97% van onze klanten beveelt ons aan

  1. Home
  2. /
  3. Testimonials
 

Maak kennis met Aqua Claro. Hun enthousiasme en toewijding aan kwaliteit weerspiegelen de onze. Deze video is meer dan een testimonial; het is een verhaal van groei, innovatie en succes. Duik erin en ontdek hoe onze samenwerking het digitale landschap voor Aqua Claro heeft veranderd. Laat je inspireren!

Bij Beboost draait alles om het overtreffen van klantverwachtingen. Nico Baeyens van Miele Professional deelt hoe onze samenwerking zijn leadgeneratie spectaculair veranderde: van slechts 3 naar 60 leads per maand. Zijn succesverhaal is het bewijs van wat mogelijk is. Zijn verhaal kan ook jouw verhaal worden. Ontdek hoe!

Onze klanten zijn ons visitekaartje; enkele klanten aan het woord

Bekijk alle testimonials
Avatar 1 1
Zineb Ben Sellam
StuvEx International NV
"De SEO opleiding van gisteren ging erg goed, erg informatief, veel geleerd. Peter weet wat hij doet en waar hij het over heeft. Alleen spijtig dat we niet eerder in contact zijn gekomen. Het was echt super goed. Ik kijk al uit naar de Google Analytics opleiding."
Avatar 2 1
Valentin Hick
Heyrick Pro BV

"Ik heb veel bijgeleerd over hoe we onze webshop concreet beter vindbaar kunnen maken. De sterke theorie is naadloos geïntegreerd met up-to-date, hands-on tactieken"

Avatar 1 1
Loïc Schobben
Heyrick Pro BV

"Beboost doet meer dan alleen achter de schermen werken. Ze leggen tot in detail uit waar de problemen zich bevinden en bieden daarvoor oplossingen, samen met voorbeelden van uitstekende cases.

Ik raad dit iedereen aan! Ongeacht hoe ver uw SEO-kennis reikt, deze cursus zal deze verder uitbreiden."

Avatar 7 1
Nele Briffoz
Bedrijvencentrum Tienen
"Peter heeft ons op een heldere manier door de opleiding geloodst. Met concrete voorbeelden heeft hij elk aspect goed in beeld gebracht. Nu vol enthousiasme aan de slag met de opgedane inzichten!"

Avatar 4 1
Eva Crabbé
Bedrijvencentrum Tienen
"Ontdekken hoe je Google optimaal kunt gebruiken was een zeer interessante uitleg! Met duidelijke voorbeelden heeft Peter alles perfect uitgelegd. Een aanrader voor iedereen!"
Avatar 4 1
Katherine Brinkworth
V-Sure
"Top opleiding! Boordevol nuttige tips en heldere voorbeelden waarmee je meteen aan de slag kunt. Het voelde echt op maat gemaakt. Super tevreden met de kennis die we hebben opgedaan."
Avatar 1 1
Laurens Sleurs
Sleurs Mortsels en Gipsen
"Online marketing is dé toekomst. Elke kmo kan hiervan profiteren.  Zelfs als je het uitbesteedt, is basiskennis essentieel. De opleiding heeft me hier echt bij ondersteund."
Avatar 2 1
Filip Goossens
Fiducit

"Deze training is niet alleen essentieel voor website-specialisten, maar ook voor mensen die gewoon met een website bezig zijn. Zodat zij ook zelf aan de slag kunnen met hun websites. Deze training verheldert welke informatie naar marketing moet vloeien om topkwaliteit websites te realiseren"

Avatar 1 1
Deniz Aksoy
Trouw Nutrion

Over Ronny: Het was duidelijk dat precies wist waarover hij sprak. Ik waardeerde de praktijkgerichte aanpak enorm. Hij gebruikte veel voorbeeldjes, wat erg verhelderend was. Fijn dat hij altijd open stond voor onze vragen.

Beveelt u de opleiding aan bij anderen Ik raad deze training zeker aan! Vergeleken met een eerdere SEO-training die ik heb gevolgd, stak deze er met kop en schouders bovenuit. Waar ik voorheen voornamelijk informatie kreeg die mij al bekend was, heb ik hier echt nieuwe inzichten opgedaan. Hartelijk dank hiervoor.

