Testimonials: Want u moet ons niet geloven ;-)

  1. Home
  2. /
  3. Testimonials

Enkele van onze klanten aan het woord

Bekijk alle testimonials
Jordy Marlier
All Fire Security
Goed en duidelijk uitgelegd met voldoende praktische voorbeelden.
Katrien Verhecken
Safety Science bvba
Ik beveel de opleiding aan bij mensen die zelf een website willen maken en beheren. Deze info hadden we  4 jaar eerder moeten hebben.
Bart Brys
jetcar nv
De basisprincipes worden goed naar voor gebracht. Duiding is voldoende met concrete voorbeelden en bedrijfsgericht.
Mark De Bondt
Alratec nv
De resultaten inzake zichtbaarheid en respons zijn spectaculair.
Vincent Vandeputte
Duco nv
De opleiding omvat de basis van SEO. Ik kijk nu reeds uit naar de vervolgopleiding!
Ronny Tiri
Wilms nv
De opleider legt op een duidelijke- en heldere manier SEO uit en laat ruimte voor vragen. Op elk punt wordt er op maat van ons naar de huidige situatie gekeken en tips gegeven ter verbetering.
Ron van der Flaas
Hermans Heftrucks bvba
  • To the Point
  • Praktijk- en resultaatgericht
  • Duidelijk
  • Hands-on
Eindelijk iemand die de tijd neemt om de praktische kant van SEO uit te leggen.
Yannick Van de Weerd
Eventkasteel – Kokima Outdoor bvba
Wij hebben een opleiding gekregen die helder en op maat is van ons kennisniveau met een goed en realistisch actieplan.
Felix Vanassche
Devan Chemicals nv
Zeker relevant gezien de stijging van het belang van online aanwezig zijn.
Tam Yiau fon
Levaco
Enorm veel bijgeleerd zoals UTM links en dimensies in grafieken. Vond het heel interessant. Na de opleiding direct toegepast. Zou graag hierop dieper willen ingaan want denk dat er nog meer potentieel is.

Ik heb al veel SEO opleiding gevolgd en deze was veruit 1 van de beste. Zeker aan te raden. Zeer bekwaam, goede doumentatie.

Michel Delvaux
Ferranti Computer Systems nv

Basistraining

De rol van de digitale marketing evolueert zo snel dat dergelijke opleiding echt nuttig, zelfs bijna noodzakelijk is om “bij te blijven”. Met de aangeleerde kennis ben ik in staat mijn job nog beter te doen.


Vervolgtraining

De inhoud van de vervolgtraining is prima om een 1e fase van voorbereiding uit te voeren. Het SEO onderwerp is zo uitgebreid dat opfrissing of “fine-tuning” van de éérste inzet misschien wel aangewezen is. Ik kijk er alvast naar uit om met het nieuw aangeleerde verder aan de slag te gaan. De opleiding is ideaal voor iedereen actief in marketing. “Data driven marketing” zal meer en meer de norm worden in de toekomst. De lesgever heeft een goed vermogen om in te gaan op spontane vragen en dit geeft ons veel vertrouwen over zijn vakkennis.
Kevin Tack
All Fire Security
Heel nuttig, goed gebracht met concrete toepassingen/werkpunten.
Manuela Vandenboer
Mieco-effect bvba
De individuele, enthousiaste aanpak van de opleiding kan ik aanbevelen.
Philip Lepouttre
Miele Professional

Zeer toegankelijk en praktisch. Een hoop quick wins die je drijven om zeer aandachtig te volgen tijdens de aangename opleidingsmomenten.

