Volg een erkende opleiding met gegarandeerd resultaat!

  1. Home
  2. /
  3. Maatopleidingen
  4. /
  5. KMO Portefeuille

Tijd voor Vlaamse kmo’s om digitaal bij te benen!

De Vlaamse overheid beseft dat heel wat Vlaamse kmo’s een digitale achterstand hebben. Zeker in vergelijking met onze buren uit Nederland. In 2018 werd maar liefst 83% van de online aankopen in België verricht op een niet-Belgische website. Hoog tijd om daar verandering in te brengen dus!

Om de Vlaamse kmo’s te stimuleren online een tandje bij te steken, wil de Vlaamse overheid mee investeren. Voor heel wat erkende opleidingen, kan jij dus een subsidie ontvangen.

  • 30% subsidie voor bedrijven tot 50 werknemers
  • 20% subsidie voor bedrijven tussen de 50 en 250 werknemers

Krijg controle over je online marketing met een maatopleiding

Beboost is door de Vlaamse Overheid erkend als kenniscentrum rond alles wat met Google Analytics en Google Search (SEO en SEA) te maken heeft.


Welke opleidingen kan je juist bij ons volgen met steun van de kmo-portefeuille?

Individuele online marketingopleiding

Breng je basiskennis over online marketing op het niveau dat vandaag vereist is.

Meer info...

Search Engine Optimization

Leer hoe je in de ogen van Google aantrekkelijker wordt.Meer info...

Schrijven voor het web

Leer hoe je teksten opbouwt, vlot en leesbaar schrijft, je webpagina indeelt en meer.

Meer info...

Conversieoptimalisatie


Leer hoe je van je online bezoekers ook echte klanten maakt.

 

Meer info...

Analyse online activiteiten

Leer je webstatistieken juist meten en interpreteren, om goed te kunnen bijsturen.

 

Meer info...

SEA Opleiding

In onze opleiding Google Ads leer je hoe je SEA-campagnes op de juiste manier inbouwt.

 

Meer info...


Leer je liever zelf hoe je invloed kan uitoefenen op de impact van je website? Bekijk dan zeker even onze gepersonaliseerde maatopleidingen.

Klik op volgende link wanneer je meer info wenst over het onderwerp van deze pagina.

KMO-PORTEFEUILLE OPLEIDINGEN

Kmo-portefeuille: subsidie voor opleidingen

De kmo-portefeuille werd in het leven geroepen door het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO). Het is een subsidie die kmo’s kunnen bekomen voor bepaalde externe opleidingen of advies. Voorwaarde is wel dat die opleidingen gevolgd worden bij geregistreerde dienstverleners. Zo probeert de Vlaamse Overheid kwalitatieve bijscholing – wat resulteert in betere ondernemingen – te stimuleren.

Profiteer er dus NU van!

Kleine ondernemingen krijgen 30% subsidie tot een maximum van € 7.500 op jaarbasis. Middelgrote ondernemingen krijgen 20% subsidie, eveneens tot een maximum van € 7.500 op jaarbasis.

Kmo-portefeuille opleidingen bij Beboost

Beboost (erkenningsnummer DV.O225614) is door de Vlaamse Overheid officieel erkend als dienstverlener voor Alles wat met Google Analytics, conversie optimalisatie en Google Search (SEO & SEA) te maken heeft.

Daardoor komen al onze opleidingen in aanmerking voor de kmo-portefeuille. Zo kan jij gesubsidieerde opleidingen volgen die je onderneming vooruithelpen. Maar je kan evengoed je werknemers een opleiding laten volgen. Want dankzij de kmo-portefeuille slaag je erin de kostprijs laag te houden.

Elke opleiding moet bijdragen tot het verbeteren van het huidige of het toekomstige bedrijfsfunctioneren. Ze moet bovendien gericht zijn op de kernprocessen van de onderneming. Zo kan je als webdesigner een opleiding tot yoga-instructeur moeilijk verantwoorden. Tenzij dat één van je bedrijfsactiviteiten wordt natuurlijk. Bij Beboost kan je terecht voor alles wat met zoekmarketing te maken heeft. In opleidingen op maat van je bedrijf spijkeren we je kennis bij. Die je meteen in de praktijk kan inzetten.

Afstandsleren of e-learningformules komen enkel in aanmerking indien er contact voorzien is met de lesgever. Voor elke opleiding wordt een gepersonaliseerd vormingsattest uitgereikt. Daarnaast is de opleidingsverstrekker ook verplicht om een aanwezigheidslijst bij te houden. Bij Beboost bieden we 1-op-1-leervormen aan. En liefst nog komen we daarvoor gewoon ter plaatse in jouw bedrijf. Zo kunnen je medewerkers zich gewoon bijscholen in hun vertrouwde omgeving.

Opleidingen online marketing op maat via de kmo-portefeuille

Vlaanderen kampt met een achterstand op digitaal gebied. Zeker in vergelijking met onze buurlanden hebben we nog heel wat te leren. Het overgrote deel van de online aankopen in België gebeurt op buitenlandse websites. Logisch dus dat de Vlaamse Overheid mee wil investeren in een betere online zichtbaarheid van Vlaamse bedrijven. En dat is precies waarvoor je bij Beboost terecht kan!

Beboost is een echte expert in zoekmachineoptimalisatie of SEO. En in alle andere aspecten van online marketing die daarmee te maken hebben, overigens. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf hoog in de zoekresultaten van Google belandt. Wat meer zichtbaarheid, meer bezoekers en meer omzet met zich meebrengt. Naast het zelf uitvoeren van optimalisaties, zijn we ook – en zelfs voornamelijk – gespecialiseerd in opleidingen. Je kan bij ons terecht voor alles wat met SEO, SEA en Google Analytics te maken heeft.

Leren schrijven voor het web en je online bezoekers? De technische instellingen van je website volledig afstemmen op Google om beter gevonden te worden? In onze SEO-opleidingen vertellen we je er alles over. Heb je geen idee welke informatie je uit je webstatistieken moet halen? Leer dan je cijfers correct interpreteren om juist te kunnen bijsturen in een opleiding Google Analytics. Of wil je weten hoe je van die online bezoekers ook echte klanten maakt? Dan is een opleiding rond conversieoptimalisatie helemaal je ding!

Ga alvast eens kijken op ons opleidingenoverzicht of neem vrijblijvend contact op. Dan weet je meteen wat we kunnen betekenen voor jouw bedrijf.