97% van onze klanten beveelt ons aan

  1. Home
  2. /
  3. Testimonials
 

Onze klanten zijn ons visitekaartje; enkele klanten aan het woord

Bekijk alle testimonials
Kirke vandeputte
Aquasecurity
Zeker en vast aan te bevelen opleiding!
Stijn Phlix
ELAN LANGUAGES nv
"Betrouwbaar en met kennis van zaken. Dankzij de SEO-expertise van Beboost zagen we onze website al snel hoger scoren in Google en andere zoekmachines. De vertrouwensband die we intussen hebben opgebouwd, zorgt voor een open en resultaatgerichte samenwerking. Wij zijn alvast zeer tevreden!"
Stephanie Vuegen
Wilms nv
De opleiding geeft op een heel duidelijke manier aan, hoe je verbeteringen aan je website kan doorvoeren. Ook het aanreiken van hulpmiddelen hiervoor is erg nuttig.
Julie Stuyven
LDL Equipment nv
De opleiding was zeer doelgericht, to-the-point en met concrete actiepunten. Ik kan er meteen mee aan de slag en dit is een enorme meerwaarde. Aan deze opleiding heb ik een zeer goed en heel positief gevoel overgehouden!
Silke Sienaert
Sanders Parts
“Omdat het belangrijk is uw website zo goed mogelijk te laten scoren, raad ik deze opleiding ten stelligste aan. Het is zeker zijn geld waard”.
Lars Jansen
Wilms nv
Ik ben zeer positief over de opleiding die zeer helder gegeven werd.
Heidi
Smet Rental
"Commercieel hoogst belangrijk om klanten/prospecten  te kunnen bereiken, en om de investering van de website te optimaliseren."
Steven Verraes
Hansgrohe nv
Zeer interessante en nuttige opleiding. Na enkele maanden zie je al meteen de positieve resultaten. Alle vragen worden direct beantwoord en je krijgt regelmatig spontaan updates rond SEO.
Ronny Tiri
Wilms nv
De opleider legt op een duidelijke- en heldere manier SEO uit en laat ruimte voor vragen. Op elk punt wordt er op maat van ons naar de huidige situatie gekeken en tips gegeven ter verbetering.
Ine Van Camp
Anglo Parts NV
“Zeer duidelijk gegeven”
Michel Delvaux
Ferranti Computer Systems nv

Basistraining

De rol van de digitale marketing evolueert zo snel dat dergelijke opleiding echt nuttig, zelfs bijna noodzakelijk is om “bij te blijven”. Met de aangeleerde kennis ben ik in staat mijn job nog beter te doen.


Vervolgtraining

De inhoud van de vervolgtraining is prima om een 1e fase van voorbereiding uit te voeren. Het SEO onderwerp is zo uitgebreid dat opfrissing of “fine-tuning” van de éérste inzet misschien wel aangewezen is. Ik kijk er alvast naar uit om met het nieuw aangeleerde verder aan de slag te gaan. De opleiding is ideaal voor iedereen actief in marketing. “Data driven marketing” zal meer en meer de norm worden in de toekomst. De lesgever heeft een goed vermogen om in te gaan op spontane vragen en dit geeft ons veel vertrouwen over zijn vakkennis.
Annemie Picqueur
Miele Professional nv
Voor mij was dit een eye opener en de opleiding heeft me een duidelijk beeld bezorgd van hoe Google werkt en welke kansen we tot nu toe niet benut hebben. Dit zal veel gaan bijdragen aan onze dagelijkse business.
Annika Thonnne
Valor Services Group
“Alles is duidelijk en overzichtelijk uitgelegd met de Powerpoint en de tools.”
Chantal Bos
Valor Services Group
“Zeer belangrijke opleiding in de huidige tijden om je kennis hierin te verruimen en bij te leren.”
Evy Pardon
Econation nv
De opleiding is zeker aan te raden voor bedrijven die zelf hun website maken en regelmatig aanpassingen wensen uit te voeren.
