Google Analytics

Meten is weten...

Investeren in online marketing betekent ook: resultaten en cijfers opvolgen en bestuderen. En vooral: uw acties bijsturen op basis van die resultaten. Want daar schuilt het grootste voordeel van online marketing: bijsturen is goedkoop, snel én impactvol. Want u weet precies wat werkt en wat niet werkt.

Google Analytics is een oneindige bron van informatie. Ze bezorgt u glasheldere antwoorden op vragen die erg complex lijken:

  • Welke producten zijn het populairst op mijn site?
  • Uit welke regio komen mijn bezoekers?
  • Welke pagina’s blijven het langst openstaan?
  • Waar verlaten bezoekers mijn site?
  • Hoe komen mensen op mijn site terecht?

Onze service? Een traffic audit. Die legt de sterktes en zwaktes van uw online marketing bloot, mét concrete aanwijzingen over hoe het beter kan. Die bijsturingen voert u daarna zelf uit, of laat u aan ons over. Bij Beboost zijn er verschillende gecertificeerd Google Analytics Qualified Professionals. Dat is de Google-manier om te zeggen dat we de kennis in huis hebben om uw webstatistieken te interpreten en te vertalen in duidelijke taal.

Nog beter? Een regelmatige herhaling van die audit. Zo blijven we kort op de bal spelen en krikken we uw onlinescore nog verder op.

Hoe sneller u start met deze audit, hoe vlugger u hoger scoort!