Testimonials: onze klanten aan het woord...

"Als bedrijf waren we op zoek naar een oplossing om onze online zoekresultaten te verbeteren. Beboost heeft ons hierbij zeer goed geholpen. Na een korte en duidelijke opleiding gingen we onmiddellijk aan de slag. Via het kiezen van de juiste kernwoorden scoorden we meteen veel beter in de zoekresultaten, het resultaat was dan ook meteen zichtbaar. Het is ongoing proces dat veel tijd vraagt, maar gezien de huidige online tendensen niet meer weg te denken is."
Marketing
EURO-SPRINTERS nv
De investering in de opleiding zorgt voor een duidelijke R.O.I. (return on investment). Door de opleiding slagen we erin om enerzijds een betere zichtbaarheid te krijgen in diverse zoekmachines en anderzijds een afbouw te realiseren van de dure CPC’s (cost-per-click = klik op een advertentie). Dit is duidelijk zichtbaar in G.A. (Google Analytics)
Peter Van houtven
Safety Science bvba
Door het volgen van een vervolgopleiding geraak je op een zeer boeiende manier vertrouwd met de materie.
Lars Jansen
Jos Wilms nv
Concrete opleiding met duidelijke voorbeelden in een goed tempo met ruimte voor discussie en vragen.
Romeo Persad
Grohe nv
Zeer verrijkend! Dus zeker een aanrader.
Jan Van Houwe
Mitutoyo nv
"Wij zijn heel tevreden zowel over de diensten als de resultaten die we boeken via Beboost. Los van de resultaten wil ik hierbij ook uw meedenken en uw toegevoegde waarde als persoon benadrukken. Wij gaan zeker verder op de ingeslagen weg."
Geert Ceule
N.V. NEDERMAN S.A.
“Persoonlijk had ik een beperkte voorkennis dus was het in het begin wat moeilijk om te volgen. De voorbeelden maakten echter alles voor een groot stuk duidelijker waardoor het snel makkelijker was om te volgen. Door de opleiding te volgen kan je nadien de focus leggen op dingen die er echt wel toe doen en verandering kunnen bieden m.b.t het verkrijgen van een betere ranking en terugvindbaarheid in Google. Voor de opleiding had ik van veel dingen geen idee en ben ik er mij nu wel van bewust.”
Annelies Vandenheede
Europoint
Zeer praktijkgerichte opleiding. Heel veel kennis en ruimte voor vragen.
Nele Laus
Agoria vzw
Zeer interessante info waar je nooit bij stilstaat om business te verhogen.
Dieter Melis
A-concept bvba
De opleiding omvat een duidelijk, overzichtelijk en persoonlijk stappenplan. Zeer relevant voor onze firma.
Nathalie Kayser
Jada Events bvba
De opleiding geeft op een heel duidelijke manier aan, hoe je verbeteringen aan je website kan doorvoeren. Ook het aanreiken van hulpmiddelen hiervoor is erg nuttig.
Stephanie Vuegen
Wilms nv
De resultaten inzake zichtbaarheid en respons zijn spectaculair.
Mark De Bondt
Alratec nv
De opleiding was zeer doelgericht, to-the-point en met concrete actiepunten. Ik kan er meteen mee aan de slag en dit is een enorme meerwaarde. Aan deze opleiding heb ik een zeer goed en heel positief gevoel overgehouden!
Julie Stuyven
LDL Equipment nv
Als bedrijf moet je gewoon aanwezig zijn op het Internet. Cursus duidelijk gegeven.
Jordi Van Herck
Accel nv
“Ik zou de opleiding aanbevelen om aan te tonen dat er veel aspecten nodig zijn om goed gevonden te worden in Google. Je krijgt heel nuttige tips die voor iedereen te begrijpen zijn.”
Céline Fourneau
Europoint
De cursus is aan te bevelen omdat ze vanuit de basis begint en langzaam toewerkt naar een hoger niveau in het tempo van de cursist.
Marciano Strijkers
Grohe nv
Opleiding heel praktisch gericht op maat van de klant en de cursist.
Lieve Beque
DHL Parcel Service nv
Heel nuttige en praktijkgerichte opleiding. We waren zeer tevreden over de aanpak van de trainer. Bij onduidelijkheden of vragen werd alles verduidelijkt met voorbeelden of een visualisatie. Ik kijk al uit naar de vervolgopleiding en had zin om nog verder te gaan en de voorbeelden te gaan inoefenen of uit te testen.