Christophe Lebegge
Fichet Security Solutions Belgium nv
Zoals besproken en beloofd tijdens onze maandelijkse MarCom-vergadering en de ontmoeting met onze Country Manager, had ik een interview met onze partner BSearch / BeBoost, die is gecertificeerd door Google, om te kijken of onze samenwerking kan worden uitgebreid naar FR, LUX en NL (in de toekomst) over 'Onderzoek / analyse van sleutelwoorden', 'Linkbuilding', 'SEO' en training en of ze deskundig zijn, ja of nee ... Zoals ik dacht bevestigde hij dat dit geen probleem is en ze werken met veel bedrijven die dochterondernemingen bezitten in Europa en zelfs in de hele wereld. In België zijn we al 6 jaar partner, toen ik de Belgische site overnam en samen hebben we zeer goede resultaten behaald met een SharePoint-site van minder dan 6 maanden oud Lancering van de nieuwe site in oktober 2014 in SharePoint en het begin van de samenwerking met BSearch: We hadden slechts 149 bezoeken in totaal - na 6 maanden waren we op 1040 bezoeken per maand ... Het waren ook niet enkel bezoekers.  We kregen ook behoorlijk wat aanvragen die in een effectief verkoop resulteerde”
Marciano Strijkers
Grohe nv
De cursus is aan te bevelen omdat ze vanuit de basis begint en langzaam toewerkt naar een hoger niveau in het tempo van de cursist.
Soetkin Rosseel
Jetcar nv
De opleiding was gestructureerd, duidelijk, interactief en open. Alle vragen werden beantwoord.  
Manu Temmerman
ACK KEUKENS bvba
"Beboost staat voor een goede ondersteuning en verbetering van de zoekresultaten van ons bedrijf. Er is ook een regelmatige opvolging en duidelijke uitleg van de rapportering van deze resultaten."
Jordy Marlier
All Fire Security
Goed en duidelijk uitgelegd met voldoende praktische voorbeelden.
Jeroen Bossuyt
Braem nv
De combinatie van theorie onmiddellijk gekoppeld aan de praktijk maakt de opleiding zeer zinvol voor onze firma.
Ann Poppe
Sani en Keukendecor
Het is zeer interessant om deze gegevens te weten, de opleiding is op een plezante manier gegeven.
Nicolas Renaer
Mobile Future
Persoonlijk vond ik dit een super opleiding. Had ik geweten dat dit zo diepgaand ging zijn dan had ik vrijaf genomen. Dit is veel te interessant om zomaar in of tijdens een hectische dag bij te nemen. Ik had geen idee tot wat uur dit ging duren. Dit is op zich niet slecht. Nu dat zorgde ervoor dat ik wat streste omdat mijn zoon van 3 afgehaald moest worden. Ik kijk ernaar uit de presentatie opnieuw zeer aandachtig door te nemen. Nu ik toch de lessen krijg (en de ernst hiervan inschat oa dankzij de KMO portefeuille), heb ik best zin om dit beter te kennen en kunnen. Waarom niet zelf mijn eerder gelanceerde websites te optimaliseren naar SEO ?? Mijn aanvangskennis was verre van ideaal. Zo heb ik behalve 9 jaar geleden wat tekst en foto’s inbrengen in word press nooit kaas gegegeten van deze nichemarketing. Desalniettemin was het gemakkelijk te begrijpen ondanks mijn handicap. Waarvoor dank
Hardwig Aerts
Anglo Parts NV
“Grote kennis van zaken!”
Rudi Werner
Cool Zawadi
Leerrijk!
Marketing
EURO-SPRINTERS nv
"Als bedrijf waren we op zoek naar een oplossing om onze online zoekresultaten te verbeteren. Beboost heeft ons hierbij zeer goed geholpen. Na een korte en duidelijke opleiding gingen we onmiddellijk aan de slag. Via het kiezen van de juiste kernwoorden scoorden we meteen veel beter in de zoekresultaten, het resultaat was dan ook meteen zichtbaar. Het is ongoing proces dat veel tijd vraagt, maar gezien de huidige online tendensen niet meer weg te denken is."
Tristan Estier
Veltec
"Goed en aangenaam uitgelegd, ook een vrolijke lesgeefster"
Johan Panny
Aqua Claro NV
“Concrete info, duidelijk gebracht.”
Jan De Wieuw
jada Events bvba
De opleiding omvat een duidelijk, overzichtelijk en persoonlijk stappenplan. Zeer relevant voor onze firma.
Pieter De Bleser
Overzicht bvba
“Zeker aan te raden, zeer leerrijk, helder en duidelijk.”
Nathalie Kayser
Jada Events bvba
De opleiding omvat een duidelijk, overzichtelijk en persoonlijk stappenplan. Zeer relevant voor onze firma.
Bram Desmet
Pluimers Belgie
“Duidelijke opleiding met veel voorbeelden van uit de praktijk waardoor je weet/leert hoe je zelf concreet aan de slag moet gaan met jouw website. Ook voldoende opvolging achteraf waardoor tips/inzichten steeds correct worden toegepast.”
Pascal Marlier
All Fire Security
Als leek kreeg ik een duidelijke uitleg van hoe Google te werk gaat.
