SEO-optimaliseren kan je leren!

  1. Home
  2. /
  3. Maatopleidingen
  4. /
  5. SEO-Opleidingen-beta

SEO-opleiding op maat nodig?

Google: je bent er nooit klaar mee. Logisch, want je content moet af en toe aangepast worden als er bedrijfszaken wijzigen. Bovendien verandert Google regelmatig haar regels waardoor andere websites het plots beter doen. En je concurrenten zitten ook niet stil.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) vraagt dus permanente aandacht. Gelukkig kan je die discipline leren en moet je ons niet iedere keer inschakelen. We stomen jou en/of je medewerker(s) met veel kennis en passie klaar tot ware SEO-experts.

Volledig op maat van jouw bedrijf

Na een grondige analyse van jouw online marketing, gaan we aan de slag. Daarbij houden we het graag persoonlijk, concreet en jargonvrij.

  • Iedere opleiding is altijd op maat
  • Je huidige kennis is ons vertrekpunt
  • De focus ligt op jouw specifieke behoeften
  • Je leert de Google basics, meteen toepasbaar op jouw bedrijf
  • Je krijgt concrete tips om je website meteen aan te pakken

Zo wordt enkel de voor jou relevante kennis overgedragen. En leer je zelf je website optimaliseren. We blijven steeds stand-by voor vragen natuurlijk.  Zo helpen we je om de theorie in jouw praktijk effectief juist toe te passen.

Geen tijd?
Heb je zelf geen tijd om aan een opleiding te beginnen? Of om je achteraf bezig te houden met het optimaliseren van je website? Laat dan gewoon het werk aan ons over! Wij zorgen met plezier voor de SEO-optimalisatie van je website. Jij hoeft enkel toe te kijken om de magie te zien gebeuren.

Kmo-portefeuille: Ontvang NU tot 30% subidies op onze individuele maatopleidingen mét begeleiding

Klik op volgende link wanneer je meer info wenst over het onderwerp van deze pagina.

SEO-MAATOPLEIDING

Volg een opleiding SEO-optimalisatie

Waarom een SEO-opleiding een slimme zet is naar een goed online marketingbeleid? We leggen het graag voor je uit!

Vandaag de dag gaan potentiële kopers vooral online op zoek naar producten en diensten. Ze doen dat meestal door enkele zoektermen in te tikken in Google. Bedrijven die daar niet gevonden worden, missen dus een groot deel van de koek. Om het maximale uit je bedrijf te halen, investeer je best in een degelijke online marketing. Die inzet op SEO (Search Engine Optimization) om een goede indruk te maken op Google. En ineens ook de bezoekers van je website weet te bekoren.

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is bovendien een verhaal dat nooit eindigt. Al is dat ergens wel logisch. Je concurrentie blijft ook niet stilzitten en probeert je continu de loef af te steken. Bovendien wijzigt Google regelmatig het algoritme, zodat jouw instellingen opeens niet meer optimaal zijn. Je moet dus constant op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Iedere keer een gespecialiseerd bureau inschakelen voor elke kleine aanpassing is niet ideaal. Zo dreigt je SEO-optimalisatie een duur en langzaam proces te worden. Beter is om zelf de kneepjes van het vak te leren tijdens een (gepersonaliseerde) SEO-opleiding.

Wat leer je tijdens een SEO-maatopleiding?

De naam SEO-opleiding zegt het zelf. Het uiteindelijke doel van deze opleiding is zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization). Oftewel: zo hoog mogelijk scoren in de zoekresultaten van Google.

Je leert tijdens onze SEO-opleiding de inhoud van je website en de technische instellingen optimaliseren. Zodat Google je webpagina’s juist kan interpreteren. En je in ruil beloont met een goede zichtbaarheid op het web. Zo komen potentiële klanten via de juiste zoektermen op jouw site terecht. En met een goede indeling van je pagina’s leer je hun aandacht ook vasthouden. Om uiteindelijk een verschil te merken in je verkoop en omzet.

SEO-opleiding op maat

De materie is niet altijd simpel, maar we houden het zo eenvoudig mogelijk. Onze SEO-opleiding is daardoor een beetje anders dan de doorsnee opleidingen die je tegenkomt. Bij Beboost bekijken we je persoonlijke situatie in detail. Waarop we je enkel de info aanreiken die van toepassing is op jouw bedrijf. Vakjargon laten we links liggen. We komen met concrete tips die aansluiten bij je specifieke behoeften.

We stellen onze SEO-maatopleiding dus echt op met jou voor ogen. Daarbij vertrekken we vanuit je huidige kennis over online marketing. Na een grondige analyse van je website, brengen we je de Google-basics over. Die we dan finetunen om voor jouw website een zo groot mogelijke impact te verwezenlijken.

Bij de SEO-opleiding hanteren we een 1-op-1-aanpak. Want ervaring leert ons dat dat soort opleidingen het beste resultaat oplevert. Voor jouw gemak komen we hiervoor zelfs tot bij jou op de werkvloer. Zo krijg je dus een inhouse- of incompanytraining volledig op maat van jouw bedrijf.

SEO-maatopleiding volgen met kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid om opleidingstrajecten te stimuleren. Beboost (Regionet bvba) is door hen erkend als officiële opleidingspartner. Wat betekent dat je voor onze SEO-opleiding tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Zo leer je niet alleen het meeste halen uit je website. Je doet het ook nog eens aan een voordelige prijs.