Justinne Damman
LDL Equipment nv
In vrij korte tijd wordt veel informatie concreet in kleinere stukken die te overzien zijn. Je kan met het aangeleerde direct aan de slag.
Nienke van Ettinger
Grohe nv
Zeer praktische- en waardevolle info gekregen m.b.t. SEO en Google Analytics. Het is me duidelijker geworden hoe ik verschillende data dien te interpreteren.
Katrijn Vekens
Kinnarps Belgium nv
De opleider legt op een duidelijke- en heldere manier SEO uit en laat ruimte voor vragen. Op elk punt wordt er op maat van ons naar de huidige situatie gekeken en tips gegeven ter verbetering.
Ronny Tiri
Wilms nv
De opleiding omvat een duidelijk, overzichtelijk en persoonlijk stappenplan. Zeer relevant voor onze firma.
Jan De Wieuw
jada Events bvba
Ik kan de opleiding aan anderen aanbevelen. De opleiding geeft stof tot nadenken over onze eigen website. Aangezien Google Analytics zo uitgebreid is, is het handig om de basis op een gestructureerde manier te doorlopen. Er is tijdens de opleiding een goed evenwicht tussen theorie en toepassing op je website. Het is moeilijk om dit allemaal op je 1-tje op te zoeken.
Shanna Van Raemdonck
Ferranti Computer Systems nv
De opleiding omvat de basis van SEO. Ik kijk nu reeds uit naar de vervolgopleiding!
Vincent Vandeputte
Duco nv
Praktische basiscursus SEO. Opleiding “to he point” gegeven.
Katelijne Cools
Samurai at work nv
De opleiding was voor mij een poort tot inspiratie. Perfecte boost cursus om onze nieuwe site te lanceren.
Stijn Deryckere
Proima bvba
"De opleiding kunnen we zeker aanbevelen. Je krijgt nuttige info die zeer praktisch is. Genoeg werkpunten en evaluatie van eigen data. Concreet toepasbaar!”.
Kerry Ryckbosch
Talent-It
Duidelijke uitleg. Openen van andere visie.
Geert Samyn
CRDB bvba
Ik kan de cursus “schrijven voor het web” aanbevelen. Heldere- en duidelijke opleiding. Ik kan onmiddellijk aan de slag met concrete to do’s.
Stephanie Vuegen
Wilms nv
Je krijgt de juiste tools om zelf aan de slag te gaan en vooral in de toekomst de SEO m.b.t. je eigen site te blijven optimaliseren. Doordat je op korte tijd de kennis aangereikt krijgt van experts, verlies je zelf geen tijd met het uitzoeken.
Flore De Baets
Vervaeke bvba
Een opleiding op maat die duidelijk en vooral concreet is. Je kan er direct mee aan de slag.
Mieke Van de Gehuchte / An Wynendaele
LijnCom nv
Ik kan iedereen de opleiding aanbevelen omwille van de zeer duidelijke opleiding met concrete voorbeelden en tips om meteen mee aan de slag te gaan. Absoluut een aanrader!
Petra Lenaerts
Galva Power Group nv
  • To the Point
  • Praktijk- en resultaatgericht
  • Duidelijk
  • Hands-on
Eindelijk iemand die de tijd neemt om de praktische kant van SEO uit te leggen.
Ron van der Flaas
Hermans Heftrucks bvba
De opleiding is zeker aan te raden voor bedrijven die zelf hun website maken en regelmatig aanpassingen wensen uit te voeren.
Evy Pardon
Econation nv
Een aanbevelenswaardige opleiding. Met een 10-tal nuttige en praktische tips “verbeter” je verder jouw website!
Ruben Deleu
I-Label bvba
De opleiding is zeker aan te bevelen. Nuttig voor alle types bedrijven doordat ze op maat en persoonlijk is.
Julie Van Ingelgom
Grohe nv
Duidelijk, goede voorbereiding. Snel antwoord op nieuwe vragen.
Jeroen Van Daele
Arval Belgium nv
Zeer duidelijke uitleg met veel voorbeelden in simpele taal.
Dominique Posson
Kingspan nv
Basis on-page SEO duidelijk!
Dieter Maes
Duco nv
“Zeer interessante opleiding  aangezien veel mensen over onvoldoende kennis beschikken m.b.t. de terugvindbaarheid van hun eigen website.”
Olivier Vantomme
Europoint
Praktijkgerichte en concreet gegeven opleiding.