Lieve Beque
DHL Parcel Service nv
Opleiding heel praktisch gericht op maat van de klant en de cursist.
Christophe Lebegge
Fichet Sercurity Solutions
Ik zou de opleiding zeker aanraden bij iedereen!  Zoals altijd zeer profesionneel gegeven en wat altijd zeer leuk is is dat de materie wordt gegeven ifv van je eigen website gegevens! Alles is perfect voorbereid en op elke vraag is er altijd een correct antwoord!  Hier kunnen veel andere opleidingscentra’s een voorbeeld aan nemen!! 
Nathalie Kayser
Jada Events bvba
De opleiding omvat een duidelijk, overzichtelijk en persoonlijk stappenplan. Zeer relevant voor onze firma.
Renate Masschelin
Alfa Solutions nv
Ik zou de opleiding wel aanraden. Er werd duidelijke uitleg gegeven zonder er doekjes om te winden. De lesgever zoekt mee naar antwoorden op specifieke vragen vanuit de eigen situatie, en dat is aangenaam. De opleiding hield veel zaken in die ik eigenlijk al wist, maar heeft mijn ogen geopend om er met een echt actieplan nu effectief iets mee te gaan doen.
Evy Pardon
Econation nv
De opleiding is zeker aan te raden voor bedrijven die zelf hun website maken en regelmatig aanpassingen wensen uit te voeren.
Maria Vanderlinden
Calipage-Adveo Belgium nv
“Ik kan de opleiding aanbevelen omdat de toegevoegde waarde van SEO niet altijd duidelijk is voor iedereen. Voor het bedrijf is dit nochtans belangrijk wegens de digitale wereld waarin we ons bewegen.”
Eva Verbesselt
Umbrosa nv & Heleon Engineering bvba
Praktijkgerichte en concreet gegeven opleiding.
Alec Vandenborne
Corsio
"Interessant voor businesses (SEO) want het wordt over het algemeen weinig toegepast"
Stephanie Vuegen
Jos Wilms nv
Opnieuw een vlotte uitleg gekregen tijdens de vervolgopleiding met veel voorbeelden uit de praktijk.
Margeaux
Neven Ramen en Deuren
Interessante materie!
Julo Verbrugghe
GTV Telecom
Duidelijk gegeven opleiding en van toepassing voor elk bedrijf.
Peter Van houtven
Safety Science bvba
De investering in de opleiding zorgt voor een duidelijke R.O.I. (return on investment). Door de opleiding slagen we erin om enerzijds een betere zichtbaarheid te krijgen in diverse zoekmachines en anderzijds een afbouw te realiseren van de dure CPC’s (cost-per-click = klik op een advertentie). Dit is duidelijk zichtbaar in G.A. (Google Analytics)
Nienke van Ettinger
Grohe nv
In vrij korte tijd wordt veel informatie concreet in kleinere stukken die te overzien zijn. Je kan met het aangeleerde direct aan de slag.
Dominique Posson
Kingspan nv
Zeer duidelijke uitleg met veel voorbeelden in simpele taal.
Charlotte Stevens
Smeg Belgium nv
Zeer duidelijk uitgelegde opleiding concreet toegepast op onze eigen website! Absolute aanrader!
Dieter Melis
A-concept bvba
Zeer interessante info waar je nooit bij stilstaat om business te verhogen.
Lotte
Isolair
"100% duidelijke uitleg, voorbeelden van hoe het wel en niet moet + extra “lesmateriaal”"
Ignace Quadgebeure
Braem nv
De opleiding geeft inzicht in de complexiteit van een goede website. Op deze manier weet je waarom sommige websites een ander prijskaartje hebben en ook beter renderen.
Dieter De Backer
Wenskaartenshop
"Duidelijke opleiding, en kennis van zaken"
Katrijn Vekens
Kinnarps Belgium nv
Zeer praktische- en waardevolle info gekregen m.b.t. SEO en Google Analytics. Het is me duidelijker geworden hoe ik verschillende data dien te interpreteren.
Stijn Phlix
ELAN LANGUAGES nv
"Betrouwbaar en met kennis van zaken. Dankzij de SEO-expertise van Beboost zagen we onze website al snel hoger scoren in Google en andere zoekmachines. De vertrouwensband die we intussen hebben opgebouwd, zorgt voor een open en resultaatgerichte samenwerking. Wij zijn alvast zeer tevreden!"
Grohe nv
Grohe nv
Daan Klos: De vervolgopleiding was eveneens op maat gemaakt. De opleider spreekt op het niveau van de deelnemer en legt het ook op dit niveau uit. Er werden veel goede voorbeelden gegeven en goede tips met nuttige te gebruiken tools. Romeo Persad: De vervolgopleiding is concreet en werd gegeven in een goed en aangepast tempo. Er werden tools aangereikt waar we zelf verder mee aan de slag kunnen. Julie Van Ingelgom: Onze vervolgopleiding was zeer nuttig om het effect van SEO te zien en verder planmatig aan de slag te gaan. Nienke van Ettinger: Praktische tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk.