Avatar 2 1
Christophe Lebegge
"Wij deden 3 jaar geleden een beroep op de diensten van Beboost, om onze online visibiliteit te verhogen, en dat hebben wij ons nog geen enkele minuut beklaagd! Beboost is betrouwbaar en dankzij hun uitstekende expertise op het gebied van Google Analytics, hebben zij zelf een reporting probleem ontdekt in onze Google Analytics constructie op onze SharePoint websites, die geen enkele andere partner of interne IT support dienst vond. Dankzij hun vakkennis en accuraat ingrijpen en duidelijke adviezen heeft ons dit heel veel interne en externe miserie bespaard. Sindsdien zijn zij partner nr 1 voor ons op gebied van online en zijn we er meer en meer van overtuigd dat een samenwerking met Beboost alleen maar voordelen oplevert! Daarom hebben wij ook beslist om onze uitstekende samenwerking te zullen uitbreiden in de toekomst om zo een nog betere ranking te bewerksteliigen in Google en andere zoekmachines adhv SEO. Zoek je een online partner die je kan vertrouwen en waarmee je kan bouwen aan een succesvolle toekomst van je website en bedrijf? 1 adres, Beboost! DOEN is de boodschap…"  
Avatar 2 1
David Devaux
De Rioolkrak
“Het is een must voor elke ondernemer”
Avatar 1 1
Tom Arts
"Dankzij de expertise van Beboost bouwen we ook digitaal aan onze branding en commerciële strategie. Hun pragmatische en professionele aanpak helpt ons doelgericht mee te surfen op de gigantische opportuniteit van ‘online’."
Avatar 7 1
Heidi
Smet Rental
"Commercieel hoogst belangrijk om klanten/prospecten  te kunnen bereiken, en om de investering van de website te optimaliseren."
Avatar 2 1
Mark De Bondt
Alratec nv
De resultaten inzake zichtbaarheid en respons zijn spectaculair.
Avatar 2 1
Ron van der Flaas
Hermans Heftrucks bvba
  • To the Point
  • Praktijk- en resultaatgericht
  • Duidelijk
  • Hands-on
Eindelijk iemand die de tijd neemt om de praktische kant van SEO uit te leggen.
Avatar 8 1
Ellen Mergits
Bolckmans
“Ieder bedrijf met een website zou de basis moeten meekrijgen. Ik vind het jammer dat ik bepaalde informatie niet kende bij de opstart van onze website.”  
Avatar 2 1
Christophe Lebegge
Fichet Security Solutions Belgium nv
Zoals besproken en beloofd tijdens onze maandelijkse MarCom-vergadering en de ontmoeting met onze Country Manager, had ik een interview met onze partner  BeBoost, die is gecertificeerd door Google, om te kijken of onze samenwerking kan worden uitgebreid naar FR, LUX en NL (in de toekomst) over 'Onderzoek / analyse van sleutelwoorden', 'Linkbuilding', 'SEO' en training en of ze deskundig zijn, ja of nee ... Zoals ik dacht bevestigde hij dat dit geen probleem is en ze werken met veel bedrijven die dochterondernemingen bezitten in Europa en zelfs in de hele wereld. In België zijn we al 6 jaar partner, toen ik de Belgische site overnam en samen hebben we zeer goede resultaten behaald met een SharePoint-site van minder dan 6 maanden oud Lancering van de nieuwe site in oktober 2014 in SharePoint en het begin van de samenwerking met Beboost: We hadden slechts 149 bezoeken in totaal - na 6 maanden waren we op 1040 bezoeken per maand ... Het waren ook niet enkel bezoekers.  We kregen ook behoorlijk wat aanvragen die in een effectief verkoop resulteerde”
Avatar 4 1
Martine Bellemans
Aqua Claro NV
"De opleiding is zeker aan te bevelen omdat er sterk op maat wordt gewerkt. Zeer pertinente tips waarmee we direct aan de slag gaan en dan ook succes mee boeken. Sterke leercurve."
Avatar 4 1
Katherine Brinkworth, Sarah Stuer en Claudia De Moor
V-Sure

De opleiding is zeker aan te raden! Het was duidelijk, to the point en op een boeiende en “verstaanbare” manier gegeven. De opleiding bevatte duidelijke slides en goede voorbeelden. De opleiding geeft een perfecte basis om nu zelf aan de slag te kunnen gaan en de theorie in praktijk om te zetten. Dankzij de interessante inzichten en handige tips, voelen we ons nu zekerder om zelf onze SEO te verbeteren.

Avatar 2 1
Sam Boelens
De Pecker Gent
"Heel leerrijk en veel praktische tips ontvangen. Ga er meteen mee aan de slag. Benieuwd naar de resultaten. Ook de templates zijn een goede hulp."
Avatar 1 1
Gaultier Ducatteeuw
Detremmerie
"Het aanreiken van de juiste tools in combinatie met uitgebreide uitleg zorgt ervoor dat je direct conclusies moet trekken en deze omzetten in acties"
Avatar 2 1
Jan Leuwis
Repro
"Mooie structuur en inhoudelijk concrete informatie"
Avatar 4 1
Melodie Haelters
Idocta
"Het is zeer duidelijke taal. De opleiding is met de nodige enthousiasme gegeven en geeft veel “goesting” om er aan te beginnen. Ik kijk uit naar het vervolg."
Avatar 6 1
Katrien Verboven
Locat
“De opleiding was zeer interessante materie. Ik heb deze gevolgd om beter zelf op de hoogte te zijn van de SEO zaken.”
Avatar 7 1
Mich Gillis
DGZ Vlaanderen-Vivee

“Ondanks onze, eerder beperkte SEO kennis, is onze opleider Jan heel snel in het oppikken van goede voorbeelden. De cursus wordt heel klantgericht gegeven en er is voldoende ruimte voor vragen en opmerkingen.”

Avatar 1 1
Sebastian Hermans
Cerm
“De Google Analytics opleiding deel 2 was zeer praktijkgericht op maat van de klant.”
Avatar 8 1
Tinneke Geerts
Stefan Van Bogaert
”Door het volgen van de Google Search Console module 2 begrijp ik beter de werking van de site en de zoekmachines.”
Avatar 1 1
Ben Franssen
Obo Betterman

“De search marketing module 1 opleiding was maatwerk op elk niveau.”

Avatar 8 1
Lien Jonckers
Ara Printing
“De opleiding Google Analytics 4  vond ik een nuttige opleiding met veel praktische- en concrete tips.”
Avatar 2 1
David Devaux
De Rioolkrak
"Duidelijke top uitleg."
Avatar 1 1
Gunter Lemmens
De Rioolkrak
“De search marketing module 1 was zeer gestructureerd met een duidelijke aanpak. Verhelderend en zinvol met dank aan de opleider.”
Avatar 2 1
Michel Piatkowski
Airquality nv
“De search marketing module 1 is nuttig om volgen zodat je niet volledig afhankelijk bent van je webbouwer.”
Avatar 1 1
Karel Jonckers
Peters nv

“De search marketing module 1 werd zeer duidelijk gegeven en is toepasbaar in de praktijk. Met de conversieoptimalisatie opleiding hebben we dan weer heel wat verbeteringen kunnen aanbrengen aan onze website.”

