SEO: gewoon wat woordjes aanpassen op je site? Think again!

  1. Home
  2. /
  3. SEO Marketing advies

Hulp nodig bij SEO Marketing?

Van het correct technisch bouwen van je website tot het bepalen van de juiste zoekwoorden. SEO-marketing omvat een hele reeks kleine en grote optimalisaties die je online vindbaarheid verhogen. Met als voornaamste resultaat dat de juiste mensen op jouw website terecht komen. En dat weerspiegelt zich in de omzet natuurlijk.

Boost jouw positie in de zoekmachines

Beboost is de ideale partner om jouw SEO-marketing in goede banen te leiden. Binnen onze complete service mag je je onder meer verwachten aan:

SEO-optimalisatie

Met de juiste keywords, technische instellingen, tekstinhoud en linkbuilding vindt Google je leuker.


Meer info...

SEO Landingspagina's

Pagina’s uit je website die speciaal voor Google en zoekmachines worden geoptimaliseerd.


Meer info...

Keyword-analyse

Via welke woordcombinaties gaan potentiële klanten op zoek naar je producten of diensten?

Meer info...

SEO-copywriting

Dankzij correcte trefwoorden en een goede tekststructuur krijg je de juiste bezoekers op je website.

Meer info...

Contentoptimalisatie

Maak je inhoud aantrekkelijk zodat je de aandacht van je bezoeker weet vast te houden.

Meer info...

Technische optimalisatie

Zorg dat ook Google je website snel en op de juiste manier kan interpreteren voor een optimale ranking.

Meer info...

Linkbuilding

Krik je relevantie voor Google op dankzij verwijzingen vanop andere websites.

Meer info...

Bouw website

Je moet niet alleen vindbaar zijn, maar ook interessante clicks én vooral verkoop uitlokken.

Meer info...

Google Analytics

Meten is weten en weten is verbeteren. Google Analytics is een oneindige bron van informatie.

Meer info...

Klik op volgende link wanneer je meer info wenst over het onderwerp van deze pagina.

SEO-MARKETING

Wat houdt SEO-marketing juist in?

Hoe zorg je ervoor dat je hoog op de eerste pagina van Google prijkt? En dat mensen ook op jouw link klikken? Het maakt allemaal deel uit van wat wij “slimme zoekmachinemarketing” of SEO-marketing noemen.

SEO-marketing duidt dus op een geheel van optimalisaties waardoor je beter gevonden wordt door Google. En vooral ook door bezoekers die interessant zijn voor jouw onderneming. Van technische instellingen over linkbuilding tot het implementeren van de juiste zoektermen… Via een totaalpakket van online verbeteringen kan je jouw omzet een serieuze boost geven.

Het belang van SEO-marketing

SEO betekent Search Engine Optimization. Hiermee optimaliseer je dus je website om goed te scoren in zoekmachines. En die online visibiliteit wordt in onze huidige maatschappij alsmaar belangrijker. Geïnteresseerde klanten gaan namelijk steeds meer via het internet op zoek naar producten en diensten. SEO-optimalisatie en een goede online strategie zijn tegenwoordig dus essentieel voor je globale marketingbeleid.

Onderdelen van SEO-marketing

Een goede SEO-marketing omvat heel wat verschillende elementen. Een combinatie van al deze onderdelen zorgt voor het beste effect in de zoekresultaten. Wie een toppositie in Google ambieert, houdt dus best rekening met volgende zaken.

Voor een goede SEO-optimalisatie van je website, moet je niet alleen de technische instellingen aanpakken. Al is het uiteraard van groot belang dat Google je webpagina’s correct interpreteert. Ook de juiste zoektermen en een goede opbouw van je inhoud zijn van belang. Zo moet je achterhalen welke woordcombinaties potentiële klanten gebruiken om je producten te zoeken. Om ze nadien op de juiste plaats te implementeren op jouw website. Daarnaast is een goed scanbare structuur en een aantrekkelijke inhoud essentieel. Want bezoekers die op je site terechtkomen, moeten daar ook willen blijven rondhangen. Zodat ze uiteindelijk aan jou – en niet aan je concurrent – hun gegevens of geld toevertrouwen.

Een ander belangrijk aspect hiervoor is je landingspagina. Dat is de pagina waar bezoekers via een advertentie, banner of link in een nieuwsbrief op terechtkomen. Het is eigenlijk voor velen de eerste kennismaking met jouw website. Ook hier moet je dus zo overtuigend en aantrekkelijk mogelijk overkomen. Zodat je online bezoekers niet meteen weer afhaken en verdergaan naar het volgende zoekresultaat. Van die belangrijkste pagina(‘s) van je website maak je dus maar best een (SEO-)pareltje.

Daarnaast is er nog een belangrijke manier om extra punten te scoren bij Google. Zoekmachines hechten namelijk erg veel belang aan je relevantie. Hoe vaker er over jou gesproken wordt, hoe hoger je scoort in de zoekresultaten. Dit wordt bepaald door het aantal links dat naar jouw website verwijst. Door zorgvuldige linkbuilding kan je dus online relevanter worden dan je concurrenten. En laat dat nu nét één van onze grootste specialiteiten zijn. Hoe we dan die relevantiescore voor jou kunnen opkrikken? Door naar je website te linken vanuit ons uitgebreide netwerk van betrouwbare sites. Met onmiddellijke resultaten voor je omzet als gevolg.

Want dat is uiteraard het uiteindelijke doel. Je website moet niet alleen zoveel mogelijk bezoekers opleveren. Die bezoekers moeten liefst ook betalende klanten worden. Beboost is de ideale partner om via een slimme opbouw je website optimaal te laten renderen.