Testimonials: Want u moet ons niet geloven ;-)

  1. Home
  2. /
  3. Testimonials

Enkele van onze klanten aan het woord

Bekijk alle testimonials
Geert Samyn
CRDB bvba
Duidelijke uitleg. Openen van andere visie.
Nienke van Ettinger
Grohe nv
In vrij korte tijd wordt veel informatie concreet in kleinere stukken die te overzien zijn. Je kan met het aangeleerde direct aan de slag.
Christophe Lebegge
Gunnebo Belgium nv
"Wij deden 3 jaar geleden een beroep op de diensten van B-Search, om onze online visibiliteit te verhogen, en dat hebben wij ons nog geen enkele minuut beklaagd! B-Search is betrouwbaar en dankzij hun uitstekende expertise op het gebied van Google Analytics, hebben zij zelf een reporting probleem ontdekt in onze Google Analytics constructie op onze SharePoint websites, die geen enkele andere partner of interne IT support dienst vond. Dankzij hun vakkennis en accuraat ingrijpen en duidelijke adviezen heeft ons dit heel veel interne en externe miserie bespaard. Sindsdien zijn zij partner nr 1 voor ons op gebied van online en zijn we er meer en meer van overtuigd dat een samenwerking met B-Search alleen maar voordelen oplevert! Daarom hebben wij ook beslist om onze uitstekende samenwerking te zullen uitbreiden in de toekomst om zo een nog betere ranking te bewerksteliigen in Google en andere zoekmachines adhv SEO. Zoek je een online partner die je kan vertrouwen en waarmee je kan bouwen aan een succesvolle toekomst van je website en bedrijf? 1 adres, B-Search! DOEN is de boodschap…"  
Dominique Posson
Kingspan nv
Zeer duidelijke uitleg met veel voorbeelden in simpele taal.
Jan Van Houwe
Mitutoyo nv
Zeer verrijkend! Dus zeker een aanrader.
Nele Laus
Agoria vzw
Zeer praktijkgerichte opleiding. Heel veel kennis en ruimte voor vragen.
Flore De Baets
Vervaeke bvba
Je krijgt de juiste tools om zelf aan de slag te gaan en vooral in de toekomst de SEO m.b.t. je eigen site te blijven optimaliseren. Doordat je op korte tijd de kennis aangereikt krijgt van experts, verlies je zelf geen tijd met het uitzoeken.
Maaike Bauwens
Mitutoyo nv
Tevreden over de opleiding, het zou zelfs wat langer mogen duren zodat er nog verder kan op doorgegaan worden
Shanna Van Raemdonck
Ferranti Computer Systems nv
Ik kan de opleiding aan anderen aanbevelen. De opleiding geeft stof tot nadenken over onze eigen website. Aangezien Google Analytics zo uitgebreid is, is het handig om de basis op een gestructureerde manier te doorlopen. Er is tijdens de opleiding een goed evenwicht tussen theorie en toepassing op je website. Het is moeilijk om dit allemaal op je 1-tje op te zoeken.
Stijn Phlix
ELAN LANGUAGES nv
"Betrouwbaar en met kennis van zaken. Dankzij de SEO-expertise van Beboost zagen we onze website al snel hoger scoren in Google en andere zoekmachines. De vertrouwensband die we intussen hebben opgebouwd, zorgt voor een open en resultaatgerichte samenwerking. Wij zijn alvast zeer tevreden!"
Ruben Deleu
I-Label bvba
Een aanbevelenswaardige opleiding. Met een 10-tal nuttige en praktische tips “verbeter” je verder jouw website!
Katrien Verhecken
Safety Science bvba
Ik beveel de opleiding aan bij mensen die zelf een website willen maken en beheren. Deze info hadden we  4 jaar eerder moeten hebben.
Felix Van Assche
Devan Chemicals nv
De training was kwaliteitsvol en de kennis ervan zal steeds relevanter worden in de toekomst.