Avatar 1 1
Thomas Evraert
Wenskaartenshop
“De search marketing opleiding deel 2 was vol met informatie en leerrijk. De pijnpunten komen tevoorschijn.”
Avatar 8 1
An-Marie Follens
Damaco Group
“De opleiding is interessant om klaar te zijn voor de switch naar GA4”.
Avatar 1 1
Patrick Gepts
Pixela
“De opleiding Search Marketing is praktijk gerelateerd.”
Avatar 1 1
Bram Van Hoof
Integratech
“De search marketing opleiding deel 1 kan ik aanbevelen vanwege de één op één aanpak specifiek gericht op onze business en onze problemen en verbeterpunten.
Avatar 7 1
Isabelle Geeraerts
Mobile Future
"De search marketing module 1 opleiding was leerrijk en duidelijk gegeven.”
Avatar 7 1
Kim Rutten
TCM Belgium
“Tijdens onze Google Analytics opleiding werden alle vragen uitgebreid behandeld.”
Avatar 2 1
Bram Desmet
Pluimers Isolatie

“Duidelijke en concrete voorbeelden hoe SEO/Google Analytics moet geïnterpreteerd worden.”

Avatar 1 1
Ben Fransen
Obo Bettermann

“Persoonlijk en op maat van de klant met relevante voorbeelden.”

Avatar 2 1
Ruben Van Casteren
Fosfari

“Aangenaam contact, opleiding met inhoud en handvaten waar je snel zelf mee aan de slag kan. Beboost denkt mee in het verhaal van ons bedrijf.”

Avatar 1 1
Davy Raes
Noblesse Benelux

 “Erg interessant en duidelijk”

Avatar 1 1
Tom Bourdiaudhy
N.E.N.S. Power

“Absoluut aan te raden! Heel duidelijk en snel te verstaan!”

Avatar 2 1
Robbe Goddyn
Firma Van Damme

“Heel interessante materie en perfect uitgelegd.”

Avatar 2 1
Killian Acke
Raytech

“Zeer goede starter opleiding!”

Avatar 1 1
Ruben Verstraeten
All Rest Joostshop

“Heel cool hoeveel aandacht er in een website is gestoken."