Erik Verheyden
GMI Group nv
De cursus is zeker aan te bevelen. Beboost is een partner met kennis van zaken. Wij kijken uit naar de volgende workshop. Alvast leerzaam en concreet naar actiepunten toe.
Mieke Van de Gehuchte / An Wynendaele
LijnCom nv
Een opleiding op maat die duidelijk en vooral concreet is. Je kan er direct mee aan de slag.
Dieter Maes
Duco nv
Basis on-page SEO duidelijk!
Raphaël Slachmuylders
Agoria vzw
Een opleiding op maat met optie om concrete cases te bespreken.
Julie Stuyven
LDL Equipment nv
De opleiding was zeer doelgericht, to-the-point en met concrete actiepunten. Ik kan er meteen mee aan de slag en dit is een enorme meerwaarde. Aan deze opleiding heb ik een zeer goed en heel positief gevoel overgehouden!
Simone Braber
Mitutoyo nv
Het is de toekomst!
Roel Boutelegier
ASL bvba
Een mooie start van iets nieuws. Ieder inzicht in verbetering m.b.t. algemene internetkennis is goed en dit was na 5 min. al duidelijk merkbaar.
Sabine Eeckhaoudt
Eeckhaoudt IP - Octrovia
De opleiding is aan te bevelen omdat het de theorie vertaalt naar de specifieke situatie en praktijkgericht is.
Christophe Lebegge
Fichet Security Solutions Belgium nv
Zoals besproken en beloofd tijdens onze maandelijkse MarCom-vergadering en de ontmoeting met onze Country Manager, had ik een interview met onze partner BSearch / BeBoost, die is gecertificeerd door Google, om te kijken of onze samenwerking kan worden uitgebreid naar FR, LUX en NL (in de toekomst) over 'Onderzoek / analyse van sleutelwoorden', 'Linkbuilding', 'SEO' en training en of ze deskundig zijn, ja of nee ... Zoals ik dacht bevestigde hij dat dit geen probleem is en ze werken met veel bedrijven die dochterondernemingen bezitten in Europa en zelfs in de hele wereld. In België zijn we al 6 jaar partner, toen ik de Belgische site overnam en samen hebben we zeer goede resultaten behaald met een SharePoint-site van minder dan 6 maanden oud Lancering van de nieuwe site in oktober 2014 in SharePoint en het begin van de samenwerking met BSearch: We hadden slechts 149 bezoeken in totaal - na 6 maanden waren we op 1040 bezoeken per maand ... Het waren ook niet enkel bezoekers.  We kregen ook behoorlijk wat aanvragen die in een effectief verkoop resulteerde”
Justinne Damman
LDL Equipment nv
Heel nuttige en praktijkgerichte opleiding. We waren zeer tevreden over de aanpak van de trainer. Bij onduidelijkheden of vragen werd alles verduidelijkt met voorbeelden of een visualisatie. Ik kijk al uit naar de vervolgopleiding en had zin om nog verder te gaan en de voorbeelden te gaan inoefenen of uit te testen.
Steven Verraes
Hansgrohe nv
Zeer interessante en nuttige opleiding. Na enkele maanden zie je al meteen de positieve resultaten. Alle vragen worden direct beantwoord en je krijgt regelmatig spontaan updates rond SEO.
Heidi
Smet Rental
"Commercieel hoogst belangrijk om klanten/prospecten  te kunnen bereiken, en om de investering van de website te optimaliseren."
Pascal Marlier
All Fire Security
Als leek kreeg ik een duidelijke uitleg van hoe Google te werk gaat.
Tom Arts
SUCCES KOFFIE bvba
"Dankzij de expertise van Beboost bouwen we ook digitaal aan onze branding en commerciële strategie. Hun pragmatische en professionele aanpak helpt ons doelgericht mee te surfen op de gigantische opportuniteit van ‘online’."
Siebe Bogaert
Wenskaartenshop
"De opleiding kan een meerwaarde zijn voor iedere onderneming die interesse heeft om zijn/haar onderneming naar het volgende niveau te brengen. Zeer nuttig, duidelijk en verstaanbaar!"
Marketing
EURO-SPRINTERS nv
"Als bedrijf waren we op zoek naar een oplossing om onze online zoekresultaten te verbeteren. Beboost heeft ons hierbij zeer goed geholpen. Na een korte en duidelijke opleiding gingen we onmiddellijk aan de slag. Via het kiezen van de juiste kernwoorden scoorden we meteen veel beter in de zoekresultaten, het resultaat was dan ook meteen zichtbaar. Het is ongoing proces dat veel tijd vraagt, maar gezien de huidige online tendensen niet meer weg te denken is."
