Start nu je linkbuilding op met een gratis backlinks scan

  1. Home
  2. /
  3. Backlinks
  4. /
  5. Gratis Linkbuilding Scan

Gratis Backlink scan

Beste,

Proficiat dat je begaan bent met de kwaliteit van je website en open staat voor verbetering.

In deze gratis "snelle" backlinks scan geven we je een overzicht van het aantal links en van hoeveel websites er een link naar jouw website opnemen.

Je krijgt de top 5 websites vanuit welke site je backlinks (en bijgevolg goede punten) ontvangt en je krijgt eveneens te zien welke pagina van je eigen site de meeste links ontvangt.

Het aantal en de kwaliteit van de backlinks geven jouw website een bepaalde autoriteit score uitgedrukt op /100.

Hoe hoger deze score hoe relevanter Google jouw website vindt… en hoe hoger je wordt opgenomen in de zoekresultaten.

Opgelet, deze backlinks hebben enkel effect wanneer je content en technische SEO-optimalisatie ook in orde is.

We maakten ondertussen al 136 linkbuildingaudits!

Wil je graag een gratis "quick" linkbuilding scan ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij sturen uw gratis backlinks scan naar het opgegeven e-mail adres.

Klik op volgende link wanneer je meer info wenst over het onderwerp van deze pagina.

GRATIS BACKLINKS SCAN

Wat kan een backlinks scan je vertellen?

Met een backlinks scan krijg je zicht op de bestaande online links naar jouw website. Vanop andere websites wordt er namelijk wel eens verwezen naar jouw site. In de vorm van een link naar je homepage of misschien zelfs een specifieke (product)pagina. Denk maar aan een bevriende handelaar die je in de kijker zet. Of een product van jou dat in de smaak viel bij één of andere blogger.

Die links zijn van groter belang voor jouw website dan je denkt. Met een backlinks scan kom je te weten hoe goed je er momenteel voor staat. Niet alleen komen er via zulke links ook andere bezoekers op jouw website terecht. Die dus zelfs al een eerste positieve indruk van jou kregen van een andere bron. En dus misschien al een beetje (gunstig!) bevooroordeeld je site gaan onderzoeken. Maar ook Google is zich bewust van de links die je krijgt. Ze houdt er zelfs rekening mee om je een plaats toe te bedelen in haar zoekresultaten!

Ontdek met een backlinks scan hoe Google over je denkt

Google kent aan iedere website een relevantiescore toe. Die score wordt bepaald door het aantal links dat naar jouw website verwijst. Backlinks vanaf betrouwbare websites wegen zelfs nog wat zwaarder door. En die relevantiescore is één van haar belangrijkste criteria om websites te ordenen. Met veel backlinks heb je dus een grotere kans op een toppositie in de zoekresultaten.

Men spreekt ook wel eens van ‘domain authority’ of de autoriteit van een website. Want als anderen naar jou verwijzen, heb je wellicht al een behoorlijke reputatie opgebouwd. En geld je dus als een autoriteit in jouw expertisegebied. Daarbij is het wel belangrijk dat ook de linkende partij over een zekere autoriteit beschikt. Links van betrouwbare websites met zelf veel backlinks zijn waardevoller. Daarnaast zijn ze best actief in de sector of regio die voor jou relevant is. Als bedrijf dat zich richt op de Belgische markt heb je vooral veel aan Belgische backlinks bijvoorbeeld.

Vraag nu je gratis backlinks scan aan

Beboost staat garant voor de volledige SEO-optimalisatie van jouw website. Via advies op maat, gepersonaliseerde opleidingen of uitvoering door onze eigen Google-gecertifieerde specialisten. Welke werkwijze je ook verkiest, we loodsen je graag naar een toppositie in de zoekresultaten!

Onder die SEO-optimalisatie valt ook linkbuilding. Want relevante backlinks worden alsmaar belangrijker voor Google om websites te rangschikken. En enkel door een totaalplaatje van SEO verkrijg je die optimale online zichtbaarheid. Een backlinks scan is daarvoor het ideale vertrekpunt. Je krijgt een mooi overzicht van alle links die je al hebt verzameld. Je ziet van welke websites ze afkomstig zijn en dus ineens hoeveel waarde ze hebben. En je ziet vooral hoeveel verbetering nog mogelijk is.

Bij Beboost weten we niet alleen hoe je relevante referenties bemachtigt. We kunnen ook ineens een uitgebreid netwerk van gerenommeerde websites aanspreken. Zodat jij in no time over heel wat kwalitatieve backlinks beschikt. En je plaatsje in Google, je online verkeer en je omzet omhoog ziet gaan. Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog je gratis backlinks scan aan!