Avatar 4 1
Kim Wuytack
Interioo
“Het geeft een goed inzicht over hoe je zelf je website kan verbeteren. Ook handige tips en tricks worden overlopen.”  
Avatar 7 1
Elke De Pauw
Interioo
“Iedereen heeft er baat bij om een beter inzicht te hebben in zijn website, website kwaliteit en hou ze dit zelf kunnen verbeteren.”
Avatar 4 1
Laura Klaassen
Skin Centers
“Uitgebreide, duidelijke uitleg, tijd voor vragen… Mijn kennis werd erg uitgebreid!”
Avatar 4 1
Kim Rutten
T.C.M.
“Zeker aan te raden, toegespitst op eigen website.
Avatar 2 1
Nicolas Renaer
Mobile Future
“Absoluut aan te raden! Ik was een leek en denk met de eenvoudige info en terminologie nu wel een pak sterker te staan.”  
Avatar 1 1
Bart
Lakkerij De Groof
“Zeker aan te raden omdat het nuttig is en iedereen een betere website kan maken.”
Avatar 7 1
Eline Dewaele
Firma Van Damme
“Klare en duidelijke taal, concrete tips met een concreet stappenplan. Voldoende feedback om hier zelf mee aan de slag te gaan.”
Avatar 1 1
Keany Marlier
All Fire Security
“Goed tempo en zeer praktische voorbeelden. Mooie analyse en concrete werkpunten voor ons.”
Avatar 2 1
Peter Neirynck
Master Chips
“Zeer praktisch onderbouwd met veel nuttige tips. Prima!!”
Avatar 1 1
Yves Neirynck
Master Chips
“Zeker aan te raden. Bijkomende inzichten.”
Avatar 8 1
Ilona Antonelli
Tops Vending Systems
“Absoluut aan te raden. Zeer constructieve opleiding.”
Avatar 1 1
Anthony Anthonissen
Selfstore bv
“Bevat belangrijke informatie voor elke online adverteerder.”
Avatar 2 1
Pieter De Bleser
Overzicht bvba
“Zeker aan te raden, zeer leerrijk, helder en duidelijk.”
Avatar 1 1
Jan De Wieuw
Jada Events
"M.b.t. SEO copywriting opleiding: Relevante SEO copywriting opleiding, helder en duidelijk gebracht. Toegespitst op onze sector." "M.b.t. Google Search Console opleiding: Geen of toch heel weinig verbeterpunten. De opleiding was tot he point en relevant."
Avatar 2 1
Pieter De Bleser
Overzicht bvba
“De opleiding Search Marketing was voor onze firma helder, leerrijk en duidelijk. Zeker een aanrader!”
Avatar 2 1
Bram Desmet
Pluimers Belgie
“Duidelijke opleiding met veel voorbeelden van uit de praktijk waardoor je weet/leert hoe je zelf concreet aan de slag moet gaan met jouw website. Ook voldoende opvolging achteraf waardoor tips/inzichten steeds correct worden toegepast.”
Avatar 1 1
Jan De Wieuw
Jada Events
“Zeer relevant, duidelijk en praktisch”
Avatar 2 1
Schroijen P
Supplimax
“Zeer interessante materie”
Avatar 1 1
Ponchaux Maxime
Supplimax
“Heel concreet met eigen website”
Avatar 2 1
Stefaan Ingelbrecht
Abs Plastics
“Aan te raden, omdat we nu merken dat een website zoveel meer wordt gevonden met de juiste instelling.”
Avatar 2 1
Ruben Verstraeten
Joostshop
“Leuk onderwerp om iets mee in de toekomst te doen, zeker nu alles meer en meer digitaal wordt”
Avatar 1 1
Kilian Acke
Raytech
“Voor starters in de SEO-wereld zeker een aanrader”
Avatar 2 1
Jeroen De Witte
Van Haute Landbouwmachines
“Als je info en data wil gebruiken moet je ze ook kunnen lezen en begrijpen”
Avatar 1 1
Thierry Soenen
Juno Industries
“Aan te raden opleiding, velen zijn onwetend.”
Avatar 2 1
Tars Notteboom
Maximum Image
“Heldere uitleg, goed tempo en hands-on.”
Avatar 6 1
Nina Vandewalle
Antargaz
“Voor iedereen die in zijn/haar job voor online content instaat, is deze opleiding een absolute meerwaarde. Ik heb er veel nieuwe inzichten bij opgedaan en heb tal van handige tips en online tools meegekregen. Ik zal er m.a.w. veel uit kunnen halen.”
Avatar 1 1
Jamin Verbrugghe
GTV Telecom
“De opleiding is direct toepasbaar en je krijgt concrete informatie voor het wijzigen van de site.”
Avatar 1 1
Peter Neirynck
Master Chips
“Enorm goede koppeling naar de praktijk aan de hand van onze eigen website”
Avatar 2 1
David Devaux
De Rioolkrak
De opleiding was voor mij een echte “eye opener”
Avatar 8 1
Amber De Cock
Smet Rental bv
"De materie wordt goed uitgelegd."
Avatar 4 1
Heidi
Smet Rental bv
"Opleiding is aan te bevelen maar liefst niet aan conculega’s. Commercieel hoogst belangrijk om klanten en/of prospecten te kunnen bereiken om de investering van een website te optimaliseren."
Avatar 1 1
Jan Verdonck
New Unigraph BVBA
“Inhoudelijk zeer goed en interessant.”
Avatar 8 1
Ine Van Camp
Anglo Parts NV
“Zeer duidelijk gegeven”
Avatar 1 1
Hardwig Aerts
Anglo Parts NV
“Grote kennis van zaken!”
Avatar 2 1
Johan Panny
Aqua Claro NV
“Concrete info, duidelijk gebracht.”
Avatar 7 1
Martine Bellemans
Aqua Claro NV
“Perfect zo! Concrete begeleiding naar de noden van de klant.”
Avatar 1 1
Filip Degryse
Kopal NV
“Gewoon top!! Zelden zo’n heldere en doordachte cursus gekregen.”
Avatar 1 1
Peter Vanhouten
Safety Science bvba
“Verhelderend, maar vooral geld besparend.”
Avatar 2 1
Anthony Anthonissen
Selfstore bv
“Interessante opleiding met mogelijke verhoging van de omzet.”
Avatar 1 1
Tars Notteboom
Maximum Image
“Hands-on en in mensentaal uitgelegd.”
Avatar 6 1
Annika Thonnne
Valor Services Group
“Alles is duidelijk en overzichtelijk uitgelegd met de Powerpoint en de tools.”
Avatar 7 1
Chantal Bos
Valor Services Group
“Zeer belangrijke opleiding in de huidige tijden om je kennis hierin te verruimen en bij te leren.”
Avatar 2 1
Emmanuel Van Ackere
Marc Van Ackere
"Als de situatie zich voordoet kan een bedrijf zichzelf via deze opleiding echt op de kaart zetten in Google"
Avatar 1 1
Yann Reynders
Ysaka bv
“De investering van de opleiding zal volgens mijn snel terug betaald zijn. Goede mix tussen theorie en direct bruikbare- en toepasbare zaken”.
