Websites

Websites die hoog scoren in de zoekmachines én leiden tot extra clicks...

Waarom hebt u een website? Omdat uw concurrent er ook een heeft en u er een wil die mooier is? Of omdat u beseft dat tussen die miljoenen online bezoekers ook potentiële klanten voor uw bedrijf zitten?

Het tweede? Dan moeten we eens samenzitten. Want wij bouwen websites die hoog scoren in de zoekmachines én leiden tot extra clicks bij uw bezoekers.

Zoekmachinevriendelijk

We bouwen uw website vanaf de code op tot een site die vanzelf hoog scoort in de zoekmachines. Wat u er ook op zet. Bovendien denken we mee na over de juiste content om uw rangschikking nog te verbeteren.

  • Stap 1: analyse van het zoekgedrag van uw potentiële onlineklanten.
  • Stap 2: structuur op basis van die woordcombinaties.
  • Stap 3: development en design in functie van de zoekmachines, én op maat van uw wensen.
  • Stap 4: straffe content die overtuigt en aanzet tot actie.

Eenvoudig CMS-systeem

Natuurlijk verandert de inhoud van uw website geregeld. Dat zou toch moeten: nieuwe producten of promoties, andere focus, ... Het zou gek zijn als u voor al die kleine aanpassingen naar ons moet bellen.

Daarom bouwen we uw website op het eenvoudige Wordpress-platform. Precies zoals ongeveer een kwart van alle sites wereldwijd. Dat systeem is zo eenvoudig dat u moeiteloos uw content aanpast en bijstuurt.

Mobielvriendelijk

Steeds meer bezoekers bekijken uw site op hun tablet of smartphone. Ook zij willen een volwaardige surfervaring uiteraard. Bovendien bevoordeelt Google websites die goed werken op mobiele toestellen. U hebt dus alle redenen om een “responsive” website te maken. Gelukkig is dat het enige soort dat wij ontwerpen.

Analytics

Een website zonder analyse-architectuur is zoals een voetbalwedstrijd zonder scorebord: het is onmogelijk om te weten of u gescoord hebt. Daarom integreren wij altijd Google Analytics in uw site. Zo krijgt u real-time rapporten op maat.

Wil u ook een "state of the art" website?