Ron van der Flaas
Hermans Heftrucks bvba
  • To the Point
  • Praktijk- en resultaatgericht
  • Duidelijk
  • Hands-on
Eindelijk iemand die de tijd neemt om de praktische kant van SEO uit te leggen.
Stijn Deryckere
Proima bvba
De opleiding was voor mij een poort tot inspiratie. Perfecte boost cursus om onze nieuwe site te lanceren.
Jeroen Bossuyt
Braem nv
De combinatie van theorie onmiddellijk gekoppeld aan de praktijk maakt de opleiding zeer zinvol voor onze firma.
Tom Arts
SUCCES KOFFIE bvba
"Dankzij de expertise van Beboost bouwen we ook digitaal aan onze branding en commerciële strategie. Hun pragmatische en professionele aanpak helpt ons doelgericht mee te surfen op de gigantische opportuniteit van ‘online’."
Sophie Buersens
Hermans Heftrucks bvba
Duidelijke info waar je zelf mee aan de slag kan.
Eva Verbesselt
Umbrosa nv & Heleon Engineering bvba
Praktijkgerichte en concreet gegeven opleiding.
Romeo Persad
Grohe nv
Concrete opleiding met duidelijke voorbeelden in een goed tempo met ruimte voor discussie en vragen.
Michel Delvaux
Ferranti Computer Systems nv

Basistraining

De rol van de digitale marketing evolueert zo snel dat dergelijke opleiding echt nuttig, zelfs bijna noodzakelijk is om “bij te blijven”. Met de aangeleerde kennis ben ik in staat mijn job nog beter te doen.


Vervolgtraining

De inhoud van de vervolgtraining is prima om een 1e fase van voorbereiding uit te voeren. Het SEO onderwerp is zo uitgebreid dat opfrissing of “fine-tuning” van de éérste inzet misschien wel aangewezen is. Ik kijk er alvast naar uit om met het nieuw aangeleerde verder aan de slag te gaan. De opleiding is ideaal voor iedereen actief in marketing. “Data driven marketing” zal meer en meer de norm worden in de toekomst. De lesgever heeft een goed vermogen om in te gaan op spontane vragen en dit geeft ons veel vertrouwen over zijn vakkennis.
Nathalie Kayser
Jada Events bvba
De opleiding omvat een duidelijk, overzichtelijk en persoonlijk stappenplan. Zeer relevant voor onze firma.
Katrijn Vekens
Kinnarps Belgium nv
Zeer praktische- en waardevolle info gekregen m.b.t. SEO en Google Analytics. Het is me duidelijker geworden hoe ik verschillende data dien te interpreteren.
Dieter Maes
Duco nv
Basis on-page SEO duidelijk!
Manu Temmerman
ACK KEUKENS bvba
"Beboost staat voor een goede ondersteuning en verbetering van de zoekresultaten van ons bedrijf. Er is ook een regelmatige opvolging en duidelijke uitleg van de rapportering van deze resultaten."
Marketing
EURO-SPRINTERS nv
"Als bedrijf waren we op zoek naar een oplossing om onze online zoekresultaten te verbeteren. Beboost heeft ons hierbij zeer goed geholpen. Na een korte en duidelijke opleiding gingen we onmiddellijk aan de slag. Via het kiezen van de juiste kernwoorden scoorden we meteen veel beter in de zoekresultaten, het resultaat was dan ook meteen zichtbaar. Het is ongoing proces dat veel tijd vraagt, maar gezien de huidige online tendensen niet meer weg te denken is."
Roel Boutelegier
ASL bvba
Een mooie start van iets nieuws. Ieder inzicht in verbetering m.b.t. algemene internetkennis is goed en dit was na 5 min. al duidelijk merkbaar.
Lars Jansen
Wilms nv
Ik ben zeer positief over de opleiding die zeer helder gegeven werd.
