Beboost: jouw partner voor meer exposure op het web

 1. Home
 2. /
 3. Over Ons

Team van Google-specialisten


Beboost is een digital agency gespecialiseerd in SEO, wat staat voor Search Engine Optimization. Of in mensentaal: hoe je ervoor zorgt dat je website een toppositie in Google afdwingt.

Al sinds 2005 helpen we onze klanten meer rendement te halen uit hun online marketing. Ondertussen vormt ons kantoor in Antwerpen de thuisbasis voor een 20-tal gepassioneerde medewerkers. Een team van zogeheten digital natives en Google specialists zet zich er iedere dag met hart en ziel in voor jouw zaak.

We zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met:

Totaalpakket van SEO-marketing

Digitaal scoren is evolueren. Dat weten wij als geen ander. Daarom specialiseerden we ons gaandeweg in Google Analytics en Google Advertising. Ondertussen zijn we al meer dan 25 jaar actief in digitaal en online zoeken. In 2005 lanceerden we zelfs onze eigen zoekmachine Bsearch, één van de eerste b2b-zoekmachines voor bedrijfsgegevens. En sinds vorig jaar gooit onze alternatieve, lokale zoekmotor Belocal hoge ogen.

Maar Beboost is zoveel meer dan enkel een SEO-bedrijf. Je kan bij ons terecht voor:

 • Gepersonaliseerd advies
 • Opleidingen op maat
 • Uitvoering door onze diensten

Meer bezoekers = meer omzet

Vandaag zijn we jouw partner voor meer exposure op het web. We kennen jouw surfers én de regels van de zoekmachines beter dan gelijk wie. Zo brengen we je in contact met de juiste klanten en leveranciers. Precies waar we 25 jaar geleden ook al het sterkst in waren. Om uiteindelijk meer relevante bezoekers, meer contactaanvragen en meer omzet via je website te realiseren.

Om zeker te zijn dat we je op de juiste manier helpen zijn onze mensen Google-specialisten die zich jaarlijkse certifiëren zodat we steeds de laatste tips en tricks kunnen toepassen.

Waarin zijn onze specialisten gecertifieerd?

 • Google Advertising
 • Google Search
 • Google Analytics
 • Google AdWords

Voor onze gepersonaliseerde opleidingstrajecten zijn we kmo-portefeuille gecertifieerd door de Vlaamse Overheid en erkend als kenniscentrum rond alles wat met Google Analytics, Google Search (SEO en SEA) en conversieoptimalisatie te maken heeft.

Klik op volgende link wanneer je meer info wenst over het onderwerp van deze pagina.

SEO-BEDRIJF

Beboost: hét SEO-bedrijf bij uitstek

Beboost is als online marketingbedrijf gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie of SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization en slaat op het goed scoren in Google. Ze noemen ons dus ook wel eens een SEO-bedrijf. En met al die Google-gecertifieerde specialisten die hier rondlopen, hebben we die titel zeker niet gestolen. We onderzoeken hoe je ervoor zorgt dat je website een toppositie in de zoekresultaten afdwingt. Wat zich uiteindelijk vertaalt in een hogere omzet. De doelstelling van elke ondernemer, toch?

Hierbij hanteren we steeds een erg persoonlijke aanpak. Jouw unieke bedrijf is het uitgangspunt voor onze samenwerking. We kijken hoever je al staat en wat je nog nodig hebt om te groeien. Waarbij we je exact de verbeteringen aanreiken die voor jouw bedrijf of sector gelden.

SEO-bedrijf voor uitvoering, advies en opleiding

Beboost heeft als bedrijf eigenlijk al meer dan 25 jaar ervaring in SEO. Nog voor er sprake was van de term, waren we al bezig met digitaal en online zoeken. Wat startte met diskettes en een cd-rom als bedrijvengids, leidde al in 2005 tot Bsearch. Bsearch was één van de eerste b2b-zoekmachines voor bedrijfsgegevens. Later zorgden we ervoor dat die informatie hoog scoorde in Google en Bing. De logische volgende stap was de lancering van onze alternatieve, lokale zoekmotor Belocal. Die het overigens erg goed doet, wat bewijst dat online zoeken een booming business is. En dat we maar al te goed weten waar we mee bezig zijn.

Maar de online marketingwereld verandert snel. Daarom bleven ook wij mee evolueren met de verschuivingen op de markt. Zo specialiseerden we ons gaandeweg in Google Advertising en Google Analytics. Je kan bij ons dus terecht voor alles wat met SEO, SEA en webstatistieken te maken heeft. En wel in volgende vormen:

 • Uitvoering door onze diensten

Onze Google-gecertifieerde specialisten zorgen zelf voor de optimalisatie van je bedrijfswebsite. Via allerlei inhouds- en technische ingrepen stuwen we je naar een toppositie in de zoekresultaten.

 • Advies op maat

We starten met een grondige analyse van de sterktes en pijnpunten van je huidige online marketing. Waarna we je de tools aanreiken om zelf succes te verwezenlijken.

 • Gepersonaliseerde 1-op-1-opleidingen

Onze opleidingen zijn individueel op maat van jouw bedrijf. Zo hoef je enkel de info te vergaren die relevant is voor je eigen marketingbeleid. Een effectieve leermethode met gegarandeerd resultaat!

Beboost: niet zomaar een SEO-bedrijf

Waar we ons onderscheiden van andere SEO-bedrijven? Door onze strategie af te stemmen op maat van jouw bedrijf. Tijdens onze opleidingen overspoelen we je niet met vakjargon of overdadige info. We zorgen dat je tot in de puntjes leert wat relevant is voor jouw onderneming. Ook voor ons advies vertrekken we specifiek vanuit je huidige situatie. Om je te sturen naar de positie die je zelf wilt en verdient te bereiken.

Vandaag zijn we jouw partner als je meer exposure op het web zoekt. Wil je hoger in de organische resultaten? Of kies je voor advertenties, of een combinatie van beide? Wij denken mee met jouw bedrijf. En begeleiden je met plezier naar meer zichtbaarheid én een hogere omzet!