B2B Leads via Bsearch

Bsearch, een zoekmachine waarin u alle Belgische bedrijven vindt.

U hebt het uiteraard ook al gemerkt: Google is voornamelijk een b2c-zoekmachine. Wie in de b2b-markt zit, wordt te gemakkelijk van de eerste pagina’s geblazen door content van en voor particulieren.

Daarom ontwikkelden wij Bsearch, een zoekmotor waarin u alle Belgische bedrijven vindt. En ook alleen hen. We rangschikken hen op relevantie voor uw vragen, en gebruiken daarvoor onze eigen algoritmes en technologie. Precies zoals Immoweb, Booking.com en Jobat het doen voor hun specifieke doelgroepen.

Belocal is onze alternatieve zoekmachine die zich voornamelijk richt naar professionals die eerder regionaal een leverancier zoeken.

Drie unieke voordelen

  • Meer nieuwe klanten op Bsearch – Onze zoekmachine trekt 55.000 professionele gebruikers per dag. Dat lijkt weinig tegenover de miljoenen op Google. Maar al onze bezoekers zijn professionals, die op zoek zijn naar professionals. Het publiek waar u op mikt dus.
  • Meer nieuwe klanten op Google en Bing – We zijn geen uilen: uiteraard zorgen we ervoor dat onze informatie zélf bijzonder hoog scoort in de klassieke zoekmachines. Uw bedrijf duikt daar dus ook nog eens extra hoog op. (Elke dag komen onze pagina’s meer dan 50.000 keer op de eerste resultatenpagina van Google en Bing terecht).
  • Perfecte analyses om bij te sturen – We tracken bezoekers en hun herkomst tot in de kleinste details. Zo weten we snel welke pagina’s en advertenties het goed doen, en waar we moeten bijsturen. Uw ROI gaat pijlsnel de hoogte in. En uw omzet ook.

Concreet: uw website op Bsearch

U hébt uiteraard al een website. Dat is goed: nieuwe content verzinnen moet dus niet. We pikken gewoon de belangrijkste onderdelen uit uw bestaande inhoud, en herformuleren ze zodat ze knallen op de zoekmachines. Het resultaat is straf:

  • Al uw producten en diensten in de kijker gezet
  • Hoge scores in de zoekmachines
  • Hoge scores op relevante zoekwoorden
  • Professionele minisite, aangevuld met sociaal profiel en contactformulier

Test onze bedrijven zoekmachines anders zelf even:

Meteen van start? Of graag wat meer info?