Jeroen Bax
Mitutoyo nv
De training doet voldoet prima aan de verwachtingen
Ellen Mergits
Bolckmans
“Ieder bedrijf met een website zou de basis moeten meekrijgen. Ik vind het jammer dat ik bepaalde informatie niet kende bij de opstart van onze website.”  
Ponchaux Maxime
Supplimax
“Heel concreet met eigen website”
Lieve Beque
DHL Parcel Service nv
Opleiding heel praktisch gericht op maat van de klant en de cursist.
Amber
Smet Rental
"De materie wordt goed uitgelegd"
Kim Rutten
T.C.M.
“Zeker aan te raden, toegespitst op eigen website.
Anthony Anthonissen
Selfstore bv
“Bevat belangrijke informatie voor elke online adverteerder.”
Michel Delvaux
Ferranti nv
"In het algemeen is het een duidelijke opleiding met verschillende praktische toepasbare tips & tricks waar we na elke opleiding zeker wat aan hebben, dus ik kan ze zeker aanbevelen aan iemand die graag “hand-on” aan de slag gaat na deze opleiding."
Nicolas Renaer
Mobile Future
“Absoluut aan te raden! Ik was een leek en denk met de eenvoudige info en terminologie nu wel een pak sterker te staan.”  
Grohe nv
Grohe nv
Daan Klos: De vervolgopleiding was eveneens op maat gemaakt. De opleider spreekt op het niveau van de deelnemer en legt het ook op dit niveau uit. Er werden veel goede voorbeelden gegeven en goede tips met nuttige te gebruiken tools. Romeo Persad: De vervolgopleiding is concreet en werd gegeven in een goed en aangepast tempo. Er werden tools aangereikt waar we zelf verder mee aan de slag kunnen. Julie Van Ingelgom: Onze vervolgopleiding was zeer nuttig om het effect van SEO te zien en verder planmatig aan de slag te gaan. Nienke van Ettinger: Praktische tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk.
Manuela Vandenboer
Mieco-effect bvba
De individuele, enthousiaste aanpak van de opleiding kan ik aanbevelen.
Stephanie Vuegen
Wilms nv
Ik kan de cursus “schrijven voor het web” aanbevelen. Heldere- en duidelijke opleiding. Ik kan onmiddellijk aan de slag met concrete to do’s.
Peter Neirynck
Master Chips
“Enorm goede koppeling naar de praktijk aan de hand van onze eigen website”
Raphaël Slachmuylders
Agoria vzw
Een opleiding op maat met optie om concrete cases te bespreken.
Charlotte Stevens
Smeg Belgium nv
Zeer duidelijk uitgelegde opleiding concreet toegepast op onze eigen website! Absolute aanrader!
Stephanie Vuegen
Jos Wilms nv
Opnieuw een vlotte uitleg gekregen tijdens de vervolgopleiding met veel voorbeelden uit de praktijk.
Laura Goeminne
Buro Project
“Onze Google Analytics opleiding was pragmatisch en to-the-point”.
Lotte
Isolair
"100% duidelijke uitleg, voorbeelden van hoe het wel en niet moet + extra “lesmateriaal”"
Pascal Hallumiez
Energiewest
"De opleiding toonde belangrijke elementen die een meerwaarde geven aan onze website."
Katrijn Vekens
Kinnarps Belgium nv
Zeer praktische- en waardevolle info gekregen m.b.t. SEO en Google Analytics. Het is me duidelijker geworden hoe ik verschillende data dien te interpreteren.
Katelijne Cools
Samurai at work nv
Praktische basiscursus SEO. Opleiding “to he point” gegeven.
Sarah Gevaert
Sibomat
Enthousaist over het aanbod, naar mijn mening is deze zeer compleet.

Christel heeft een duidelijke en enthousiaste manier van lesgeven.

Het is in begrijpelijke taal uitgelegd.

Heidi
Smet Rental bv
"Opleiding is aan te bevelen maar liefst niet aan conculega’s. Commercieel hoogst belangrijk om klanten en/of prospecten te kunnen bereiken om de investering van een website te optimaliseren."
Filip Degryse
Kopal nv
"Heldere, duidelijke informatie met heel praktische voordelen en concrete  link naar de bestaande websites. Met deze info kan je werkelijks iets doen. Super interessant en eenvoudig uitgelegd en ECHT toepasbaar."
Dieter Melis
A-concept bvba
Zeer interessante info waar je nooit bij stilstaat om business te verhogen.
Benjamin Geysen
Antwerpse Ruimdienst
De opleiding maakt Google bereikbaarder, vertrouwbaarder en   toegankelijker.