Avatar 1 1
Dirk Boeykens
Veltec
"Beter inzicht in deze materie kan de groei van de onderneming stimuleren"
Avatar 2 1
Anoniem
Veltec
"Vooral de kennis van de opleider die de materie zeer goed kan overbrengen beveel ik deze opleiding aan. Duidelijke, heldere en zeer interessante materie die naar de toekomst nog belangrijker zal worden in een digitale wereld."
Avatar 1 1
Tim Corten
Veltec
"Veel nuttige tips aan de hand van praktijkvoorbeelden. Begeleider spreekt met kennis van zaken"
Avatar 2 1
Tristan Estier
Veltec
"Goed en aangenaam uitgelegd, ook een vrolijke lesgeefster"
Avatar 2 1
Christophe van Heuverzwyn
Astranova nv
"De opleiding die we gekregen hebben was “tot he point”."
Avatar 1 1
Michaël De Clercq
Repro bvba
"De opleiding werd gegeven met kennis van zaken."
Avatar 2 1
Jan Leunis
Repro bvba
"Opleiding die vlot en duidelijk werd gegeven."
Avatar 4 1
Margaux Lycke
Verimpex Matting
"Ideaal om een zicht te krijgen op welke zaken er zeker moet gelet worden bij de optimalisatie van een website."
Avatar 1 1
Bruno D’hont
Verimpex Matting
"1-op-1, dus goed doorspekt met concrete voorbeelden"
Avatar 2 1
Filip Degryse
Kopal nv
"Heldere, duidelijke informatie met heel praktische voordelen en concrete  link naar de bestaande websites. Met deze info kan je werkelijks iets doen. Super interessant en eenvoudig uitgelegd en ECHT toepasbaar."
Avatar 2 1
Christophe Lebegge
Fichet Security nv
"Alle theorie wordt gelinkt aan een praktische case op het internet. Veel overzichtelijker!"
Avatar 1 1
Diederik Maes
Fly By Wire
"Met de Beboost training krijg je beter inzicht en begrip in Google, en hoe zij jouw website quoteren"
Avatar 2 1
Michel Delvaux
Ferranti nv
"In het algemeen is het een duidelijke opleiding met verschillende praktische toepasbare tips & tricks waar we na elke opleiding zeker wat aan hebben, dus ik kan ze zeker aanbevelen aan iemand die graag “hand-on” aan de slag gaat na deze opleiding."
Avatar 1 1
Brecht Vanderdonckt
Adveo – Calipage
"Ik ken al redelijk mijn weg in Google Analytics, maar heb zeker wat opgestoken van nieuwe tools"
Avatar 7 1
Ines Vandoren
Aqua Claro nv
"Duidelijke uitleg voor de niet-ervaren personen in het IT/Google gebeuren. Praat in mensentaal, met voldoende voorbeelden. Aangenaam persoon."
Avatar 7 1
Martine Bellemans
Aqua Claro nv
"Zeer concreet, to the point en duidelijk. Je kan na de opleiding direct aan de slag"
Avatar 1 1
Christophe Lebegge
Fichet Group nv
"Ik beveel de opleiding aan bij anderen, vermits de kwaliteit van de opleiding heel hoog is. "
Avatar 2 1
Alec Vandenborne
Corsio
"Zeer fijn gegeven, met voldoende voorbeelden"
Avatar 6 1
Amber
Smet Rental
"De materie wordt goed uitgelegd"
Avatar 7 1
Maria Vanderlinden
Calipage-Adveo Belgium nv
“Ik kan de opleiding aanbevelen omdat de toegevoegde waarde van SEO niet altijd duidelijk is voor iedereen. Voor het bedrijf is dit nochtans belangrijk wegens de digitale wereld waarin we ons bewegen.”
Avatar 6 1
Nancy De Waele
Calipage-Adveo Belgium nv
“We hebben vele praktische tips gekregen waar we zelf mee van start kunnen gaan.”
Avatar 4 1
Nathalie Fobelets
Buro Project
“De door ons gevolgde Google Analytics opleiding was transparant, duidelijk en efficiënt”.
Avatar 7 1
Laura Goeminne
Buro Project
“Onze Google Analytics opleiding was pragmatisch en to-the-point”.
Avatar 1 1
Stef Vandommele
Delimo
"Meten is weten"
Avatar 1 1
Alec Vandenborne
Corsio
"Interessant voor businesses (SEO) want het wordt over het algemeen weinig toegepast"
Avatar 4 1
Julie Nulens
Isolair
"Christel als lesgeefster is top!"
Avatar 7 1
Lotte
Isolair
"100% duidelijke uitleg, voorbeelden van hoe het wel en niet moet + extra “lesmateriaal”"
Avatar 6 1
Siebe Bogaert
Wenskaartenshop
"De opleiding kan een meerwaarde zijn voor iedere onderneming die interesse heeft om zijn/haar onderneming naar het volgende niveau te brengen. Zeer nuttig, duidelijk en verstaanbaar!"
Avatar 2 1
Dieter De Backer
Wenskaartenshop
"Duidelijke opleiding, en kennis van zaken"
Avatar 7 1
Mevr. Hallumiez
Energiewest
"Heel duidelijke uitleg van hoe je je website kan verbeteren om terug gevonden te worden op Google."
Avatar 2 1
Pascal Hallumiez
Energiewest
"De opleiding toonde belangrijke elementen die een meerwaarde geven aan onze website."
Avatar 2 1
Rudi Werner
Cool Zawadi
Leerrijk!
Avatar 7 1
Silke Sienaert
Sanders Parts
“Omdat het belangrijk is uw website zo goed mogelijk te laten scoren, raad ik deze opleiding ten stelligste aan. Het is zeker zijn geld waard”.
Avatar 1 1
Dirk Van der Stock
ML Groep nv
“De opleiding is nuttig en bijgevolg noodzakelijk gebleken voor onze firma.”
Avatar 2 1
Geert Samyn
CRDB bvba
Duidelijke uitleg. Openen van andere visie.
Avatar 1 1
Peter Van houtven
Safety Science bvba
De investering in de opleiding zorgt voor een duidelijke R.O.I. (return on investment). Door de opleiding slagen we erin om enerzijds een betere zichtbaarheid te krijgen in diverse zoekmachines en anderzijds een afbouw te realiseren van de dure CPC’s (cost-per-click = klik op een advertentie). Dit is duidelijk zichtbaar in G.A. (Google Analytics)
Avatar 4 1
Katrien Verhecken
Safety Science bvba
Ik beveel de opleiding aan bij mensen die zelf een website willen maken en beheren. Deze info hadden we  4 jaar eerder moeten hebben.
Avatar 8 1
Karin Crijnen
Safety Science bvba
De opleiding is een eyeopener waardoor je ineens iets begrijpt dat je nog niet wist of besefte.
