GRATIS SEO Audit

Ons team is klaar om de SEO aspecten van uw website te beoordelen en enkele tips te geven om uw zoekverkeer te verhogen, leads te krijgen en uw omzet te maximaliseren.

Search Engine Optimization

In deze gratis analyse bekijken we de eerste 100 pagina’s van jouw website die onze crawler of software tegenkomt. In deze analyse wordt enkel bekeken of alle SEO-elementen technisch aanwezig zijn om je website voor Google te optimaliseren. 

We sommen alle fouten en waarschuwingen op die je terugvindbaarheid in Google momenteel belemmeren.

We geven een “site health” score op 100 gebaseerd op het aantal fouten en waarschuwingen die we gevonden hebben. Hoe hoger de score hoe beter dat de belangrijkste technische SEO-elementen aanwezig zijn.

Deze analyse geeft niet weer of de juiste woordcombinaties correct zijn opgenomen in deze SEO-elementen.  Deze analyse of interpretatie moet steeds menselijk gebeuren.

Wil je graag een gratis “SEO” audit/analyse ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in:

GRATIS SEO-ANALYSE

Optimaliseer je SEO o.b.v. een gratis analyse

Onze gratis SEO-analyse checkt hoe je website scoort bij de zoekmachines. Via een gratis audit analyseren we je website met oog voor de belangrijkste SEO-elementen. We kijken op dezelfde manier naar je website zoals Google dat doet. Het resultaat? Een gedetailleerd overzicht van alle elementen die nog geoptimaliseerd kunnen worden.

SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie.

Met een goede SEO-aanpak zorg je er dus voor dat Google je leuk vindt. En je website een toppositie geeft in haar zoekresultaten. Zo kan je dus rekenen op meer zichtbaarheid op het web. Wanneer surfers op zoek gaan naar bepaalde artikelen, stuiten ze voortaan op jou. En niet op je concurrenten die op pagina 3 of 4 in de anonimiteit verdwijnen. Waardoor je meer websitebezoekers over de vloer krijgt. Zit je SEO (en conversieoptimalisatie) helemaal goed in elkaar? Dan worden die bezoekers ook gewoon je klanten!

Je online marketing valt of staat dus met een degelijk SEO-beleid. Kan je de zoekmachines en de online surfers bekoren? Dan komt die hogere omzet vanzelf.

Gratis SEO-analyse als start voor websiteoptimalisatie

Onze gratis SEO-analyse is tweeledig. Enerzijds gaan we kijken welke technische zaken er nog te verbeteren vallen. Spreekt de  ‘backstage’ van je website dezelfde technische taal als de zoekmachines? Als je daar een aantal instellingen optimaliseert, kan Google je website dus beter begrijpen. Zo stijg je weer een plaatsje in haar achting én in haar ranking.

Anderzijds nemen we ook de inhoud van je website onder de loep. Door de juiste zoektermen te verwerken in je tekst, word je beter gevonden door Google. Ook een scanbare structuur en een aantrekkelijke opbouw dragen bij tot een vlotte interpretatie. Zowel door je lezers als door de zoekmachines.

Op basis van onze gratis SEO-analyse weet je dus perfect wat nog te optimaliseren valt. Voer de verbeteringen zelf door of laat je helpen door een professional. En die hogere plek in de zoekmachines laat niet lang meer op zich wachten. Wat gepaard gaat met meer bezoekers, meer aankopen en meer omzet!

Vraag bij Beboost je gratis SEO-analyse aan

Beboost is een SEO-bedrijf dat enkel Google-gecertifieerde specialisten in haar rangen heeft. We zijn dus de ideale hulplijn voor al je vragen rond SEO of online marketing. We helpen je graag met advies of opleidingen op maat. Of nemen gewoon zelf de uitvoering van optimalisaties op ons.

Ons uitgangspunt is daarbij altijd jouw persoonlijke bedrijfssituatie. Daarom starten we met een gratis SEO-analyse die de huidige prestatie van je website blootlegt. Samen bekijken we waar verbetering mogelijk is en welke zaken je bedrijf vooruithelpen. Waarna we aan de slag gaan om een volledig geoptimaliseerde website te creëren. Als je er zelf geen zin of tijd voor hebt, doen we dat met plezier in jouw plaats. Maar misschien geven we je nog liever zelf de touwtjes in handen. In een maatopleiding waarin we je 1-op-1 enkel van relevante info voorzien bijvoorbeeld. Of met advies dat volledig past binnen jouw bedrijfscultuur en strookt met je doelstellingen.

Uitvoering, opleiding of advies, wat je voorkeur ook wegdraagt… Beboost helpt je sowieso graag verder om je website bovenaan in Google te krijgen!