Margeaux
Neven Ramen en Deuren
Interessante materie!
Nele Laus
Agoria vzw
Zeer praktijkgerichte opleiding. Heel veel kennis en ruimte voor vragen.
Bert Burtin
"Nu na 1 jaar te adverteren op het Bsearch platform moet ik bekennen dan deze organisatie effectief doet wat ze beloofd. En is dit zeker een goede stap geweest om het uit te proberen. Het bezoekers aantal is realistische en ook effectieve data, het bezoek aan onze contactpagina met daaruit volgend een effectief contact van een potentiële klant is realiteit. Al de uitgebreide rapporten die wij ontvangen van Besearch liegen er niet om. Alle data klopt ook met onze resultaten in bv. analytics. Ook de backlinks die op het Bsearch platform naar onze eigen website “www.offinicards.com” strategisch geplaatst worden, dragen ook heel effectief en positief bij tot onze eigen google search ranking resultaten.  Kortom wij zijn zeer tevreden van onze samenwerking en daarom hebben wij ook ons contract verlengd. Onze verwachtingen voor dit nieuwe samenwerkingsjaar zijn hoog, maar zoals jullie al wel weten met de vernieuwde site en hun eigen ontwikkelde crawlers kan dit enkel maar een succes verhaal worden."
Dirk Van der Stock
ML Groep nv
“De opleiding is nuttig en bijgevolg noodzakelijk gebleken voor onze firma.”
Nina Vandewalle
Antargaz
“Voor iedereen die in zijn/haar job voor online content instaat, is deze opleiding een absolute meerwaarde. Ik heb er veel nieuwe inzichten bij opgedaan en heb tal van handige tips en online tools meegekregen. Ik zal er m.a.w. veel uit kunnen halen.”
Dieter De Backer
Wenskaartenshop
"Duidelijke opleiding, en kennis van zaken"
David Devaux
De Rioolkrak
“Het is een must voor elke ondernemer”
Keany Marlier
All Fire Security
“Goed tempo en zeer praktische voorbeelden. Mooie analyse en concrete werkpunten voor ons.”
Dominique Posson
Kingspan nv
Zeer duidelijke uitleg met veel voorbeelden in simpele taal.
Diederik Maes
Fly By Wire
"Met de Beboost training krijg je beter inzicht en begrip in Google, en hoe zij jouw website quoteren"
Eva Verbesselt
Umbrosa nv & Heleon Engineering bvba
Praktijkgerichte en concreet gegeven opleiding.
Philip Lepouttre
Miele Professional

Zeer toegankelijk en praktisch. Een hoop quick wins die je drijven om zeer aandachtig te volgen tijdens de aangename opleidingsmomenten.

Pieter De Bleser
Overzicht bvba
“De opleiding Search Marketing was voor onze firma helder, leerrijk en duidelijk. Zeker een aanrader!”
Robert Lemmens
Lemmens Tegels
Opzienbarend praktisch en efficiënt. Balans productiviteit/efficiëntie super positief. Info gegeven door iemand die haar vak kent, en dit ook overtuigend overbrengt aan de cursist. Fantastisch goed begrijpbaar en to the point.
Peter Neirynck
Master Chips
“Zeer praktisch onderbouwd met veel nuttige tips. Prima!!”
Isabelle D’Heedene
GMI Group nv
Het is interessant om advies en opleiding op maat te krijgen zodat je met directe actiepunten aan de slag kunt gaan.
Jamin Verbrugghe
GTV Telecom
“De opleiding is direct toepasbaar en je krijgt concrete informatie voor het wijzigen van de site.”
Mevr. Hallumiez
Energiewest
"Heel duidelijke uitleg van hoe je je website kan verbeteren om terug gevonden te worden op Google."
Tam Yiau fon
Levaco
Enorm veel bijgeleerd zoals UTM links en dimensies in grafieken. Vond het heel interessant. Na de opleiding direct toegepast. Zou graag hierop dieper willen ingaan want denk dat er nog meer potentieel is.

Ik heb al veel SEO opleiding gevolgd en deze was veruit 1 van de beste. Zeker aan te raden. Zeer bekwaam, goede doumentatie.

Tars Notteboom
Maximum Image
“Hands-on en in mensentaal uitgelegd.”
Amber De Cock
Smet Rental bv
"De materie wordt goed uitgelegd."
Matthias Maerevoet
Anglo Parts
De SEO-opleiding van Beboost is een echte must als je wil scoren in het huidige web. Ze analyseren jouw wesbite en wensen en komen direct met een plan van aanpak. Je krijgt eerst theoretische uitleg op jouw maat, die je daarna samen met Beboost kunt implementeren in jouw website. Alles is grondig gefundeerd waardoor je 100% kunt vertrouwen dat het gaat opleveren voor jouw business.