Avatar 2 1
Roel Boutelegier
ASL bvba
Een mooie start van iets nieuws. Ieder inzicht in verbetering m.b.t. algemene internetkennis is goed en dit was na 5 min. al duidelijk merkbaar.
Avatar 1 1
Dominic Van Belle
Junta Polymers bvba
Wij waren op zoek naar een manier om potentiële klanten te leiden naar onze website die werkelijk actief op zoek zijn naar een bepaald product uit ons programma via het internet. In overleg met B Search hebben wij besloten een nieuwe website op maat gemaakt, dewelke volledig SEO afgestemd is te lanceren. Momenteel zijn we 5 maanden verder en merken echter al een mooi resultaat!
Avatar 4 1
Lieve Beque
DHL Parcel Service nv
Opleiding heel praktisch gericht op maat van de klant en de cursist.
Avatar 1 1
Jordi Van Herck
Accel nv
Als bedrijf moet je gewoon aanwezig zijn op het Internet. Cursus duidelijk gegeven.
Avatar 2 1
Jeroen Van Daele
Arval Belgium nv
Duidelijk, goede voorbereiding. Snel antwoord op nieuwe vragen.
Avatar 1 1
Dieter Melis
A-concept bvba
Zeer interessante info waar je nooit bij stilstaat om business te verhogen.
Avatar 7 1
Tess De Belie
A-concept bvba
Weinigen weten hier iets van. Interessant.
Avatar 7 1
Annemie Picqueur
Miele Professional nv
Voor mij was dit een eye opener en de opleiding heeft me een duidelijk beeld bezorgd van hoe Google werkt en welke kansen we tot nu toe niet benut hebben. Dit zal veel gaan bijdragen aan onze dagelijkse business.
Avatar 1 1
Bert Burtin
"Nu na 1 jaar te adverteren op het Bsearch platform moet ik bekennen dan deze organisatie effectief doet wat ze beloofd. En is dit zeker een goede stap geweest om het uit te proberen. Het bezoekers aantal is realistische en ook effectieve data, het bezoek aan onze contactpagina met daaruit volgend een effectief contact van een potentiële klant is realiteit. Al de uitgebreide rapporten die wij ontvangen van Besearch liegen er niet om. Alle data klopt ook met onze resultaten in bv. analytics. Ook de backlinks die op het Bsearch platform naar onze eigen website “www.offinicards.com” strategisch geplaatst worden, dragen ook heel effectief en positief bij tot onze eigen google search ranking resultaten.  Kortom wij zijn zeer tevreden van onze samenwerking en daarom hebben wij ook ons contract verlengd. Onze verwachtingen voor dit nieuwe samenwerkingsjaar zijn hoog, maar zoals jullie al wel weten met de vernieuwde site en hun eigen ontwikkelde crawlers kan dit enkel maar een succes verhaal worden."
Avatar 2 1
Manu Temmerman
ACK KEUKENS bvba
"Beboost staat voor een goede ondersteuning en verbetering van de zoekresultaten van ons bedrijf. Er is ook een regelmatige opvolging en duidelijke uitleg van de rapportering van deze resultaten."
Avatar 4 1
Jolanta Florczyk
BMC bvba – MBS Group bvba
We hebben heel nuttige tips gekregen direct toepasbaar. Flexibele omgang met specifieke noden en vragen eigen aan onze site en internet SEO behoeften.
Avatar 6 1
Katelijne Cools
Samurai at work nv
Praktische basiscursus SEO. Opleiding “to he point” gegeven.
Avatar 4 1
Dominique Posson
Kingspan nv
Zeer duidelijke uitleg met veel voorbeelden in simpele taal.
Avatar 8 1
Evy Pardon
Econation nv
De opleiding is zeker aan te raden voor bedrijven die zelf hun website maken en regelmatig aanpassingen wensen uit te voeren.
Avatar 1 1
Jeroen Bax
Mitutoyo nv
De training doet voldoet prima aan de verwachtingen
Avatar 7 1
Maaike Bauwens
Mitutoyo nv
Tevreden over de opleiding, het zou zelfs wat langer mogen duren zodat er nog verder kan op doorgegaan worden
Avatar 4 1
Simone Braber
Mitutoyo nv
Het is de toekomst!
Avatar 1 1
Jan Van Houwe
Mitutoyo nv
Zeer verrijkend! Dus zeker een aanrader.
Avatar 6 1
Sophie Buersens
Hermans Heftrucks bvba
Duidelijke info waar je zelf mee aan de slag kan.
Avatar 2 1
Ruben Deleu
I-Label bvba
Een aanbevelenswaardige opleiding. Met een 10-tal nuttige en praktische tips “verbeter” je verder jouw website!
Avatar 7 1
Nele Laus
Agoria vzw
Zeer praktijkgerichte opleiding. Heel veel kennis en ruimte voor vragen.
Avatar 2 1
Raphaël Slachmuylders
Agoria vzw
Een opleiding op maat met optie om concrete cases te bespreken.
Avatar 4 1
Katrijn Vekens
Kinnarps Belgium nv
Zeer praktische- en waardevolle info gekregen m.b.t. SEO en Google Analytics. Het is me duidelijker geworden hoe ik verschillende data dien te interpreteren.
Avatar 2 1
Yannick Van de Weerd
Eventkasteel – Kokima Outdoor bvba
Wij hebben een opleiding gekregen die helder en op maat is van ons kennisniveau met een goed en realistisch actieplan.
Avatar 1 1
Romeo Persad
Grohe nv
Concrete opleiding met duidelijke voorbeelden in een goed tempo met ruimte voor discussie en vragen.
Avatar 7 1
Julie Van Ingelgom
Grohe nv
De opleiding is zeker aan te bevelen. Nuttig voor alle types bedrijven doordat ze op maat en persoonlijk is.
Avatar 2 1
Marciano Strijkers
Grohe nv
De cursus is aan te bevelen omdat ze vanuit de basis begint en langzaam toewerkt naar een hoger niveau in het tempo van de cursist.
Avatar 7 1
Nanda Hoefsmid
Grohe nv
Verhelderende en gestructureerde opleiding. Heel duidelijke en doelgerichte training.
Avatar 4 1
Nienke van Ettinger
Grohe nv
In vrij korte tijd wordt veel informatie concreet in kleinere stukken die te overzien zijn. Je kan met het aangeleerde direct aan de slag.
Avatar 6 1
Eva Verbesselt
Umbrosa nv & Heleon Engineering bvba
Praktijkgerichte en concreet gegeven opleiding.
Avatar 1 1
Michel Delvaux
Ferranti Computer Systems nv

