Online marketing: makkelijker gezegd dan gedaan

  1. Home
  2. /
  3. Online Marketing Advies


SEO, CPC, CTR… WTF?

online marketing advies

Wij gaan liever anders te werk. We gebruiken terminologie alleen intern. Met jou overleggen we over je doelstellingen. Op welke zoekwoorden je gevonden wil worden bijvoorbeeld. Of je daarvoor wil adverteren of niet. En welke pagina er moet openen als er iemand op je link klikt.

Het resultaat is simpel: een aanpak op maat die je katapulteert naar de hoogste regionen in de zoekresultaten. Met een logisch gevolg voor je leads, je verkoop en je omzet!

Online marketingadvies op maat van je onderneming

Onze Google-gecertifieerde specialisten hebben de expertise in huis om mee je online strategie uit te tekenen. Naargelang de behoeften van je bedrijf kan je kiezen uit:

Online marketingstrategie

We stellen in overleg een strategie op waarmee je je online marketing in functie van je budget kan opstarten.

 

Meer info...

 

 

Google Analytics

Online marketing is gelukkig perfect meetbaar.

Begrijp het verhaal achter je statistieken om je website te optimaliseren.

 

Meer info...

 

 

Search marketing

Hoe zorg je ervoor dat surfers jouw website zien en ook op je link klikken? Met zoekmarketingadvies op maat leer je inspelen op de behoeften van je potentiële klanten.

Meer info...

Conversieoptimalisatie

Eindelijk meer bezoekers op je website? Daarom worden het nog geen klanten. Zorg dat je bezoekers ook mee zorgen voor een hogere omzet.

 

Meer info...

SEA – Google Ads (AdWords)

De simpelste weg om de juiste bezoekers op je website te krijgen, is adverteren via Google.

 


Meer info...


Leer je liever zelf hoe je invloed kan uitoefenen op de impact van je website? Bekijk dan zeker even onze gepersonaliseerde maatopleidingen.

Klik op volgende link wanneer je meer info wenst over het onderwerp van deze pagina.

SEO Schrijftips

ONLINE MARKETINGADVIES

Advies inschakelen rond online marketing

Ben je je als bedrijf bewust van de immense impact die het internet heeft op jouw omzet? En wil je daarop inzetten, maar beschik je intern niet over de nodige knowhow? Of bleef het tot nu toe eerder bij uitproberen en aanmodderen? Dan is het hoog tijd voor doeltreffende acties die voor echt resultaat zorgen. Ondersteund door een duidelijke, gebudgetteerde strategie.

Beboost kan je bijstaan met advies over alles wat te maken heeft met online marketing. Onze Google-gecertifieerde specialisten bekijken je huidige situatie. Om dan met concreet advies over de brug te komen dat relevant is voor jouw bedrijf. We hoeven daarvoor niet constant met dure termen of ingewikkelde afkortingen te goochelen. We zorgen er liever voor dat je de essentie volledig begrepen hebt. Zodat je slimme verbeteringen kan aanbrengen in je online marketingbeleid. Die zorgen voor een groot effect in je bezoekersaantal én in je verkoopcijfers.

Beboost: jouw partner voor online marketingadvies

Het doel bij online marketing is duidelijk: zo goed mogelijk scoren in Google. Zodat jouw website goed zichtbaar en bovenaan in de zoekresultaten prijkt. En je dus heel wat extra bezoekers over de vloer krijgt. Die je met een ander aspect van optimalisatie ook weet te overtuigen om te kopen. Erg simpel uitgelegd, al gaat het in de praktijk om een samenspel van complexere ingrepen.

Met advies op maat rond al deze componenten van online marketing, helpen we je op de goede weg. Waarbij uiteraard de unieke situatie van je bedrijf centraal staat. Zo kan je onder meer bij ons terecht om een online marketingstrategie op te stellen. Waar begin je en – nog belangrijker – waar wil je eindigen? In functie van je budget bepalen we je doelstellingen en hoe je die kan bereiken. Waarna we samen de koers uitstippelen die jouw bedrijf best vaart. Ook voor concreet advies rond je volledige zoekmarketing staan we klaar. Via welke zoekacties gaan surfers op zoek naar de producten of diensten die je aanbiedt? Met een gerichte en complete SEO-optimalisatie halen we het maximale uit je online aanwezigheid.

Maar ook over kleinere onderdelen van zoekmarketing kunnen we je deskundig adviseren. Zo helpen we je graag je webstatistieken begrijpen en correct interpreteren via Google Analytics. Want door regelmatig te meten en bij te sturen, bereik je pas echt snel resultaat. Of denk je er misschien aan om je SEO te combineren met SEA? Bij ons krijg je raad op maat over adverteren via Google Ads. We kunnen je zelfs uitleggen hoe je van bezoekers ook betalende klanten maakt met conversieoptimalisatie. Want dat is uiteindelijk het echte doel van je website, toch? Bij Beboost kan je dus heel gericht online marketingadvies inwinnen dat relevant is voor je bedrijf.

Online marketingadvies, opleiding en uitvoering

Leer je liever zelf hoe alle aspecten van online marketing in elkaar zitten? Of wil je juist een perfect geoptimaliseerde website zonder er zelf iets voor te doen? Ook voor maatopleidingen en uitvoering kan je bij Beboost terecht! Wat de behoeften van jouw bedrijf ook zijn, met onze SEO-expertise kan je alle kanten uit.