Christophe Lebegge
Fichet Security Solutions Belgium nv
Zoals besproken en beloofd tijdens onze maandelijkse MarCom-vergadering en de ontmoeting met onze Country Manager, had ik een interview met onze partner BSearch / BeBoost, die is gecertificeerd door Google, om te kijken of onze samenwerking kan worden uitgebreid naar FR, LUX en NL (in de toekomst) over 'Onderzoek / analyse van sleutelwoorden', 'Linkbuilding', 'SEO' en training en of ze deskundig zijn, ja of nee ... Zoals ik dacht bevestigde hij dat dit geen probleem is en ze werken met veel bedrijven die dochterondernemingen bezitten in Europa en zelfs in de hele wereld. In België zijn we al 6 jaar partner, toen ik de Belgische site overnam en samen hebben we zeer goede resultaten behaald met een SharePoint-site van minder dan 6 maanden oud Lancering van de nieuwe site in oktober 2014 in SharePoint en het begin van de samenwerking met BSearch: We hadden slechts 149 bezoeken in totaal - na 6 maanden waren we op 1040 bezoeken per maand ... Het waren ook niet enkel bezoekers.  We kregen ook behoorlijk wat aanvragen die in een effectief verkoop resulteerde”
Dominic Van Belle
Junta Polymers bvba
Wij waren op zoek naar een manier om potentiële klanten te leiden naar onze website die werkelijk actief op zoek zijn naar een bepaald product uit ons programma via het internet. In overleg met B Search hebben wij besloten een nieuwe website op maat gemaakt, dewelke volledig SEO afgestemd is te lanceren. Momenteel zijn we 5 maanden verder en merken echter al een mooi resultaat!
Karin Crijnen
Safety Science bvba
De opleiding is een eyeopener waardoor je ineens iets begrijpt dat je nog niet wist of besefte.
Peter Van houtven
Safety Science bvba
De investering in de opleiding zorgt voor een duidelijke R.O.I. (return on investment). Door de opleiding slagen we erin om enerzijds een betere zichtbaarheid te krijgen in diverse zoekmachines en anderzijds een afbouw te realiseren van de dure CPC’s (cost-per-click = klik op een advertentie). Dit is duidelijk zichtbaar in G.A. (Google Analytics)
Manuela Vandenboer
Mieco-effect bvba
De individuele, enthousiaste aanpak van de opleiding kan ik aanbevelen.
Stephanie Vuegen
Jos Wilms nv
Opnieuw een vlotte uitleg gekregen tijdens de vervolgopleiding met veel voorbeelden uit de praktijk.
Jordi Van Herck
Accel nv
Als bedrijf moet je gewoon aanwezig zijn op het Internet. Cursus duidelijk gegeven.
Jolanta Florczyk
BMC bvba – MBS Group bvba
We hebben heel nuttige tips gekregen direct toepasbaar. Flexibele omgang met specifieke noden en vragen eigen aan onze site en internet SEO behoeften.
Jeroen Bax
Mitutoyo nv
De training doet voldoet prima aan de verwachtingen
Erika Jacobs
Belintra nv
Heel wat nuttige tips gekregen op basis van onze eigen website ter optimalisatie.
Lieve Beque
DHL Parcel Service nv
Opleiding heel praktisch gericht op maat van de klant en de cursist.
Nanda Hoefsmid
Grohe nv
Verhelderende en gestructureerde opleiding. Heel duidelijke en doelgerichte training.
Steven Verraes
Hansgrohe nv
Zeer interessante en nuttige opleiding. Na enkele maanden zie je al meteen de positieve resultaten. Alle vragen worden direct beantwoord en je krijgt regelmatig spontaan updates rond SEO.
Bart Brys
jetcar nv
De basisprincipes worden goed naar voor gebracht. Duiding is voldoende met concrete voorbeelden en bedrijfsgericht.
Ann Lauwers
Mieco-effect bvba
Enthousiaste vlotte trainer met grote kennis van zaken.
