Bouwen van SEO Websites

  1. Home
  2. /
  3. Bouwen Van SEO Websites

Hoe bouw je een SEO website voor bv. Google?

Keuze maken: schrijf je in HTML of in een CMS?

Als dit Chinees is voor jou, begin dan onmiddellijk met een SEO-opleiding .

In het ander geval is een opleiding zonder twijfel voldoende verrijkend om te overwegen.

Vermits CMS-systemen vandaag prima ontwikkeld zijn, is het gebruik ervan aan te raden voor bijna alle toepassingen in websitebouw.

Belangrijk is wel dat je het goede CMS kiest voor jouw website.

Wat is een CMS?

Een CMS of Content Management System laat je toe om zonder teveel technische kennis informatie, documenten en media op het internet te publiceren.

Het is een interface tussen de HTML code en je content die je zo eenvoudig mogelijk wil plaatsen.

Het CMS is zeker een must als je regelmatig je inhoud wil wijzigen.

Helpt je CMS je mee om aan SEO te doen?

Zeker. Als je een websitebouwer onder de arm neemt, bespreek dan eerst of het CMS voldoende middelen aanreikt om per pagina de broodnodige technische SEO toe te voegen.
Als je zichtbaar wil zijn begin je aan je strategie vooraleer de website gebouwd wordt!

Wandel verder door onze website en/of overweeg een gesprek met één van onze mensen.

Klik op volgende link wanneer je meer info wenst over het onderwerp van deze pagina.

Websites die hoog scoren in de zoekmachines én leiden tot extra clicks...

Waarom hebt u een website? Omdat uw concurrent er ook een heeft en u er een wil die mooier is? Of omdat u beseft dat tussen die miljoenen online bezoekers ook potentiële klanten voor uw bedrijf zitten?

Het tweede? Dan moeten we eens samenzitten. Want wij bouwen websites die hoog scoren in de zoekmachines én leiden tot extra clicks bij uw bezoekers.

Zoekmachinevriendelijk

We bouwen uw website vanaf de code op tot een site die vanzelf hoog scoort in de zoekmachines. Wat u er ook op zet. Bovendien denken we mee na over de juiste content om uw rangschikking nog te verbeteren.

Stap 1: analyse van het zoekgedrag van uw potentiële onlineklanten.

Stap 2: structuur op basis van die woordcombinaties.

Stap 3: development en design in functie van de zoekmachines, én op maat van uw wensen.

Stap 4: straffe content die overtuigt en aanzet tot actie.

Eenvoudig CMS-systeem

Natuurlijk verandert de inhoud van uw website geregeld. Dat zou toch moeten: nieuwe producten of promoties, andere focus, ... Het zou gek zijn als u voor al die kleine aanpassingen naar ons moet bellen.

Daarom bouwen we uw website op het eenvoudige Wordpress-platform. Precies zoals ongeveer een kwart van alle sites wereldwijd. Dat systeem is zo eenvoudig dat u moeiteloos uw content aanpast en bijstuurt.

Mobielvriendelijk

Steeds meer bezoekers bekijken uw site op hun tablet of smartphone. Ook zij willen een volwaardige surfervaring uiteraard. Bovendien bevoordeelt Google websites die goed werken op mobiele toestellen. U hebt dus alle redenen om een “responsive” website te maken. Gelukkig is dat het enige soort dat wij ontwerpen.

Analytics

Een website zonder analyse-architectuur is zoals een voetbalwedstrijd zonder scorebord: het is onmogelijk om te weten of u gescoord hebt. Daarom integreren wij altijd Google Analytics in uw site. Zo krijgt u real-time rapporten op maat. Of controleer zelf met Analytics. We leren het je met een goede opleiding .