Robert Lemmens
Lemmens Tegels
Opzienbarend praktisch en efficiënt. Balans productiviteit/efficiëntie super positief. Info gegeven door iemand die haar vak kent, en dit ook overtuigend overbrengt aan de cursist. Fantastisch goed begrijpbaar en to the point.
Lars Jansen
Jos Wilms nv
Door het volgen van een vervolgopleiding geraak je op een zeer boeiende manier vertrouwd met de materie.
Jolanta Florczyk
BMC bvba – MBS Group bvba
We hebben heel nuttige tips gekregen direct toepasbaar. Flexibele omgang met specifieke noden en vragen eigen aan onze site en internet SEO behoeften.
Tess De Belie
A-concept bvba
Weinigen weten hier iets van. Interessant.
Amber
Smet Rental
"De materie wordt goed uitgelegd"
Christophe Lebegge
Gunnebo Belgium nv
"Wij deden 3 jaar geleden een beroep op de diensten van B-Search, om onze online visibiliteit te verhogen, en dat hebben wij ons nog geen enkele minuut beklaagd! B-Search is betrouwbaar en dankzij hun uitstekende expertise op het gebied van Google Analytics, hebben zij zelf een reporting probleem ontdekt in onze Google Analytics constructie op onze SharePoint websites, die geen enkele andere partner of interne IT support dienst vond. Dankzij hun vakkennis en accuraat ingrijpen en duidelijke adviezen heeft ons dit heel veel interne en externe miserie bespaard. Sindsdien zijn zij partner nr 1 voor ons op gebied van online en zijn we er meer en meer van overtuigd dat een samenwerking met B-Search alleen maar voordelen oplevert! Daarom hebben wij ook beslist om onze uitstekende samenwerking te zullen uitbreiden in de toekomst om zo een nog betere ranking te bewerksteliigen in Google en andere zoekmachines adhv SEO. Zoek je een online partner die je kan vertrouwen en waarmee je kan bouwen aan een succesvolle toekomst van je website en bedrijf? 1 adres, B-Search! DOEN is de boodschap…"  
Jeroen Van Daele
Arval Belgium nv
Duidelijk, goede voorbereiding. Snel antwoord op nieuwe vragen.
Jan De Wieuw
jada Events bvba
De opleiding omvat een duidelijk, overzichtelijk en persoonlijk stappenplan. Zeer relevant voor onze firma.
Julie Nulens
Isolair
"Christel als lesgeefster is top!"
Silke Sienaert
Sanders Parts
“Omdat het belangrijk is uw website zo goed mogelijk te laten scoren, raad ik deze opleiding ten stelligste aan. Het is zeker zijn geld waard”.
Flore De Baets
Vervaeke bvba
Je krijgt de juiste tools om zelf aan de slag te gaan en vooral in de toekomst de SEO m.b.t. je eigen site te blijven optimaliseren. Doordat je op korte tijd de kennis aangereikt krijgt van experts, verlies je zelf geen tijd met het uitzoeken.
Ann Poppe
Sani en Keukendecor
Het is zeer interessant om deze gegevens te weten, de opleiding is op een plezante manier gegeven.
Nanda Hoefsmid
Grohe nv
Verhelderende en gestructureerde opleiding. Heel duidelijke en doelgerichte training.
Erika Jacobs
Belintra nv
Heel wat nuttige tips gekregen op basis van onze eigen website ter optimalisatie.
Soetkin Rosseel
Jetcar nv
De opleiding was gestructureerd, duidelijk, interactief en open. Alle vragen werden beantwoord.  
Dirk Van der Stock
ML Groep nv
“De opleiding is nuttig en bijgevolg noodzakelijk gebleken voor onze firma.”
Jamin Verbrugghe
GTV Telecom
Direct van toepassing en concrete informatie voor het wijzigen van de website
Geert Ceule
N.V. NEDERMAN S.A.
"Wij zijn heel tevreden zowel over de diensten als de resultaten die we boeken via Beboost. Los van de resultaten wil ik hierbij ook uw meedenken en uw toegevoegde waarde als persoon benadrukken. Wij gaan zeker verder op de ingeslagen weg."
Ruben Deleu
I-Label bvba
Een aanbevelenswaardige opleiding. Met een 10-tal nuttige en praktische tips “verbeter” je verder jouw website!
Louise Thys
Marelec Food Technologies
Zeer praktijk gericht.. later zelfstandig verder opvolging kunnen doen.
Karin Crijnen
Safety Science bvba
De opleiding is een eyeopener waardoor je ineens iets begrijpt dat je nog niet wist of besefte.
Romeo Persad
Grohe nv
Concrete opleiding met duidelijke voorbeelden in een goed tempo met ruimte voor discussie en vragen.