Testimonials: onze klanten aan het woord...

Voor mij was dit een eye opener en de opleiding heeft me een duidelijk beeld bezorgd van hoe Google werkt en welke kansen we tot nu toe niet benut hebben. Dit zal veel gaan bijdragen aan onze dagelijkse business.
Annemie Picqueur
Miele Professional nv
"Nu na 1 jaar te adverteren op het Bsearch platform moet ik bekennen dan deze organisatie effectief doet wat ze beloofd. En is dit zeker een goede stap geweest om het uit te proberen. Het bezoekers aantal is realistische en ook effectieve data, het bezoek aan onze contactpagina met daaruit volgend een effectief contact van een potentiële klant is realiteit. Al de uitgebreide rapporten die wij ontvangen van Besearch liegen er niet om. Alle data klopt ook met onze resultaten in bv. analytics. Ook de backlinks die op het Bsearch platform naar onze eigen website “www.offinicards.com” strategisch geplaatst worden, dragen ook heel effectief en positief bij tot onze eigen google search ranking resultaten.  Kortom wij zijn zeer tevreden van onze samenwerking en daarom hebben wij ook ons contract verlengd. Onze verwachtingen voor dit nieuwe samenwerkingsjaar zijn hoog, maar zoals jullie al wel weten met de vernieuwde site en hun eigen ontwikkelde crawlers kan dit enkel maar een succes verhaal worden."
Bert Burtin
OffiniCards.com
"Wij deden 3 jaar geleden een beroep op de diensten van B-Search, om onze online visibiliteit te verhogen, en dat hebben wij ons nog geen enkele minuut beklaagd! B-Search is betrouwbaar en dankzij hun uitstekende expertise op het gebied van Google Analytics, hebben zij zelf een reporting probleem ontdekt in onze Google Analytics constructie op onze SharePoint websites, die geen enkele andere partner of interne IT support dienst vond. Dankzij hun vakkennis en accuraat ingrijpen en duidelijke adviezen heeft ons dit heel veel interne en externe miserie bespaard. Sindsdien zijn zij partner nr 1 voor ons op gebied van online en zijn we er meer en meer van overtuigd dat een samenwerking met B-Search alleen maar voordelen oplevert! Daarom hebben wij ook beslist om onze uitstekende samenwerking te zullen uitbreiden in de toekomst om zo een nog betere ranking te bewerksteliigen in Google en andere zoekmachines adhv SEO. Zoek je een online partner die je kan vertrouwen en waarmee je kan bouwen aan een succesvolle toekomst van je website en bedrijf? 1 adres, B-Search! DOEN is de boodschap…"  
Christophe Lebegge
Gunnebo Belgium
Zeer interessante info waar je nooit bij stilstaat om business te verhogen.
Dieter Melis
A-concept bvba
Duidelijke en zeer interessante opleiding
Dominique Van Belle
Junta Polymers
"Wij zijn heel tevreden zowel over de diensten als de resultaten die we boeken via Beboost. Los van de resultaten wil ik hierbij ook uw meedenken en uw toegevoegde waarde als persoon benadrukken. Wij gaan zeker verder op de ingeslagen weg."
Geert Ceule
N.V. NEDERMAN S.A.
Duidelijke uitleg. Openen van andere visie.
Geert Samyn
CRDB
Duidelijk, goede voorbereiding. Snel antwoord op nieuwe vragen.
Jeroen Van Daele
Arval Belgium nv
We hebben heel nuttige tips gekregen direct toepasbaar. Flexibele omgang met specifieke noden en vragen eigen aan onze site en internet SEO behoeften.
Jolanta Florczyck
B.M.C. bvba – MBS Group
Als bedrijf moet je gewoon aanwezig zijn op het Internet. Cursus duidelijk gegeven.
Jordi Van Herck
Accel nv
De opleiding is een eyeopener waardoor je ineens iets begrijpt dat je nog niet wist of besefte.
Karin Crijnen
Safety Science bvba
Praktische basiscursus SEO. Opleiding “to he point” gegeven.
Katelijne Cools
Samurai at work
Ik beveel de opleiding aan bij mensen die zelf een website willen maken en beheren. Deze info hadden we  4 jaar eerder moeten hebben.
Katrien Verhecken
Safety Science bvba
Opleiding heel praktisch gericht op maat van de klant en de cursist.
Lieve Beque
DHL Parcel Service
"Beboost staat voor een goede ondersteuning en verbetering van de zoekresultaten van ons bedrijf. Er is ook een regelmatige opvolging en duidelijke uitleg van de rapportering van deze resultaten."
Manu Temmerman
ACK KEUKENS
De resultaten inzake zichtbaarheid en respons zijn spectaculair.
Mark De Bondt
Alratec nv
"Als bedrijf waren we op zoek naar een oplossing om onze online zoekresultaten te verbeteren. Beboost heeft ons hierbij zeer goed geholpen. Na een korte en duidelijke opleiding gingen we onmiddellijk aan de slag. Via het kiezen van de juiste kernwoorden scoorden we meteen veel beter in de zoekresultaten, het resultaat was dan ook meteen zichtbaar. Het is ongoing proces dat veel tijd vraagt, maar gezien de huidige online tendensen niet meer weg te denken is."
Marketing
EURO-SPRINTERS
Iedereen die B2B doet en een website heeft zou deze kennis moeten hebben
Miguel Langouche , Jonas Tobas
De investering in de opleiding zorgt voor een duidelijke R.O.I. (return on investment). Door de opleiding slagen we erin om enerzijds een betere zichtbaarheid te krijgen in diverse zoekmachines en anderzijds een afbouw te realiseren van de dure CPC’s (cost-per-click = klik op een advertentie). Dit is duidelijk zichtbaar in G.A. (Google Analytics)
Peter Van houtven
Safety Science bvba
Een mooie start van iets nieuws. Ieder inzicht in verbetering m.b.t. algemene internetkennis en is goed en dit was na 5 min. al duidelijk merbaar.
Roel Boutelegier
ASL bvba
"Betrouwbaar en met kennis van zaken. Dankzij de SEO-expertise van Beboost zagen we onze website al snel hoger scoren in Google en andere zoekmachines. De vertrouwensband die we intussen hebben opgebouwd, zorgt voor een open en resultaatgerichte samenwerking. Wij zijn alvast zeer tevreden!"
Stijn Phlix
ELAN LANGUAGES
Weinigen weten hier iets van. Interessant.
Tess De Belie
A-concept bvba
"Dankzij de expertise van Beboost bouwen we ook digitaal aan onze branding en commerciële strategie. Hun pragmatische en professionele aanpak helpt ons doelgericht mee te surfen op de gigantische opportuniteit van ‘online’."
Tom Arts
SUCCES KOFFIE