Wat kost linkbuilding je? En vooral: wat brengt het op?

  1. Home
  2. /
  3. Backlinks
  4. /
  5. Linkbuilding
  6. /
  7. Linkbuilding prijzen

Linkbuilding als investering

Het verzamelen van relevante backlinks wordt ook wel linkbuilding genoemd. Deze links naar jouw website vanop andere sites vergroten je relevantie in de zoekmachines. Waardoor je sneller een toppositie in Google kan bemachtigen. En die extra zichtbaarheid, zal je ongetwijfeld voelen in je omzet.

Als je website niet bovenaan in Google wordt gevonden, moet je dit oplossen via Google Ads. Die uiteindelijk een veel hoger kostenplaatje hebben… Investeren in je linkbuilding met de hulp van een expert, loont dus zeker de moeite.

Prijssetting linkbuilding

Eerst bepalen we samen welke zoekterm of pagina we best ondersteunen. Voor deze pagina creëren we dan een heel aantal kwalitatieve links. We maken daarvoor o.a. gebruik van ons uitgebreide netwerk van Belgische bedrijven die zelf goed scoren in Google. Want als belangrijke spelers naar jou verwijzen, word jij ook belangrijk.

Onze pakketten beginnen vanaf € 120/maand en we bieden verschillende formules aan. Wil je meer zoektermen of pagina’s van je website ondersteunen? Dan heb je een groter linkbuildingpakket nodig.

We maken met plezier steeds gratis een offerte op jouw maat.

Gratis backlinks scan

Wil je eerst weten hoe je het er momenteel vanaf brengt? Vraag al eens een gratis backlinks scan aan en ontdek meteen hoeveel verbetering mogelijk is.

Hulp nodig met linkbuilding of om je website volledig SEO-proof te maken?

Klik op volgende link wanneer je meer info wenst over het onderwerp van deze pagina.

LINKBUILDING PRIJZEN

Linkbuilding brengt op!

Het doel van je website? Bovenaan in de zoekresultaten van Google belanden, toch? Want daar vallen extra bezoekers en dus extra betalende klanten te rapen! Om de volgorde van die zoekresultaten te bepalen, hanteert Google een aantal criteria. Waar jij dus probeert handig op in te spelen met je website. Naast het implementeren van keywords en technische optimalisatie, wordt ook linkbuilding steeds belangrijker. Daarmee bedoelt men het online verzamelen van aanbevelingen of links. Zoveel te meer websites naar jouw site verwijzen, zoveel te meer punten je scoort.

Linkbuilding is een minder bekend onderdeel van SEO. Toch is het één van de meest impactvolle manieren om je positie in Google te verbeteren. Daarom schakel je hier best een expert voor in. Zo ben je verzekerd van relevante links die afkomstig zijn van betrouwbare sites. Want niet alle verwijzingen betekenen een positieve boost voor jouw SEO. Een holistische aanpak is aangewezen. Beboost kan als specialist ter zake een beroep doen op een heel netwerk van Belgische websites. Zodat jouw kwalitatieve links je een goed zichtbare plek in de zoekresultaten bezorgen. Professionele hulp voor linkbuilding heeft een prijs, maar zo ben je tenminste echt zeker van de opbrengst!

Linkbuilding: prijzig of een rendabele investering?

Linkbuilding is een investering. Het heeft een kostprijs, dat klopt. Maar het is ook een slimme ingreep om later juist meer te verdienen. Want eigenlijk is het een vorm van reclame. Andere websites die klanten rechtstreeks jouw richting uitsturen. En dan valt het ook nog eens in de smaak bij Google. Waardoor je daar evenzeer op een betere zichtbaarheid kan rekenen.

De bedoeling van linkbuilding is dus eigenlijk je populariteit, relevantie of autoriteit vergroten. Want als je website belangstelling krijgt van anderen is hij goed. En zo denkt Google er ook over. Elke link die vanop een andere website naar jou verwijst, voegt een beetje waarde toe. Google beschouwt zo’n link zelfs als een stem of aanbeveling voor jouw website. Zoveel te meer links, zoveel te hoger je relevantiescore of autoriteit. Links van sites die zelf al wat autoriteit hebben opgebouwd, wegen zelfs zwaarder door. Net als verwijzingen die komen van bedrijven uit je eigen regio of sector.

Prijzen linkbuilding bij Beboost

Beboost is als SEO-bedrijf ook een echte expert op vlak van linkbuilding. Dankzij ons uitgebreide netwerk van betrouwbare websites beschik je snel over heel wat relevante links. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende linkbuildingpakketten waarvan de prijzen variëren. De kleinste pakketten beginnen al vanaf € 120/maand. Wil je meer zoektermen of webpagina’s een duwtje in de rug geven? Dan heb je baat bij een groter pakket.

Maar voor de eerste stap hoef je zelfs niet te betalen. Benieuwd naar hoeveel links je eigenlijk op dit moment al hebt? En vanop welke websites men dan verwijst naar jou? Je komt het allemaal te weten dankzij een gratis backlinks scan. Zo krijgen we ineens ook een perfect beeld van hoeveel groeimarge er nog is. Om je vervolgens naar de top in Google te loodsen.