Een gepersonaliseerde opleiding op maat van je bedrijf

 1. Home
 2. /
 3. Maatopleidingen

Word zelf een online marketingexpert

Opleidingen op maat

We combineren de belangrijkste onderdelen van onze Google Analytics en SEO in deze gepersonaliseerde opleiding.  Zo stuwen we je search marketing omhoog.

Net als je positie in de zoekmachines, je bezoekersaantal en je omzet!

Je hebt de keuze uit:

Search marketing

Een algemene online marketingopleiding. Je leert er zowel de statistieken begrijpen (Google Analytics) als beter scoren in de zoekmachines (SEO).

Meer info...

 

Google Analytics

Je leert wat je kan meten, op welke manier en hoe je deze statistieken het best interpreteert. Wat een boost oplevert voor je online marketing.

Meer info...

 

SEO

Je krijgt inzicht in de manier waarop Google naar je website kijkt. En in de elementen die je kan verbeteren om hoger in de zoekresultaten te belanden.

Meer info...

 

GA4

Met onze opleiding GA4 volledig aangepast aan jouw site helpen we je stap voor stap met deze omschakeling en integratie. 

Zo vermijd je het tijdverlies en de frustratie van “zelfstudie”.


Meer info...

 

Google Ads

In onze opleiding Google Ads leer je hoe je SEA-campagnes op de juiste manier inbouwt.

Zo haal je maximaal resultaat uit je betaalde advertenties.

Meer info...

 

Webcopywriting

Webteksten schrijven gaat om meer dan gewoon wat vlotte zinnen uit je pen laten vloeien. Leer teksten ‘scanbaar’ opstellen – voor je lezer én Google – tijdens een maatopleiding online copywriting.

Meer info...

 

Conversieoptimalisatie

Veel bezoekers op je website krijgen is goed. Je omzet de hoogte in zien gaan nog beter.

Leer hier hoe je van geïnteresseerde surfers ook klanten voor het leven maakt.

Meer info...

 

SEO-copywriting

Wanneer je de SEO-kneepjes van het vak kent, wordt goed scoren in Google kinderspel.

Implementeer de juiste zoekwoorden op de juiste plek in je tekst. En trek zo de juiste bezoekers aan.

Meer info...

 

Let’s get personal

Door jaren online marketing opleiding te geven, hebben we gemerkt dat enkel individuele “incompany” trainingen op maat écht werken. Elke situatie, doelgroep en problematiek is immers anders. Een standaard opleiding is meestal te theoretisch en te weinig direct toepasbaar met veel tijdverlies en frustratie tot gevolg.

Al onze opleidingen zijn:

 • Persoonlijk, dankzij een 1-op-1-opleiding
 • Volledig op jouw maat... of problematiek
 • Steeds aangepast aan het niveau van de deelnemer. Op basic of expert-niveau
 • Erkend door de Vlaamse Overheid, via de voordelige formule van de kmo-portefeuille


Bekijk onze bedrijfsfilm (1m12sec) over onze opleidingen

Tijdens de Covid-19 pandemie kies je ervoor om de opleiding op jouw bedrijf (uiteraard volgens alle regels) of digitaal (via Zoom of MS Teams) te laten doorgaan.Beide zijn mogelijk.


Heb je zelf geen tijd om aan een opleiding te beginnen? Of om je achteraf bezig te houden met de optimalisatie van je website? Laat dan gewoon het werk aan ons over! Wij zorgen met plezier voor de optimalisatie van je website. Jij hoeft enkel toe te kijken om de magie te zien gebeuren.

Klik op volgende link wanneer je meer info wenst over het onderwerp van deze pagina.

ONLINE MARKETING MAATOPLEIDINGEN

Maatopleidingen online marketing

Online marketing wordt steeds belangrijker in een maatschappij die alsmaar meer online verloopt. Het vormt dan ook een onmisbaar onderdeel van je totale marketingbeleid. Geïnteresseerde kopers gaan tegenwoordig vooral op het web op zoek naar producten en diensten. Het is dus fundamenteel om daar gevonden te worden door potentiële klanten. En eruit te springen ten opzichte van al die andere miljoenen bedrijven.

Als je een expert in huis hebt, ben je alvast goed op weg. Maar voor wie online marketing een nieuw gegeven is, kan het beangstigend overkomen. Er is namelijk zoveel om rekening mee te houden. Beschik je toch graag intern over alle nodige knowhow? In plaats van afhankelijk te worden van dure externe bureaus die de cruciale info voor zichzelf houden? Dan ben je gebaat met een online marketingopleiding op maat!

Bij Beboost kan je terecht voor verschillende maatopleidingen rond online marketing. Waarbij we het liefst zo persoonlijk mogelijk aanpakken. Een grondige analyse van je online marketingtools vormt de basis voor al onze maatopleidingen. We vertrekken vanuit jouw individuele situatie. Om nadien samen op zoek te gaan naar de beste online strategie voor jouw bedrijf.

Verschillende online marketingopleidingen op maat

Met een maatopleiding in online marketing word je zelf een echte expert ter zake. Waardoor je je online zichtbaarheid én verdiensten spectaculair de hoogte in zal zien gaan.

Beboost biedt ondersteuning in verschillende deelgebieden van de online marketing. Zo zijn er bijvoorbeeld opleidingen rond SEO-optimalisatie of schrijven voor het web. Daarbij leer je hoe een goede webtekst is opgebouwd en hoe je keywords moet integreren. Of welke technische aspecten belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat je website gevonden wordt. Daarnaast kan je ook leren om je online resultaten juist te interpreteren. Met een opleiding Google Analytics begrijp je wat al die cijfers achter je website betekenen. En waar je moet ingrijpen om beter te doen. In een algemene search marketing opleiding reiken we zelfs een combinatie aan van SEO en Google Analytics. En dan is er nog de maatopleiding conversieoptimalisatie, waarbij je van bezoekers klanten leert maken. Want dat is toch de bedoeling van elke website, niet?

Persoonlijke en erkende maatopleidingen online marketing bij Beboost

Bij Beboost kan je terecht voor een heel arsenaal opleidingen rond online marketing. Wel voldoen ze allemaal aan enkele belangrijke criteria. Onze online marketingopleidingen zijn steeds:

 • Persoonlijk
  Je krijgt uitleg tijdens een 1-op-1-opleiding. Bij jou op de werkvloer zelfs, als je dat makkelijker vindt. Je hoeft dus niet te wachten op anderen die het leerproces vertragen. Terwijl je zelf meteen een antwoord krijgt op al je vragen.

 • Volledig op maat
  Na een analyse van jouw persoonlijke situatie of problematiek, schrijven we een opleiding uit op maat van jouw bedrijf. Zo krijg je enkel de kennis aangereikt die je nodig hebt om je eigen website te optimaliseren.

 • Erkend door de Vlaamse Overheid
  Beboost (Regionet bvba) is door de Vlaamse Overheid als officiële opleidingspartner erkend. Onze opleidingen komen dus ook in aanmerking voor de kmo-portefeuille. Waardoor je tot 30 % van je inschrijvingsgeld via subsidies kan recupereren.