Leer je bedrijf online in de kijker zetten

 1. Home
 2. /
 3. Maatopleidingen
 4. /
 5. Search Marketing Opleiding

Val in de smaak bij Google én je lezers

Voor je online marketingverhaal zijn er twee zaken belangrijk. Hoe word je op het web gevonden door potentiële klanten? En hoe zorg je ervoor dat je een goede online zichtbaarheid kan behouden? Je leert er alles over in onze maatopleiding search marketing.

Optimaliseren kan je leren!

Deze algemene online marketingopleiding biedt een antwoord op volgende fundamentele vraagstukken:

 • Hoe leer je je webstatistieken juist lezen en interpreteren? (Google Analytics)
 • Hoe zorg je ervoor dat Google je website een toppositie geeft? (SEO)

Met een gepersonaliseerde opleiding stuwen we je search marketing omhoog. Net als je positie in de zoekmachines, je bezoekersaantal en je omzet!

Je leert hoe je de theorie juist toepast in jouw situatie. Met massa’s concrete tips op maat van jouw bedrijf

Blijf up-to-date

Online marketing is een stiel die continu in verandering is .  Met deze opleiding verwerf je als hedendaagse marketeer de nodige skills en inzichten zodat je er effectief mee kan opstarten.  Je leert ook ineens om je search marketing op te volgen.

Voor kenners is het zelfs de ideale bijscholing op up-to-date te blijven.  Zo slaag jer erin om die met veel moeite bemachtigde toppositie ook effectief te behouden.

Let’s get personal

Met een persoonlijke opleiding specifiek gericht op de noden van jouw website starten we. Zo stuwen we jouw kennis de hoogte in en jouw bedrijf naar een hogere ranking in Google. Voor een algemene opleiding passen we. Anders kan je beter het zoveelste theoretische boek met algemene “bla-bla” lezen.

Kmo-portefeuille: Ontvang NU tot 30% subsidies op onze individuele maatopleidingen mét begeleiding

Tijdens de Covid-19 pandemie kies je ervoor om de opleiding op jouw bedrijf (uiteraard volgens alle regels) of digitaal (via Zoom of MS Teams) te laten doorgaan. Beide zijn mogelijk.

Klik op volgende link wanneer je meer info wenst over het onderwerp van deze pagina.

SEARCH MARKETING OPLEIDING

Opleiding search marketing als basis voor een goede website

Surfers nemen niet meer de tijd om te lezen. Ze ‘scannen’ een website. Binnen de seconde beslissen ze al of ze je info wel willen lezen. Of toch verkiezen om bij je concurrent te gaan rondneuzen. Je zorgt dus maar best voor een geoptimaliseerde website. Zijn je teksten wel scanbaar geschreven? En heb je de juiste calls to action (CTA’s) ingebouwd? Met goed opgebouwde webpagina’s ben je al een hele stap dichter bij een mogelijke verkoop.

En dan moet je ook nog eens in de smaak vallen bij Google. Want pas als je bovenaan in de zoekresultaten eindigt, krijg je een optimale visibiliteit. Waardoor meer surfers bij jouw website terechtkomen. Maar hoe pak je dat nu het best aan? En hoe voorkom je dat je na verloop van tijd weer verdwijnt in de massa?

Wat haal je uit een search marketing opleiding?

In onze opleiding search marketing krijg je de basis mee van SEO en Google Analytics. Zo leer je niet alleen hoe je in de smaak kan vallen bij Google. Want met allerlei tips en tricks garanderen we je een toppositie in de zoekresultaten. Je leert je webstatistieken ook op de juiste manier interpreteren. Zodat je jouw online ingrepen op de voet kan opvolgen. En opnieuw kan bijsturen waar nodig.

Search marketing opleiding van Beboost:

 • SEO
  We helpen je jouw website bovenaan in Google (SEO) te krijgen. We zorgen dat de organische basis goed zit. Zonder ervoor steeds te moeten betalen via Google Ads of AdWords (SEA).

 • Google Analytics
  We brengen je de fundamentele kennis bij over Google Analytics. We leren je hoe je je online marketing correct meet, opvolgt én bijstuurt.

 • Op maat van jouw onderneming
  Via een 1-op-1-opleiding bij jou op de werkvloer houden we het persoonlijk. We houden rekening met jouw bedrijfsverhaal om de beste strategie te bepalen.

Search marketing opleiding op maat

Elke situatie, doelgroep en problematiek is anders. Een standaard opleiding is daardoor vaak te theoretisch en te weinig direct toepasbaar. Met veel tijdverlies en frustratie tot gevolg. Bij Beboost pakken we het veel persoonlijker aan. Dankzij onze jarenlange ervaring in het geven van SEO-trainingen, weten we wat werkt. Zo hebben we gemerkt dat incompanytrainingen en maatopleidingen veel effectiever zijn. Dankzij de 1-op-1-aanpak bereik je met onze unieke expertise veel sneller een optimaal resultaat.

In onze search marketing opleiding leer je de theorie onmiddellijk toepassen in jouw markt. Waarbij we je heel wat concrete tips en tricks op maat van je bedrijf aanreiken. Zo krijg je niet alleen inzicht in SEO en een toppositie in de zoekresultaten. Je leert ook je eigen webcijfers analyseren zodat je weet wat werkt en wat niet. En zo kort op de bal kan spelen om je online te blijven onderscheiden.

Search marketing opleiding met kmo-portefeuille

Beboost (Regionet bvba) is een officiële opleidingspartner van de Vlaamse Overheid. Dat betekent dat je aan onze opleiding search marketing kan deelnemen via de kmo-portefeuille. Dankzij deze steunmaatregel kan je als kmo tot 30 % van je inschrijvingsgeld recupereren.