Dieter Maes
Duco nv
Basis on-page SEO duidelijk!
David Devaux
De Rioolkrak
De opleiding was voor mij een echte “eye opener”
Romeo Persad
Grohe nv
Concrete opleiding met duidelijke voorbeelden in een goed tempo met ruimte voor discussie en vragen.
Ignace Quadgebeure
Braem nv
De opleiding geeft inzicht in de complexiteit van een goede website. Op deze manier weet je waarom sommige websites een ander prijskaartje hebben en ook beter renderen.
Christophe Lebegge
Gunnebo Belgium nv
"Wij deden 3 jaar geleden een beroep op de diensten van B-Search, om onze online visibiliteit te verhogen, en dat hebben wij ons nog geen enkele minuut beklaagd! B-Search is betrouwbaar en dankzij hun uitstekende expertise op het gebied van Google Analytics, hebben zij zelf een reporting probleem ontdekt in onze Google Analytics constructie op onze SharePoint websites, die geen enkele andere partner of interne IT support dienst vond. Dankzij hun vakkennis en accuraat ingrijpen en duidelijke adviezen heeft ons dit heel veel interne en externe miserie bespaard. Sindsdien zijn zij partner nr 1 voor ons op gebied van online en zijn we er meer en meer van overtuigd dat een samenwerking met B-Search alleen maar voordelen oplevert! Daarom hebben wij ook beslist om onze uitstekende samenwerking te zullen uitbreiden in de toekomst om zo een nog betere ranking te bewerksteliigen in Google en andere zoekmachines adhv SEO. Zoek je een online partner die je kan vertrouwen en waarmee je kan bouwen aan een succesvolle toekomst van je website en bedrijf? 1 adres, B-Search! DOEN is de boodschap…"  
Shanna Van Raemdonck
Ferranti Computer Systems nv
Ik kan de opleiding aan anderen aanbevelen. De opleiding geeft stof tot nadenken over onze eigen website. Aangezien Google Analytics zo uitgebreid is, is het handig om de basis op een gestructureerde manier te doorlopen. Er is tijdens de opleiding een goed evenwicht tussen theorie en toepassing op je website. Het is moeilijk om dit allemaal op je 1-tje op te zoeken.
Mark De Bondt
Alratec nv
De resultaten inzake zichtbaarheid en respons zijn spectaculair.
Julie Van Ingelgom
Grohe nv
De opleiding is zeker aan te bevelen. Nuttig voor alle types bedrijven doordat ze op maat en persoonlijk is.
Katrien Verhecken
Safety Science bvba
Ik beveel de opleiding aan bij mensen die zelf een website willen maken en beheren. Deze info hadden we  4 jaar eerder moeten hebben.
Erik Verheyden
GMI Group nv
De cursus is zeker aan te bevelen. Beboost is een partner met kennis van zaken. Wij kijken uit naar de volgende workshop. Alvast leerzaam en concreet naar actiepunten toe.
Kilian Acke
Raytech
“Voor starters in de SEO-wereld zeker een aanrader”
Mieke Van de Gehuchte / An Wynendaele
LijnCom nv
Een opleiding op maat die duidelijk en vooral concreet is. Je kan er direct mee aan de slag.
Anoniem
Veltec
"Vooral de kennis van de opleider die de materie zeer goed kan overbrengen beveel ik deze opleiding aan. Duidelijke, heldere en zeer interessante materie die naar de toekomst nog belangrijker zal worden in een digitale wereld."
Jeroen Van Daele
Arval Belgium nv
Duidelijk, goede voorbereiding. Snel antwoord op nieuwe vragen.
Kim Wuytack
Interioo
“Het geeft een goed inzicht over hoe je zelf je website kan verbeteren. Ook handige tips en tricks worden overlopen.”  
Martine Bellemans
Aqua Claro nv
"Zeer concreet, to the point en duidelijk. Je kan na de opleiding direct aan de slag"
Christophe Lebegge
Fichet Security nv
"Alle theorie wordt gelinkt aan een praktische case op het internet. Veel overzichtelijker!"
Christophe Lebegge
Fichet Group nv
"Ik beveel de opleiding aan bij anderen, vermits de kwaliteit van de opleiding heel hoog is. "
Maria Vanderlinden
Calipage-Adveo Belgium nv
“Ik kan de opleiding aanbevelen omdat de toegevoegde waarde van SEO niet altijd duidelijk is voor iedereen. Voor het bedrijf is dit nochtans belangrijk wegens de digitale wereld waarin we ons bewegen.”
