Laat betrouwbare Belgische websites naar jou linken

  1. Home
  2. /
  3. Backlinks
  4. /
  5. Linkbuilding
  6. /
  7. Belgische linkbuilding

Linkbuilding als SEO-tool

Wie online producten of diensten verkoopt, kan er niet buiten. Search marketing is noodzakelijk om je website vindbaar te maken voor potentiële klanten. Maar zoals je misschien al hebt ondervonden, kom je er niet vanaf met enkele goed gemikte zoekwoorden.

Linkbuilding – of wegwijzers plaatsen naar je website – is een krachtige tool om goed te scoren in zoekmachines. Op voorwaarde dat de links komen van websites die ‘goed aangeschreven’ staan. En je eigen webpagina’s ook SEO-technisch in orde zijn.

Linkbuilding voor Belgische websites

Ben je gericht op de Belgische markt en wil je een maximaal effect bereiken door SEO-linkbuilding? Dan moet je ervoor zorgen dat andere Belgische sites naar jou verwijzen. Via ons zelf opgebouwd link buildingnetwerk bestaand uit meerdere partners in diverse sectoren zorgen we ervoor dat jouw relevantie voor Google snel toeneemt.

Want deze websites zijn:

  • zelf betrouwbaar (met hun eigen nodige backlinks om dat aan te tonen)
  • zelf populair met een hoog bezoekersaantal
  • zelf actief in jouw sector voor een optimale impact

Gratis backlinks scan

Dankzij gerichte en kwalitatieve linkbuilding zal je positie in Google gevoelig verbeteren. Met als gevolg dat je potentiële klanten niet meer bij je concurrent, maar bij jou uitkomen. En al die extra relevante bezoekers zorgen voor meer offerteaanvragen en een hogere omzet.

Er onmiddellijk invliegen? Vraag vrijblijvend een gratis backlinks scan aan! En ontdek meteen waar er voor jouw website nog ruimte is voor verbetering.

Hulp nodig met linkbuilding of om je website volledig SEO-proof te maken?

Klik op volgende link wanneer je meer info wenst over het onderwerp van deze pagina.

BELGISCHE LINKBUILDING

Wat bedoelt men met Belgische linkbuilding?

Linkbuilding is het verzamelen van links die op het web naar jouw website verwijzen. Zo kunnen andere websites zelf een link plaatsen naar jouw homepage. Of beter nog, naar één van je specifieke webpagina’s. Dit doen ze via een appreciation post op een blog bijvoorbeeld. Of via een algemene pagina waarop alle leveranciers of klanten worden weergegeven.

Maar je kan ook zelf proberen om online zoveel mogelijk links te verzamelen. Die praktijk noemt men linkbuilding. Niet alleen kan je zo bezoekers bereiken via andere kanalen. Die dan vaak al wat positief bevooroordeeld tegenover jouw site staan. Het is ook iets wat in de smaak valt bij zoekmachines. En die proberen we allemaal zo tevreden mogelijk te stellen, toch?

Google kijkt naar die links om de betrouwbaarheid of autoriteit van je website te bepalen. En betrouwbare websites scoren beter in de zoekresultaten. Maar het is uiteraard ook van belang welke sites je naar jouw website laat verwijzen.

Met Belgische linkbuilding bedoelen we: betrouwbare Belgische websites laten linken naar andere Belgische sites. Want als onderneming heb je belang bij referenties uit je eigen regio. Die zijn relevanter voor je klanten, die vaak zelf vertrouwd zijn met deze andere bedrijven. Bezoekers kunnen dus sneller inschatten hoe waardevol zo’n link is. Optimaal is wanneer die linkende websites ook nog kennis van zaken hebben in jouw sector. Dan mogen je potentiële klanten helemaal uitgaan van een deskundige doorverwijzing.

Belgische linkbuilding om te scoren in Google

Hoe meet Google nu juist die relevantie of populariteit van een webpagina? Ze gaat kijken naar het aantal links dat naar jouw website verwijst. En hoe relevant of betrouwbaar die bronnen op hun beurt zijn. Veel links van betrouwbare Belgische bedrijven uit jouw sector, leveren je een hogere score op. Met Belgische linkbuilding maak je jezelf dus relevanter in je eigen markt. Waardoor je op Google.be ook een hogere ranking in de zoekresultaten bekomt.

Via ons uitgebreide netwerk van Belgische websites, kan je al snel resultaat zien. Dat zijn stuk voor stuk bedrijven die zelf als betrouwbaar worden beschouwd door Google. Doordat ze op veel bezoekers kunnen rekenen en zelf al heel wat relevante links verzamelden. Een verwijzing van hen is dus zeker kwalitatief. Daarnaast kunnen we zelfs selecteren welke bedrijven het best aansluiten bij jouw bedrijfsactiviteiten. Kortom, we werken op maat van jouw onderneming om een optimaal resultaat te verwezenlijken. Als jouw SEO-verhaal wel wat Belgische linkbuilding kan gebruiken, zit je dus goed bij Beboost!

Belgische linkbuilding bij Beboost

(Belgische) linkbuilding maakt steeds meer een belangrijk onderdeel uit van SEO. Gelukkig hebben we dat bij Beboost als online marketingbureau al langer door. Je kan dan ook bij onze Google-gecertifieerde specialisten terecht voor heel wat expertise en ervaring.

Als je benieuwd bent naar de impact voor jouw onderneming, kan je een gratis scan aanvragen. Met zo’n backlinks scan kom je te weten over welke links je al beschikt. Waarna we ons Belgische linkbuildingnetwerk met plezier aanspreken. Om je van heel wat relevante links te voorzien en zo je positie in Google drastisch te boosten.