Eva Verbesselt
Umbrosa nv & Heleon Engineering bvba
Een mooie start van iets nieuws. Ieder inzicht in verbetering m.b.t. algemene internetkennis is goed en dit was na 5 min. al duidelijk merkbaar.
Roel Boutelegier
ASL bvba
Duidelijke info waar je zelf mee aan de slag kan.
Sophie Buersens
Hermans Heftrucks bvba
Ik zou de opleiding wel aanraden. Er werd duidelijke uitleg gegeven zonder er doekjes om te winden. De lesgever zoekt mee naar antwoorden op specifieke vragen vanuit de eigen situatie, en dat is aangenaam. De opleiding hield veel zaken in die ik eigenlijk al wist, maar heeft mijn ogen geopend om er met een echt actieplan nu effectief iets mee te gaan doen.
Renate Masschelin
Alfa Solutions nv
Er waren heel veel zaken die we dachten onder controle te hebben maar uiteindelijk niet voldoende van wisten. Er is nu veel werk aan de winkel maar we geloven wel sterk dat er resultaat zal volgen.” (opleiding 1) “Het is moeilijk in te schatten of alle onderwerpen gegeven zijn of niet. Bij elke vraag gaat Ronny er dieper op in om duidelijkheid te scheppen. Ik heb naar aanvoelen een volledig beeld gekregen.”(opleiding 2)
Hannelore De Decker
De Roeve Industries
Daan Klos: De vervolgopleiding was eveneens op maat gemaakt. De opleider spreekt op het niveau van de deelnemer en legt het ook op dit niveau uit. Er werden veel goede voorbeelden gegeven en goede tips met nuttige te gebruiken tools. Romeo Persad: De vervolgopleiding is concreet en werd gegeven in een goed en aangepast tempo. Er werden tools aangereikt waar we zelf verder mee aan de slag kunnen. Julie Van Ingelgom: Onze vervolgopleiding was zeer nuttig om het effect van SEO te zien en verder planmatig aan de slag te gaan. Nienke van Ettinger: Praktische tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk.
Grohe nv
Grohe nv
“Erg duidelijke opleiding, toegepast op onze eigen website en sector. Vragen werden meteen aangepakt en ik kon nadien volledig zelf aan de slag om onze SEO te optimaliseren. Ook na de opleiding staat de SEO-expert van Beboost steeds ter beschikbaar om hulp te bieden bij concrete vragen. “An Wynendaele
An Wynendaele
Lijncom nv
Wij hebben een opleiding gekregen die helder en op maat is van ons kennisniveau met een goed en realistisch actieplan.
Yannick Van de Weerd
Eventkasteel – Kokima Outdoor bvba
"Dankzij de expertise van Beboost bouwen we ook digitaal aan onze branding en commerciële strategie. Hun pragmatische en professionele aanpak helpt ons doelgericht mee te surfen op de gigantische opportuniteit van ‘online’."
Tom Arts
SUCCES KOFFIE bvba
Het is de toekomst!
Simone Braber
Mitutoyo nv
Verhelderende en gestructureerde opleiding. Heel duidelijke en doelgerichte training.
Nanda Hoefsmid
Grohe nv
Ik beveel de opleiding aan bij mensen die zelf een website willen maken en beheren. Deze info hadden we  4 jaar eerder moeten hebben.
Katrien Verhecken
Safety Science bvba
Tevreden over de opleiding, het zou zelfs wat langer mogen duren zodat er nog verder kan op doorgegaan worden
Maaike Bauwens
Mitutoyo nv
Heel wat nuttige tips gekregen op basis van onze eigen website ter optimalisatie.
Erika Jacobs
Belintra nv
Weinigen weten hier iets van. Interessant.
Tess De Belie
A-concept bvba
De training was kwaliteitsvol en de kennis ervan zal steeds relevanter worden in de toekomst.
Felix Van Assche
Devan Chemicals nv
De opleiding is een eyeopener waardoor je ineens iets begrijpt dat je nog niet wist of besefte.
Karin Crijnen
Safety Science bvba
Wij waren op zoek naar een manier om potentiële klanten te leiden naar onze website die werkelijk actief op zoek zijn naar een bepaald product uit ons programma via het internet. In overleg met B Search hebben wij besloten een nieuwe website op maat gemaakt, dewelke volledig SEO afgestemd is te lanceren. Momenteel zijn we 5 maanden verder en merken echter al een mooi resultaat!
Dominic Van Belle
Junta Polymers bvba
We hebben heel nuttige tips gekregen direct toepasbaar. Flexibele omgang met specifieke noden en vragen eigen aan onze site en internet SEO behoeften.