Justinne Damman
LDL Equipment nv
Heel nuttige en praktijkgerichte opleiding. We waren zeer tevreden over de aanpak van de trainer. Bij onduidelijkheden of vragen werd alles verduidelijkt met voorbeelden of een visualisatie. Ik kijk al uit naar de vervolgopleiding en had zin om nog verder te gaan en de voorbeelden te gaan inoefenen of uit te testen.
Greg Vantyghem
Duco nv
Een aanbevelenswaardige opleiding.
Ignace Quadgebeure
Braem nv
De opleiding geeft inzicht in de complexiteit van een goede website. Op deze manier weet je waarom sommige websites een ander prijskaartje hebben en ook beter renderen.
Annemie Picqueur
Miele Professional nv
Voor mij was dit een eye opener en de opleiding heeft me een duidelijk beeld bezorgd van hoe Google werkt en welke kansen we tot nu toe niet benut hebben. Dit zal veel gaan bijdragen aan onze dagelijkse business.
Lars Jansen
Jos Wilms nv
Door het volgen van een vervolgopleiding geraak je op een zeer boeiende manier vertrouwd met de materie.
Grohe nv
Grohe nv
Daan Klos: De vervolgopleiding was eveneens op maat gemaakt. De opleider spreekt op het niveau van de deelnemer en legt het ook op dit niveau uit. Er werden veel goede voorbeelden gegeven en goede tips met nuttige te gebruiken tools. Romeo Persad: De vervolgopleiding is concreet en werd gegeven in een goed en aangepast tempo. Er werden tools aangereikt waar we zelf verder mee aan de slag kunnen. Julie Van Ingelgom: Onze vervolgopleiding was zeer nuttig om het effect van SEO te zien en verder planmatig aan de slag te gaan. Nienke van Ettinger: Praktische tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk.
Jeroen Van Daele
Arval Belgium nv
Duidelijk, goede voorbereiding. Snel antwoord op nieuwe vragen.
Ronny Tiri
Wilms nv
De opleider legt op een duidelijke- en heldere manier SEO uit en laat ruimte voor vragen. Op elk punt wordt er op maat van ons naar de huidige situatie gekeken en tips gegeven ter verbetering.
Simone Braber
Mitutoyo nv
Het is de toekomst!
Marciano Strijkers
Grohe nv
De cursus is aan te bevelen omdat ze vanuit de basis begint en langzaam toewerkt naar een hoger niveau in het tempo van de cursist.
An Wynendaele
Lijncom nv
“Erg duidelijke opleiding, toegepast op onze eigen website en sector. Vragen werden meteen aangepakt en ik kon nadien volledig zelf aan de slag om onze SEO te optimaliseren. Ook na de opleiding staat de SEO-expert van Beboost steeds ter beschikbaar om hulp te bieden bij concrete vragen. “An Wynendaele
Jan De Wieuw
jada Events bvba
De opleiding omvat een duidelijk, overzichtelijk en persoonlijk stappenplan. Zeer relevant voor onze firma.
Katelijne Cools
Samurai at work nv
Praktische basiscursus SEO. Opleiding “to he point” gegeven.
Mark De Bondt
Alratec nv
De resultaten inzake zichtbaarheid en respons zijn spectaculair.
Isabelle D’Heedene
GMI Group nv
Het is interessant om advies en opleiding op maat te krijgen zodat je met directe actiepunten aan de slag kunt gaan.
Geert Ceule
N.V. NEDERMAN S.A.
"Wij zijn heel tevreden zowel over de diensten als de resultaten die we boeken via Beboost. Los van de resultaten wil ik hierbij ook uw meedenken en uw toegevoegde waarde als persoon benadrukken. Wij gaan zeker verder op de ingeslagen weg."
Renate Masschelin
Alfa Solutions nv
Ik zou de opleiding wel aanraden. Er werd duidelijke uitleg gegeven zonder er doekjes om te winden. De lesgever zoekt mee naar antwoorden op specifieke vragen vanuit de eigen situatie, en dat is aangenaam. De opleiding hield veel zaken in die ik eigenlijk al wist, maar heeft mijn ogen geopend om er met een echt actieplan nu effectief iets mee te gaan doen.