Emmanuel Van Ackere
Marc Van Ackere
"Als de situatie zich voordoet kan een bedrijf zichzelf via deze opleiding echt op de kaart zetten in Google"
Thierry Soenen
Juno Industries
“Aan te raden opleiding, velen zijn onwetend.”
Bart
Lakkerij De Groof
“Zeker aan te raden omdat het nuttig is en iedereen een betere website kan maken.”
Alec Vandenborne
Corsio
"Zeer fijn gegeven, met voldoende voorbeelden"
Sophie Buersens
Hermans Heftrucks bvba
Duidelijke info waar je zelf mee aan de slag kan.
Ruben Verstraeten
Joostshop
“Leuk onderwerp om iets mee in de toekomst te doen, zeker nu alles meer en meer digitaal wordt”
Jan Verdonck
New Unigraph BVBA
“Inhoudelijk zeer goed en interessant.”
Ilona Antonelli
Tops Vending Systems
“Absoluut aan te raden. Zeer constructieve opleiding.”
Jeroen De Witte
Van Haute Landbouwmachines
“Als je info en data wil gebruiken moet je ze ook kunnen lezen en begrijpen”
Jan De Wieuw
Jada Events
"M.b.t. SEO copywriting opleiding: Relevante SEO copywriting opleiding, helder en duidelijk gebracht. Toegespitst op onze sector." "M.b.t. Google Search Console opleiding: Geen of toch heel weinig verbeterpunten. De opleiding was tot he point en relevant."
Jan Leunis
Repro bvba
"Opleiding die vlot en duidelijk werd gegeven."
Felix Vanassche
Devan Chemicals nv
Zeker relevant gezien de stijging van het belang van online aanwezig zijn.
Greg Vantyghem
Duco nv
Een aanbevelenswaardige opleiding.
Brecht Vanderdonckt
Adveo – Calipage
"Ik ken al redelijk mijn weg in Google Analytics, maar heb zeker wat opgestoken van nieuwe tools"
Louise Thys
Marelec Food Technologies
Zeer praktijk gericht.. later zelfstandig verder opvolging kunnen doen.
Rivka De Volder
Bimona
Zeker het bekijken van enkele extensies die meerwaarde geven. Zo krijg je een beter zicht op het gehele onderwerp.
Schroijen P
Supplimax
“Zeer interessante materie”
Peter Van houtven
Safety Science bvba
De investering in de opleiding zorgt voor een duidelijke R.O.I. (return on investment). Door de opleiding slagen we erin om enerzijds een betere zichtbaarheid te krijgen in diverse zoekmachines en anderzijds een afbouw te realiseren van de dure CPC’s (cost-per-click = klik op een advertentie). Dit is duidelijk zichtbaar in G.A. (Google Analytics)
Stefaan Ingelbrecht
Abs Plastics
“Aan te raden, omdat we nu merken dat een website zoveel meer wordt gevonden met de juiste instelling.”
Ines Vandoren
Aqua Claro nv
"Duidelijke uitleg voor de niet-ervaren personen in het IT/Google gebeuren. Praat in mensentaal, met voldoende voorbeelden. Aangenaam persoon."
Filip Degryse
Kopal NV
“Gewoon top!! Zelden zo’n heldere en doordachte cursus gekregen.”
Dominic Van Belle
Junta Polymers bvba
Wij waren op zoek naar een manier om potentiële klanten te leiden naar onze website die werkelijk actief op zoek zijn naar een bepaald product uit ons programma via het internet. In overleg met B Search hebben wij besloten een nieuwe website op maat gemaakt, dewelke volledig SEO afgestemd is te lanceren. Momenteel zijn we 5 maanden verder en merken echter al een mooi resultaat!
Yannick Van de Weerd
Eventkasteel – Kokima Outdoor bvba
Wij hebben een opleiding gekregen die helder en op maat is van ons kennisniveau met een goed en realistisch actieplan.
Stijn Deryckere
Proima bvba
De opleiding was voor mij een poort tot inspiratie. Perfecte boost cursus om onze nieuwe site te lanceren.
Jan Van Houwe
Mitutoyo nv
Zeer verrijkend! Dus zeker een aanrader.
Tess De Belie
A-concept bvba
Weinigen weten hier iets van. Interessant.
Jolanta Florczyk
BMC bvba – MBS Group bvba
We hebben heel nuttige tips gekregen direct toepasbaar. Flexibele omgang met specifieke noden en vragen eigen aan onze site en internet SEO behoeften.