Jolanta Florczyk
BMC bvba – MBS Group bvba
“De opleiding geeft zeer snel een “to-the-point” inzicht en wat nodig is om een goede terugvindbare website te bouwen of onderhouden.” (opleiding 1) Een aantal blinde vlekken werden weggewerkt.” (opleiding 2)
Koen De Roeve
De Roeve Industries
"Beboost staat voor een goede ondersteuning en verbetering van de zoekresultaten van ons bedrijf. Er is ook een regelmatige opvolging en duidelijke uitleg van de rapportering van deze resultaten."
Manu Temmerman
ACK KEUKENS bvba
Een aanbevelenswaardige opleiding.
Greg Vantyghem
Duco nv

Basistraining

De rol van de digitale marketing evolueert zo snel dat dergelijke opleiding echt nuttig, zelfs bijna noodzakelijk is om “bij te blijven”. Met de aangeleerde kennis ben ik in staat mijn job nog beter te doen.


Vervolgtraining

De inhoud van de vervolgtraining is prima om een 1e fase van voorbereiding uit te voeren. Het SEO onderwerp is zo uitgebreid dat opfrissing of “fine-tuning” van de éérste inzet misschien wel aangewezen is. Ik kijk er alvast naar uit om met het nieuw aangeleerde verder aan de slag te gaan. De opleiding is ideaal voor iedereen actief in marketing. “Data driven marketing” zal meer en meer de norm worden in de toekomst. De lesgever heeft een goed vermogen om in te gaan op spontane vragen en dit geeft ons veel vertrouwen over zijn vakkennis.
Michel Delvaux
Ferranti Computer Systems nv
De training doet voldoet prima aan de verwachtingen
Jeroen Bax
Mitutoyo nv
De opleiding was gestructureerd, duidelijk, interactief en open. Alle vragen werden beantwoord.  
Soetkin Rosseel
Jetcar nv
De cursus is zeker aan te bevelen. Beboost is een partner met kennis van zaken. Wij kijken uit naar de volgende workshop. Alvast leerzaam en concreet naar actiepunten toe.
Erik Verheyden
GMI Group nv
“Je leert o.a. in de opleiding beter omgaan met alle mogelijkheden omtrent zoektermen, omschrijvingen, titels… Je kan jezelf beter voorstellen wat bezoekers van je site zoeken en hoe je site gemakkelijker en beter kan gevonden worden op het internet.”
Maaike Calleeuw
Europoint
"Wij deden 3 jaar geleden een beroep op de diensten van B-Search, om onze online visibiliteit te verhogen, en dat hebben wij ons nog geen enkele minuut beklaagd! B-Search is betrouwbaar en dankzij hun uitstekende expertise op het gebied van Google Analytics, hebben zij zelf een reporting probleem ontdekt in onze Google Analytics constructie op onze SharePoint websites, die geen enkele andere partner of interne IT support dienst vond. Dankzij hun vakkennis en accuraat ingrijpen en duidelijke adviezen heeft ons dit heel veel interne en externe miserie bespaard. Sindsdien zijn zij partner nr 1 voor ons op gebied van online en zijn we er meer en meer van overtuigd dat een samenwerking met B-Search alleen maar voordelen oplevert! Daarom hebben wij ook beslist om onze uitstekende samenwerking te zullen uitbreiden in de toekomst om zo een nog betere ranking te bewerksteliigen in Google en andere zoekmachines adhv SEO. Zoek je een online partner die je kan vertrouwen en waarmee je kan bouwen aan een succesvolle toekomst van je website en bedrijf? 1 adres, B-Search! DOEN is de boodschap…"  
Christophe Lebegge
Gunnebo Belgium nv
"Betrouwbaar en met kennis van zaken. Dankzij de SEO-expertise van Beboost zagen we onze website al snel hoger scoren in Google en andere zoekmachines. De vertrouwensband die we intussen hebben opgebouwd, zorgt voor een open en resultaatgerichte samenwerking. Wij zijn alvast zeer tevreden!"