Charlotte Stevens
Smeg Belgium nv
Zeer duidelijk uitgelegde opleiding concreet toegepast op onze eigen website! Absolute aanrader!
Bert Burtin
"Nu na 1 jaar te adverteren op het Bsearch platform moet ik bekennen dan deze organisatie effectief doet wat ze beloofd. En is dit zeker een goede stap geweest om het uit te proberen. Het bezoekers aantal is realistische en ook effectieve data, het bezoek aan onze contactpagina met daaruit volgend een effectief contact van een potentiële klant is realiteit. Al de uitgebreide rapporten die wij ontvangen van Besearch liegen er niet om. Alle data klopt ook met onze resultaten in bv. analytics. Ook de backlinks die op het Bsearch platform naar onze eigen website “www.offinicards.com” strategisch geplaatst worden, dragen ook heel effectief en positief bij tot onze eigen google search ranking resultaten.  Kortom wij zijn zeer tevreden van onze samenwerking en daarom hebben wij ook ons contract verlengd. Onze verwachtingen voor dit nieuwe samenwerkingsjaar zijn hoog, maar zoals jullie al wel weten met de vernieuwde site en hun eigen ontwikkelde crawlers kan dit enkel maar een succes verhaal worden."
Julie Stuyven
LDL Equipment nv
De opleiding was zeer doelgericht, to-the-point en met concrete actiepunten. Ik kan er meteen mee aan de slag en dit is een enorme meerwaarde. Aan deze opleiding heb ik een zeer goed en heel positief gevoel overgehouden!
Erik Verheyden
GMI Group nv
De cursus is zeker aan te bevelen. Beboost is een partner met kennis van zaken. Wij kijken uit naar de volgende workshop. Alvast leerzaam en concreet naar actiepunten toe.
Yannick Van de Weerd
Eventkasteel – Kokima Outdoor bvba
Wij hebben een opleiding gekregen die helder en op maat is van ons kennisniveau met een goed en realistisch actieplan.
Vincent Vandeputte
Duco nv
De opleiding omvat de basis van SEO. Ik kijk nu reeds uit naar de vervolgopleiding!
Soetkin Rosseel
Jetcar nv
De opleiding was gestructureerd, duidelijk, interactief en open. Alle vragen werden beantwoord.  
Stephanie Vuegen
Wilms nv
Ik kan de cursus “schrijven voor het web” aanbevelen. Heldere- en duidelijke opleiding. Ik kan onmiddellijk aan de slag met concrete to do’s.
Raphaël Slachmuylders
Agoria vzw
Een opleiding op maat met optie om concrete cases te bespreken.
Julie Van Ingelgom
Grohe nv
De opleiding is zeker aan te bevelen. Nuttig voor alle types bedrijven doordat ze op maat en persoonlijk is.
Dieter Melis
A-concept bvba
Zeer interessante info waar je nooit bij stilstaat om business te verhogen.
Petra Lenaerts
Galva Power Group nv
Ik kan iedereen de opleiding aanbevelen omwille van de zeer duidelijke opleiding met concrete voorbeelden en tips om meteen mee aan de slag te gaan. Absoluut een aanrader!
Mieke Van de Gehuchte / An Wynendaele
LijnCom nv
Een opleiding op maat die duidelijk en vooral concreet is. Je kan er direct mee aan de slag.
Evy Pardon
Econation nv
De opleiding is zeker aan te raden voor bedrijven die zelf hun website maken en regelmatig aanpassingen wensen uit te voeren.
Tess De Belie
A-concept bvba
Weinigen weten hier iets van. Interessant.
Hanne Dewaele
Duco nv
Duidelijke overzicht van de SEO Basics.
Stephanie Vuegen
Wilms nv
De opleiding geeft op een heel duidelijke manier aan, hoe je verbeteringen aan je website kan doorvoeren. Ook het aanreiken van hulpmiddelen hiervoor is erg nuttig.