Basistraining

De rol van de digitale marketing evolueert zo snel dat dergelijke opleiding echt nuttig, zelfs bijna noodzakelijk is om “bij te blijven”. Met de aangeleerde kennis ben ik in staat mijn job nog beter te doen.


Vervolgtraining

De inhoud van de vervolgtraining is prima om een 1e fase van voorbereiding uit te voeren. Het SEO onderwerp is zo uitgebreid dat opfrissing of “fine-tuning” van de éérste inzet misschien wel aangewezen is. Ik kijk er alvast naar uit om met het nieuw aangeleerde verder aan de slag te gaan. De opleiding is ideaal voor iedereen actief in marketing. “Data driven marketing” zal meer en meer de norm worden in de toekomst. De lesgever heeft een goed vermogen om in te gaan op spontane vragen en dit geeft ons veel vertrouwen over zijn vakkennis.
Avatar 8 1
Renate Masschelin
Alfa Solutions nv
Ik zou de opleiding wel aanraden. Er werd duidelijke uitleg gegeven zonder er doekjes om te winden. De lesgever zoekt mee naar antwoorden op specifieke vragen vanuit de eigen situatie, en dat is aangenaam. De opleiding hield veel zaken in die ik eigenlijk al wist, maar heeft mijn ogen geopend om er met een echt actieplan nu effectief iets mee te gaan doen.
Avatar 1 1
Vincent Vandeputte
Duco nv
De opleiding omvat de basis van SEO. Ik kijk nu reeds uit naar de vervolgopleiding!
Avatar 6 1
Hanne Dewaele
Duco nv
Duidelijke overzicht van de SEO Basics.
Avatar 2 1
Dieter Maes
Duco nv
Basis on-page SEO duidelijk!
Avatar 1 1
Greg Vantyghem
Duco nv
Een aanbevelenswaardige opleiding.
Avatar 1 1
Stijn Deryckere
Proima bvba
De opleiding was voor mij een poort tot inspiratie. Perfecte boost cursus om onze nieuwe site te lanceren.
Avatar 7 1
Shanna Van Raemdonck
Ferranti Computer Systems nv
Ik kan de opleiding aan anderen aanbevelen. De opleiding geeft stof tot nadenken over onze eigen website. Aangezien Google Analytics zo uitgebreid is, is het handig om de basis op een gestructureerde manier te doorlopen. Er is tijdens de opleiding een goed evenwicht tussen theorie en toepassing op je website. Het is moeilijk om dit allemaal op je 1-tje op te zoeken.
Avatar 8 1
Mieke Van de Gehuchte / An Wynendaele
LijnCom nv
Een opleiding op maat die duidelijk en vooral concreet is. Je kan er direct mee aan de slag.
Avatar 4 1
Nathalie Kayser
Jada Events bvba
De opleiding omvat een duidelijk, overzichtelijk en persoonlijk stappenplan. Zeer relevant voor onze firma.
Avatar 1 1
Jan De Wieuw
jada Events bvba
De opleiding omvat een duidelijk, overzichtelijk en persoonlijk stappenplan. Zeer relevant voor onze firma.
Avatar 6 1
Charlotte Stevens
Smeg Belgium nv
Zeer duidelijk uitgelegde opleiding concreet toegepast op onze eigen website! Absolute aanrader!
Avatar 4 1
Justinne Damman
LDL Equipment nv
Heel nuttige en praktijkgerichte opleiding. We waren zeer tevreden over de aanpak van de trainer. Bij onduidelijkheden of vragen werd alles verduidelijkt met voorbeelden of een visualisatie. Ik kijk al uit naar de vervolgopleiding en had zin om nog verder te gaan en de voorbeelden te gaan inoefenen of uit te testen.
Avatar 7 1
Julie Stuyven
LDL Equipment nv
De opleiding was zeer doelgericht, to-the-point en met concrete actiepunten. Ik kan er meteen mee aan de slag en dit is een enorme meerwaarde. Aan deze opleiding heb ik een zeer goed en heel positief gevoel overgehouden!
Avatar 1 1
Jeroen Bossuyt
Braem nv
De combinatie van theorie onmiddellijk gekoppeld aan de praktijk maakt de opleiding zeer zinvol voor onze firma.
Avatar 8 1
Ignace Quadgebeure
Braem nv
De opleiding geeft inzicht in de complexiteit van een goede website. Op deze manier weet je waarom sommige websites een ander prijskaartje hebben en ook beter renderen.
Avatar 8 1
Manuela Vandenboer
Mieco-effect bvba
De individuele, enthousiaste aanpak van de opleiding kan ik aanbevelen.
Avatar 4 1
Ann Lauwers
Mieco-effect bvba
Enthousiaste vlotte trainer met grote kennis van zaken.
Avatar 7 1
Erika Jacobs
Belintra nv
Heel wat nuttige tips gekregen op basis van onze eigen website ter optimalisatie.
Avatar 4 1
Flore De Baets
Vervaeke bvba
Je krijgt de juiste tools om zelf aan de slag te gaan en vooral in de toekomst de SEO m.b.t. je eigen site te blijven optimaliseren. Doordat je op korte tijd de kennis aangereikt krijgt van experts, verlies je zelf geen tijd met het uitzoeken.
Avatar 2 1
Steven Verraes
Hansgrohe nv
Zeer interessante en nuttige opleiding. Na enkele maanden zie je al meteen de positieve resultaten. Alle vragen worden direct beantwoord en je krijgt regelmatig spontaan updates rond SEO.
Avatar 7 1
Grohe nv
Grohe nv
Daan Klos: De vervolgopleiding was eveneens op maat gemaakt. De opleider spreekt op het niveau van de deelnemer en legt het ook op dit niveau uit. Er werden veel goede voorbeelden gegeven en goede tips met nuttige te gebruiken tools. Romeo Persad: De vervolgopleiding is concreet en werd gegeven in een goed en aangepast tempo. Er werden tools aangereikt waar we zelf verder mee aan de slag kunnen. Julie Van Ingelgom: Onze vervolgopleiding was zeer nuttig om het effect van SEO te zien en verder planmatig aan de slag te gaan. Nienke van Ettinger: Praktische tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk.
Avatar 4 1
Isabelle D’Heedene
GMI Group nv
Het is interessant om advies en opleiding op maat te krijgen zodat je met directe actiepunten aan de slag kunt gaan.
Avatar 1 1
Erik Verheyden
GMI Group nv
De cursus is zeker aan te bevelen. Beboost is een partner met kennis van zaken. Wij kijken uit naar de volgende workshop. Alvast leerzaam en concreet naar actiepunten toe.
Avatar 4 1
Petra Lenaerts
Galva Power Group nv
Ik kan iedereen de opleiding aanbevelen omwille van de zeer duidelijke opleiding met concrete voorbeelden en tips om meteen mee aan de slag te gaan. Absoluut een aanrader!
Avatar 8 1
Soetkin Rosseel
Jetcar nv
De opleiding was gestructureerd, duidelijk, interactief en open. Alle vragen werden beantwoord.  
Avatar 1 1
Bart Brys
jetcar nv
De basisprincipes worden goed naar voor gebracht. Duiding is voldoende met concrete voorbeelden en bedrijfsgericht.
Avatar 2 1
Felix Van Assche
Devan Chemicals nv
De training was kwaliteitsvol en de kennis ervan zal steeds relevanter worden in de toekomst.
Avatar 8 1
An Wynendaele
Lijncom nv
“Erg duidelijke opleiding, toegepast op onze eigen website en sector. Vragen werden meteen aangepakt en ik kon nadien volledig zelf aan de slag om onze SEO te optimaliseren. Ook na de opleiding staat de SEO-expert van Beboost steeds ter beschikbaar om hulp te bieden bij concrete vragen. “An Wynendaele
Avatar 8 1
Jamin Verbrugghe
GTV Telecom
Direct van toepassing en concrete informatie voor het wijzigen van de website
Avatar 2 1
Joshua Vanoverschelde
GTV Telecom
De kennis in huis hebben is een grote meerwaarde.
Avatar 1 1
Julo Verbrugghe
GTV Telecom
Duidelijk gegeven opleiding en van toepassing voor elk bedrijf.
Avatar 2 1
Tam Yiau fon
Levaco
Enorm veel bijgeleerd zoals UTM links en dimensies in grafieken. Vond het heel interessant. Na de opleiding direct toegepast. Zou graag hierop dieper willen ingaan want denk dat er nog meer potentieel is.