Stijn Phlix
ELAN LANGUAGES nv
Zoals besproken en beloofd tijdens onze maandelijkse MarCom-vergadering en de ontmoeting met onze Country Manager, had ik een interview met onze partner BSearch / BeBoost, die is gecertificeerd door Google, om te kijken of onze samenwerking kan worden uitgebreid naar FR, LUX en NL (in de toekomst) over 'Onderzoek / analyse van sleutelwoorden', 'Linkbuilding', 'SEO' en training en of ze deskundig zijn, ja of nee ... Zoals ik dacht bevestigde hij dat dit geen probleem is en ze werken met veel bedrijven die dochterondernemingen bezitten in Europa en zelfs in de hele wereld. In België zijn we al 6 jaar partner, toen ik de Belgische site overnam en samen hebben we zeer goede resultaten behaald met een SharePoint-site van minder dan 6 maanden oud Lancering van de nieuwe site in oktober 2014 in SharePoint en het begin van de samenwerking met BSearch: We hadden slechts 149 bezoeken in totaal - na 6 maanden waren we op 1040 bezoeken per maand ... Het waren ook niet enkel bezoekers.  We kregen ook behoorlijk wat aanvragen die in een effectief verkoop resulteerde”
Christophe Lebegge
Fichet Security Solutions Belgium nv
De combinatie van theorie onmiddellijk gekoppeld aan de praktijk maakt de opleiding zeer zinvol voor onze firma.
Jeroen Bossuyt
Braem nv
De basisprincipes worden goed naar voor gebracht. Duiding is voldoende met concrete voorbeelden en bedrijfsgericht.
Bart Brys
jetcar nv
Duidelijke overzicht van de SEO Basics.
Hanne Dewaele
Duco nv
Enthousiaste vlotte trainer met grote kennis van zaken.
Ann Lauwers
Mieco-effect bvba
Het is interessant om advies en opleiding op maat te krijgen zodat je met directe actiepunten aan de slag kunt gaan.
Isabelle D’Heedene
GMI Group nv
Een opleiding op maat met optie om concrete cases te bespreken.
Raphaël Slachmuylders
Agoria vzw
De opleiding geeft inzicht in de complexiteit van een goede website. Op deze manier weet je waarom sommige websites een ander prijskaartje hebben en ook beter renderen.
Ignace Quadgebeure
Braem nv
Zeer interessante en nuttige opleiding. Na enkele maanden zie je al meteen de positieve resultaten. Alle vragen worden direct beantwoord en je krijgt regelmatig spontaan updates rond SEO.
Steven Verraes
Hansgrohe nv
De individuele, enthousiaste aanpak van de opleiding kan ik aanbevelen.
Manuela Vandenboer
Mieco-effect bvba
“Duidelijke uiteenzetting in gewone taal zonder moeilijke termen te gebruiken. Leuke opleiding om meer inzicht te krijgen in de werking van zoekmachines. Voldoende ruimte om vragen op maat te stellen.”
Samira Waelkens
Europoint
Ik ben zeer positief over de opleiding die zeer helder gegeven werd.
Lars Jansen
Wilms nv
Voor mij was dit een eye opener en de opleiding heeft me een duidelijk beeld bezorgd van hoe Google werkt en welke kansen we tot nu toe niet benut hebben. Dit zal veel gaan bijdragen aan onze dagelijkse business.
Annemie Picqueur
Miele Professional nv
Zeer duidelijk uitgelegde opleiding concreet toegepast op onze eigen website! Absolute aanrader!
Charlotte Stevens
Smeg Belgium nv
Opnieuw een vlotte uitleg gekregen tijdens de vervolgopleiding met veel voorbeelden uit de praktijk.
Stephanie Vuegen
Jos Wilms nv
"Nu na 1 jaar te adverteren op het Bsearch platform moet ik bekennen dan deze organisatie effectief doet wat ze beloofd. En is dit zeker een goede stap geweest om het uit te proberen. Het bezoekers aantal is realistische en ook effectieve data, het bezoek aan onze contactpagina met daaruit volgend een effectief contact van een potentiële klant is realiteit. Al de uitgebreide rapporten die wij ontvangen van Besearch liegen er niet om. Alle data klopt ook met onze resultaten in bv. analytics. Ook de backlinks die op het Bsearch platform naar onze eigen website “www.offinicards.com” strategisch geplaatst worden, dragen ook heel effectief en positief bij tot onze eigen google search ranking resultaten.  Kortom wij zijn zeer tevreden van onze samenwerking en daarom hebben wij ook ons contract verlengd. Onze verwachtingen voor dit nieuwe samenwerkingsjaar zijn hoog, maar zoals jullie al wel weten met de vernieuwde site en hun eigen ontwikkelde crawlers kan dit enkel maar een succes verhaal worden."
Bert Burtin
OffiniCards.com bvba