Maaike Bauwens
Mitutoyo nv
Tevreden over de opleiding, het zou zelfs wat langer mogen duren zodat er nog verder kan op doorgegaan worden
Tom Arts
SUCCES KOFFIE bvba
"Dankzij de expertise van Beboost bouwen we ook digitaal aan onze branding en commerciële strategie. Hun pragmatische en professionele aanpak helpt ons doelgericht mee te surfen op de gigantische opportuniteit van ‘online’."
Julie Nulens
Isolair
"Christel als lesgeefster is top!"
Flore De Baets
Vervaeke bvba
Je krijgt de juiste tools om zelf aan de slag te gaan en vooral in de toekomst de SEO m.b.t. je eigen site te blijven optimaliseren. Doordat je op korte tijd de kennis aangereikt krijgt van experts, verlies je zelf geen tijd met het uitzoeken.
Margaux Lycke
Verimpex Matting
"Ideaal om een zicht te krijgen op welke zaken er zeker moet gelet worden bij de optimalisatie van een website."
Joshua Vanoverschelde
GTV Telecom
De kennis in huis hebben is een grote meerwaarde.
Sabine Eeckhaoudt
Eeckhaoudt IP - Octrovia
De opleiding is aan te bevelen omdat het de theorie vertaalt naar de specifieke situatie en praktijkgericht is.
Petra Lenaerts
Galva Power Group nv
Ik kan iedereen de opleiding aanbevelen omwille van de zeer duidelijke opleiding met concrete voorbeelden en tips om meteen mee aan de slag te gaan. Absoluut een aanrader!
Tars Notteboom
Maximum Image
“Heldere uitleg, goed tempo en hands-on.”
Geert Samyn
CRDB bvba
Duidelijke uitleg. Openen van andere visie.
Laura Klaassen
Skin Centers
“Uitgebreide, duidelijke uitleg, tijd voor vragen… Mijn kennis werd erg uitgebreid!”
Ann Lauwers
Mieco-effect bvba
Enthousiaste vlotte trainer met grote kennis van zaken.
Vincent Vandeputte
Duco nv
De opleiding omvat de basis van SEO. Ik kijk nu reeds uit naar de vervolgopleiding!
Jordi Van Herck
Accel nv
Als bedrijf moet je gewoon aanwezig zijn op het Internet. Cursus duidelijk gegeven.
An Wynendaele
Lijncom nv
“Erg duidelijke opleiding, toegepast op onze eigen website en sector. Vragen werden meteen aangepakt en ik kon nadien volledig zelf aan de slag om onze SEO te optimaliseren. Ook na de opleiding staat de SEO-expert van Beboost steeds ter beschikbaar om hulp te bieden bij concrete vragen. “An Wynendaele
Nancy De Waele
Calipage-Adveo Belgium nv
“We hebben vele praktische tips gekregen waar we zelf mee van start kunnen gaan.”
Julo Verbrugghe
GTV Telecom
Duidelijk gegeven opleiding en van toepassing voor elk bedrijf.
Yves Neirynck
Master Chips
“Zeker aan te raden. Bijkomende inzichten.”
Eline Dewaele
Firma Van Damme
“Klare en duidelijke taal, concrete tips met een concreet stappenplan. Voldoende feedback om hier zelf mee aan de slag te gaan.”
Michaël De Clercq
Repro bvba
"De opleiding werd gegeven met kennis van zaken."
Felix Van Assche
Devan Chemicals nv
De training was kwaliteitsvol en de kennis ervan zal steeds relevanter worden in de toekomst.
Roel Boutelegier
ASL bvba
Een mooie start van iets nieuws. Ieder inzicht in verbetering m.b.t. algemene internetkennis is goed en dit was na 5 min. al duidelijk merkbaar.
Anthony Anthonissen
Selfstore bv
“Interessante opleiding met mogelijke verhoging van de omzet.”
Alec Vandenborne
Corsio
"Interessant voor businesses (SEO) want het wordt over het algemeen weinig toegepast"
Nathalie Fobelets
Buro Project
“De door ons gevolgde Google Analytics opleiding was transparant, duidelijk en efficiënt”.
Lars Jansen
Jos Wilms nv
Door het volgen van een vervolgopleiding geraak je op een zeer boeiende manier vertrouwd met de materie.
Ruben Deleu
I-Label bvba
Een aanbevelenswaardige opleiding. Met een 10-tal nuttige en praktische tips “verbeter” je verder jouw website!
Dirk Boeykens
Veltec
"Beter inzicht in deze materie kan de groei van de onderneming stimuleren"
Tim Corten
Veltec
"Veel nuttige tips aan de hand van praktijkvoorbeelden. Begeleider spreekt met kennis van zaken"
Jan De Wieuw
Jada Events
“Zeer relevant, duidelijk en praktisch”
Nanda Hoefsmid
Grohe nv
Verhelderende en gestructureerde opleiding. Heel duidelijke en doelgerichte training.