Ik heb al veel SEO opleiding gevolgd en deze was veruit 1 van de beste. Zeker aan te raden. Zeer bekwaam, goede doumentatie.

Nicolas Renaer
Mobile Future
Persoonlijk vond ik dit een super opleiding. Had ik geweten dat dit zo diepgaand ging zijn dan had ik vrijaf genomen. Dit is veel te interessant om zomaar in of tijdens een hectische dag bij te nemen. Ik had geen idee tot wat uur dit ging duren. Dit is op zich niet slecht. Nu dat zorgde ervoor dat ik wat streste omdat mijn zoon van 3 afgehaald moest worden. Ik kijk ernaar uit de presentatie opnieuw zeer aandachtig door te nemen. Nu ik toch de lessen krijg (en de ernst hiervan inschat oa dankzij de KMO portefeuille), heb ik best zin om dit beter te kennen en kunnen. Waarom niet zelf mijn eerder gelanceerde websites te optimaliseren naar SEO ?? Mijn aanvangskennis was verre van ideaal. Zo heb ik behalve 9 jaar geleden wat tekst en foto’s inbrengen in word press nooit kaas gegegeten van deze nichemarketing. Desalniettemin was het gemakkelijk te begrijpen ondanks mijn handicap. Waarvoor dank
Avatar 7 1
Nathalie Fobelets
Buro Project
Als leek in de materie zeer hands-on en naar de praktijk-gerichte opleiding.
Avatar 1 1
Benjamin Geysen
Antwerpse Ruimdienst
De opleiding maakt Google bereikbaarder, vertrouwbaarder en   toegankelijker.
Avatar 7 1
Margeaux
Neven Ramen en Deuren
Interessante materie!
Avatar 2 1
Matthias Maerevoet
Anglo Parts
De SEO-opleiding van Beboost is een echte must als je wil scoren in het huidige web. Ze analyseren jouw wesbite en wensen en komen direct met een plan van aanpak. Je krijgt eerst theoretische uitleg op jouw maat, die je daarna samen met Beboost kunt implementeren in jouw website. Alles is grondig gefundeerd waardoor je 100% kunt vertrouwen dat het gaat opleveren voor jouw business.
Avatar 7 1
Sarah Gevaert
Sibomat
Enthousaist over het aanbod, naar mijn mening is deze zeer compleet.

Christel heeft een duidelijke en enthousiaste manier van lesgeven.

Het is in begrijpelijke taal uitgelegd.

Avatar 1 1
Philip Lepouttre
Miele Professional

Zeer toegankelijk en praktisch. Een hoop quick wins die je drijven om zeer aandachtig te volgen tijdens de aangename opleidingsmomenten.

Avatar 4 1
Ellen Van Humbeeck
Advocatenkantoor Mattijs
Beboost antwoordt tijdens de opleiding meteen op de vragen en denkt oplossingsgericht mee.