Martine Bellemans
Aqua Claro NV
“Perfect zo! Concrete begeleiding naar de noden van de klant.”
Christophe Lebegge
Fichet Sercurity Solutions
Ik zou de opleiding zeker aanraden bij iedereen!  Zoals altijd zeer profesionneel gegeven en wat altijd zeer leuk is is dat de materie wordt gegeven ifv van je eigen website gegevens! Alles is perfect voorbereid en op elke vraag is er altijd een correct antwoord!  Hier kunnen veel andere opleidingscentra’s een voorbeeld aan nemen!! 
Bart Brys
jetcar nv
De basisprincipes worden goed naar voor gebracht. Duiding is voldoende met concrete voorbeelden en bedrijfsgericht.
Siebe Bogaert
Wenskaartenshop
"De opleiding kan een meerwaarde zijn voor iedere onderneming die interesse heeft om zijn/haar onderneming naar het volgende niveau te brengen. Zeer nuttig, duidelijk en verstaanbaar!"
Christophe van Heuverzwyn
Astranova nv
"De opleiding die we gekregen hebben was “tot he point”."
Peter Vanhouten
Safety Science bvba
“Verhelderend, maar vooral geld besparend.”
Yann Reynders
Ysaka bv
“De investering van de opleiding zal volgens mijn snel terug betaald zijn. Goede mix tussen theorie en direct bruikbare- en toepasbare zaken”.
Elke De Pauw
Interioo
“Iedereen heeft er baat bij om een beter inzicht te hebben in zijn website, website kwaliteit en hou ze dit zelf kunnen verbeteren.”
Nathalie Fobelets
Buro Project
Als leek in de materie zeer hands-on en naar de praktijk-gerichte opleiding.
Ron van der Flaas
Hermans Heftrucks bvba
  • To the Point
  • Praktijk- en resultaatgericht
  • Duidelijk
  • Hands-on
Eindelijk iemand die de tijd neemt om de praktische kant van SEO uit te leggen.
Ellen Van Humbeeck
Advocatenkantoor Mattijs
Beboost antwoordt tijdens de opleiding meteen op de vragen en denkt oplossingsgericht mee.
Kevin Tack
All Fire Security
Heel nuttig, goed gebracht met concrete toepassingen/werkpunten.
Geert Ceule
N.V. NEDERMAN S.A.
"Wij zijn heel tevreden zowel over de diensten als de resultaten die we boeken via Beboost. Los van de resultaten wil ik hierbij ook uw meedenken en uw toegevoegde waarde als persoon benadrukken. Wij gaan zeker verder op de ingeslagen weg."
Renate Masschelin
Alfa Solutions nv
Ik zou de opleiding wel aanraden. Er werd duidelijke uitleg gegeven zonder er doekjes om te winden. De lesgever zoekt mee naar antwoorden op specifieke vragen vanuit de eigen situatie, en dat is aangenaam. De opleiding hield veel zaken in die ik eigenlijk al wist, maar heeft mijn ogen geopend om er met een echt actieplan nu effectief iets mee te gaan doen.
Hanne Dewaele
Duco nv
Duidelijke overzicht van de SEO Basics.
Simone Braber
Mitutoyo nv
Het is de toekomst!
Justinne Damman
LDL Equipment nv
Heel nuttige en praktijkgerichte opleiding. We waren zeer tevreden over de aanpak van de trainer. Bij onduidelijkheden of vragen werd alles verduidelijkt met voorbeelden of een visualisatie. Ik kijk al uit naar de vervolgopleiding en had zin om nog verder te gaan en de voorbeelden te gaan inoefenen of uit te testen.
Stef Vandommele
Delimo
"Meten is weten"
Bruno D’hont
Verimpex Matting
"1-op-1, dus goed doorspekt met concrete voorbeelden"
Jamin Verbrugghe
GTV Telecom
Direct van toepassing en concrete informatie voor het wijzigen van de website
Karin Crijnen
Safety Science bvba
De opleiding is een eyeopener waardoor je ineens iets begrijpt dat je nog niet wist of besefte.
Nienke van Ettinger
Grohe nv
In vrij korte tijd wordt veel informatie concreet in kleinere stukken die te overzien zijn. Je kan met het aangeleerde direct aan de slag.
Erika Jacobs
Belintra nv
Heel wat nuttige tips gekregen op basis van onze eigen website ter optimalisatie.